nokia 5800 skyfire sorun

Sponsorlu Bağlantılar

death993

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 skyfire sorun
arkdaşalr skyfriea giriyorum fakat yukarda bir internet sitesi adresini yazdığmda giremiyorum siteni adını yazıoyoum aşağıdaki onay işaretine basıyorum tekar anasayfaya geri dönyüyor kendi içinde kayıtlı olan youtube facebook a girebiliom ama yukarıda dresi yazdığmda giremiyorune yapmam lazım

--------------- Ekleme ---------------

yokmu cevap wercek

• Beğen
Tepkiler: icefire01

Lacrymosa

Üye
Önce kendisi bir ön yükleme yapıyor onun bitmesini bekleyin. Skyfire hazır olduğunda adresi yazın sorun devam ederse kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

rcarlos

Üye
ben yeni yükledim tüm dizi youtube facebook videolarını izleyebiliyorum artık .. bunun pc için browseri varmı acaba?

bRkxq93

bRkxq93

Üye
kaRdeSm naSL izLioSn bzede öqReT bizde yapaLm :S

Lacrymosa

Üye
ben yeni yükledim tüm dizi youtube facebook videolarını izleyebiliyorum artık .. bunun pc için browseri varmı acaba?

Bilgisayar için ne gereği var anlamadım. Firefox, IE, Chrome, Opera ve nice tarayıcı varken başka tarayıcıya gerek yok.

kaRdeSm naSL izLioSn bzede öqReT bizde yapaLm :S

Telefondan m.skyfire.com adresine girin. Skyfire'ı indirin. Daha sonra Skyfire ile internete girerek videoları izleyebilirsiniz.

ossan001

Üye
yaa kardes bn giriyorum indiriyorum yapıorumda herşey tmm oluo ama bnde de int sorun var dio bu vpn adresi olmas dio napajam yardımcı olun yaa

rcarlos

Üye
Bilgisayar için ne gereği var anlamadım. Firefox, IE, Chrome, Opera ve nice tarayıcı varken başka tarayıcıya gerek yok.

Telefondan m.skyfire.com adresine girin. Skyfire'ı indirin. Daha sonra Skyfire ile internete girerek videoları izleyebilirsiniz.

Ben yurtta kaldıgım icin bazı sitelere erişim iznim yok o yüzden skyfire tarzı browser arıyorum pc için

scuf

scuf

Üye
Dns ayarlarıyla oynayın ama yurtlarda özel korumalar var siteler için bunları int tarayıcısı çözemez , pc den anlayan bi arkadaşınızı bulup DNS yi ayarlatın .

bran_63

Üye
arkadaşlar indirdikten sonra nasıl yükleniyo..yani komple telefonamı ataalım bide wirar şeklinde iniyo..bide getskyfre sitesinde iki tane war hagisini indirelim...

evrenapak

Üye
bende skyfıreyi yeni kurdum
açılıyo sadece sjyfıre bağlığı altında conneting ve acquiring data connekting yazısıları gelip gidiyor
ama hiç bir adrese gidemiyorum yardım ederseniz sevinirim

Lacrymosa

Üye

Ben yurtta kaldıgım icin bazı sitelere erişim iznim yok o yüzden skyfire tarzı browser arıyorum pc için

Skyfire erişme kapatılmış siteleri açmaya yaramaz.

arkadaşlar indirdikten sonra nasıl yükleniyo..yani komple telefonamı ataalım bide wirar şeklinde iniyo..bide getskyfre sitesinde iki tane war hagisini indirelim...

Telefondan m.skyfire.com adresine gir. Oradan indir. İndirme bitince otomatik olarak kuruluma başlar. Başlamazsa Web tarayıcısını kapamayın Seçenekler>İndirebilir Ögeler kısmına girin. Orda indirdiğiniz Skyfire kurulum dosyası gözükür. İndirme bitince açıp yükleyin.

Winrar şeklinde inmez? Nerden indirdiniz siz onu öyle?

get.skyfire.com konumunda Symbian için yok. m.skyfire.com konumundan indirin. Nokia yazan yere tıklayacaksınız.

bende skyfıreyi yeni kurdum
açılıyo sadece sjyfıre bağlığı altında conneting ve acquiring data connekting yazısıları gelip gidiyor
ama hiç bir adrese gidemiyorum yardım ederseniz sevinirim

O bazen bana da oluyordu. Skyfire'ı kapayıp açılınca düzeliyor. Düzelmezse bağlantıyı değiştir seçeneğinden tekrar kullanmak istediğiniz bağlantıyı seçin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt