Nokia 5800 Nerden bulablrm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertxxcan

mertxxcan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Nerden bulablrm
Nokia 5800 Nerden bulablrm ankarada yım kızılayda fln warmı Özellikle keçiören içi bildikleriniz wamı telefoncu Yaklasık Nekadar Fiaytı sitelerden bakdım sitede 400 se bi tlfncuya gittim 500:S anlamadım
Yaklasık telefncularda nekadara satlıyor.

gokhann2309

gokhann2309

Üye
kardeş ben ankarada değilim ama sana 5800 ile ilgili bikaç bilgi vereyim.ben kullandım cihazı ve yaşadığım problemlerden dolayı telefonu geri vermek istedim.paramı iade etmediler.tüketici haklarına şikayet ettim ancak o şekilde 3 ay bekledikten sonra para iadesi aldım.ama dersenki illaki alıcam, 500 tl yada 400 tl bile şu anda o telefon için çok. biraz daha para biriktir e72 falan al. ama illa dokunmatik diyorsan, fiyatları düşüyor ve bence düşmeyede devam edecek,c7 al. pek sorunun cevabı değil ama umarım biraz aydınlatmışımdır seni.iyi forumlar.

hoss

hoss

Üye
bu saatten sonra alınacak bir telefon değil tavsiye etmem , daha yeni güncel modellere bak , parana yazık olur bu tele 500 tl verirsen

mertxxcan

mertxxcan

Üye
    Konu Sahibi
500 tl ztn wermem :D baska ne telefonlar öneriyosunuz dokunmatik olarak ?

Utku

Utku

Üye
c5,03,c6-01,c7,n8,e7,x7
Fiyarı giderek artıyor bunları öneririm şuan 5800 yerine c5-03 alabilirsin 400-440 tl

hoss

hoss

Üye
500 tl ztn wermem :D baska ne telefonlar öneriyosunuz dokunmatik olarak ?
dokunmatik istiyorsan kapasitif ekranlı telefonlara bakmalısın , sana tavsiyem galaxy gio veya x8 alman yönünden , android işletim sistemli telefon kullanmanı tavsiye ederim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ne 5800 mı?:haha: sakın gülme smileyi koydum diye dalga geçiyorum sanma,hiç araştırma yapmamışsın.5800 a verecegin 400 tl ile orta halli bir android telefon almanı tavsiye ederim.ben kendim 5800 kullanıyorum sana sorunlarını söyleyim:
1-tuş kilidini açıp kapayınca ekran çizgi çizgi,renkler birbirine karışmış oluyor.(sanırım yeni modellerde bu hata giderilmiş,ama yine de sen bilirsin :))
2-sık sık donmalar oluyor.
3-bazen kendi kendine resetliyor(300 kblık bi java oyun yüklemiştim,onu oynarken bir anda resetledi.)
4-sertifika hataları.(bundan kurtulmak için ya imeini çinlilere verip sertifika yapacan,ya da cfw atıp garanti dışı bırakacan)
5-tuşları çok kötü yapılmış.içine göçüyor.(benim ortadaki menü tuşu içine göçtü...)
6-çok kaba bir cihaz
7-ekran reziztif oldugu için dokunmatikten çok basmatik bi ekranı var.
ve daha milyonlarca almamak için sebep...

mertxxcan

mertxxcan

Üye
    Konu Sahibi
bu arada ben yeni baslıyorum telefonalra bnm tlfnm eski telefon nokia nın okdar eskide olmasada kamereası Bluetooth u yok yani yeni baslıyorum ilk defa doru düzgün bi telefon alıcam oakdar pahalı bisi aramıyorum bana bu uygun geldi yeni baslıyorum sizce uygun diilmi Nokia c7 700 tl fln okadarda bni aşar :D

----------Eklendi @ 21:14:36 ---------- Yazıldı @ 21:13:43 ----------

bide Nokia 5800 mı iyi Nokia c5-03 mü ?

----------Eklendi @ 21:16:22 ---------- Yazıldı @ 21:14:36 ----------

ne 5800 mı?:haha: sakın gülme smileyi koydum diye dalga geçiyorum sanma,hiç araştırma yapmamışsın.5800 a verecegin 400 tl ile orta halli bir android telefon almanı tavsiye ederim.ben kendim 5800 kullanıyorum sana sorunlarını söyleyim:
1-tuş kilidini açıp kapayınca ekran çizgi çizgi,renkler birbirine karışmış oluyor.(sanırım yeni modellerde bu hata giderilmiş,ama yine de sen bilirsin :))
3-bazen kendi kendine resetliyor(300 kblık bi java oyun yüklemiştim,onu oynarken bir anda resetledi.)
4-sertifika hataları.(bundan kurtulmak için ya imeini çinlilere verip sertifika yapacan,ya da cfw atıp garanti dışı bırakacan)
5-tuşları çok kötü yapılmış.içine göçüyor.(benim ortadaki menü tuşu içine göçtü...)
6-çok kaba bir cihaz

Ozmn KIsaca kötü tlfn Nokia c5-03 nasıl peki ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
6-çok kaba bir cihaz

Milyonlarca :d:Evet arkadas haklı bu telefonu alma dostum.Rezistif ekran İphone bile alma derim ben.Biraz daha para biriktir X6 8Gb al tepe tepe kullan.Yada android istiyorsan Galaxy Gio almanı tavsiye ederim sana...
C5-03'ün de pek farkı yok.3G kamerası yok,kamerası daha kötü ve o da rezistif...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu arada ben yeni baslıyorum telefonalra bnm tlfnm eski telefon nokia nın okdar eskide olmasada kamereası Bluetooth u yok yani yeni baslıyorum ilk defa doru düzgün bi telefon alıcam oakdar pahalı bisi aramıyorum bana bu uygun geldi yeni baslıyorum sizce uygun diilmi Nokia c7 700 tl fln okadarda bni aşar :D

----------Eklendi @ 21:14:36 ---------- Yazıldı @ 21:13:43 ----------

bide Nokia 5800 mı iyi Nokia c5-03 mü ?

----------Eklendi @ 21:16:22 ---------- Yazıldı @ 21:14:36 ----------

Ozmn KIsaca kötü tlfn Nokia c5-03 nasıl peki ?
c5-03 da aslında pek farklı sayılmaz.bahsettigim sertiffika hatası onda da var.birde ona cfw atılamıyor.cfw koruması var.diger sorunlarını kullanmadıgım için bilemeyecegim.:oke:

hoss

hoss

Üye
c5-03 te bi işe yaram az neden dersen onunda ekranı eski tip rezistif ekran ,kamerasında otofokus makro yok , yani 5800 dan pek bi farkı yok
dediğimiz telefonlara bak sen

Utku

Utku

Üye
dokunmatik istiyorsan kapasitif ekranlı telefonlara bakmalısın , sana tavsiyem galaxy gio veya x8 alman yönünden , android işletim sistemli telefon kullanmanı tavsiye ederim
hoss bence artık yorum yapma imzana yaz 400-500 tl arası androidli x8..........800-1000 arası desire..........1000-1200 arası galaxy s......1000-2000 arası galaxy s2 öneririm + symbian nokia çok kötü androis alın yaz senin içinde kolay olur

hunter41

hunter41

Üye
:aha: bendeki 5800 taşş gibi düşürmeme ragmen hiç bi sorun yok hatta düşürdükten sonra dokunmatigi daha hassaslaştı :aha::aha::aha::aha:

mertxxcan

mertxxcan

Üye
    Konu Sahibi
pf Walla ortada kaldım 5800 cok güzel tlfn gibi gözüküo yada öle bazılarınız dio kötü bazılarınız dio iyi arada kaldım walla :D

Peki Samsung s5620 nasıl samsungu dknmatigi daha iyi dioalr dogrumu :D

hoss

hoss

Üye
pf Walla ortada kaldım 5800 cok güzel tlfn gibi gözüküo yada öle bazılarınız dio kötü bazılarınız dio iyi arada kaldım walla :D

Peki Samsung s5620 nasıl samsungu dknmatigi daha iyi dioalr dogrumu :D
monte nin menü geçişleri biraz yavaş , sana wave 525 almanı öneririm , birader de var wave 525 gayet hızlı ve daha güncel bir model ekranıda kapasitif ve multitouch destekli bir telefon , internet hızıda cok iyi :oke:

mertxxcan

mertxxcan

Üye
    Konu Sahibi
Ok yorum atan herkeze Teşekkürler.

subsounds

Üye
Merhaba,

c5-03 için birkaç bilgi aktarayım. cihazda kamera flaşı yok ön kamerası yok, Arkadaş 350 liraya satıyor, cihaz hiç kullanılmamış garantisi devam ediyor. istersen senin için irtibata geçebilirim. özelden dönersen eğer.

Ocean258

Ocean258

Üye
o telefona okadar para verılırmı kardesım ya? hatta para verılmez.. uzak dur bence.. uygun bı fiyata smartphone bulmak ıstıyorsan LG optimus me ye bı bak derım.. tasarım olarakta guzel telefon şarj,hız,ekran parlaklıgı olarakta tavısye edebıleceğim bı telefon.. nokiadan smartphone alınmaz. android 2.2 ıle calısan telefonlara bak

mertxxcan

mertxxcan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

c5-03 için birkaç bilgi aktarayım. cihazda kamera flaşı yok ön kamerası yok, Arkadaş 350 liraya satıyor, cihaz hiç kullanılmamış garantisi devam ediyor. istersen senin için irtibata geçebilirim. özelden dönersen eğer.

Yok kardes sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt