dokunmatik istiyorsan kapasitif ekranlı telefonlara bakmalısın , sana tavsiyem galaxy gio veya x8 alman yönünden , android işletim sistemli telefon kullanmanı tavsiye ederim500 tl ztn wermembaska ne telefonlar öneriyosunuz dokunmatik olarak ?
sakın gülme smileyi koydum diye dalga geçiyorum sanma,hiç araştırma yapmamışsın.5800 a verecegin 400 tl ile orta halli bir android telefon almanı tavsiye ederim.ben kendim 5800 kullanıyorum sana sorunlarını söyleyim:
)
ne 5800 mı?sakın gülme smileyi koydum diye dalga geçiyorum sanma,hiç araştırma yapmamışsın.5800 a verecegin 400 tl ile orta halli bir android telefon almanı tavsiye ederim.ben kendim 5800 kullanıyorum sana sorunlarını söyleyim:
1-tuş kilidini açıp kapayınca ekran çizgi çizgi,renkler birbirine karışmış oluyor.(sanırım yeni modellerde bu hata giderilmiş,ama yine de sen bilirsin)
2-sık sık donmalar oluyor.
3-bazen kendi kendine resetliyor(300 kblık bi java oyun yüklemiştim,onu oynarken bir anda resetledi.)
4-sertifika hataları.(bundan kurtulmak için ya imeini çinlilere verip sertifika yapacan,ya da cfw atıp garanti dışı bırakacan)
5-tuşları çok kötü yapılmış.içine göçüyor.(benim ortadaki menü tuşu içine göçtü...)
6-çok kaba bir cihaz
7-ekran reziztif oldugu için dokunmatikten çok basmatik bi ekranı var.
ve daha milyonlarca almamak için sebep...
ne 5800 mı?sakın gülme smileyi koydum diye dalga geçiyorum sanma,hiç araştırma yapmamışsın.5800 a verecegin 400 tl ile orta halli bir android telefon almanı tavsiye ederim.ben kendim 5800 kullanıyorum sana sorunlarını söyleyim:
1-tuş kilidini açıp kapayınca ekran çizgi çizgi,renkler birbirine karışmış oluyor.(sanırım yeni modellerde bu hata giderilmiş,ama yine de sen bilirsin)
2-sık sık donmalar oluyor.
3-bazen kendi kendine resetliyor(300 kblık bi java oyun yüklemiştim,onu oynarken bir anda resetledi.)
4-sertifika hataları.(bundan kurtulmak için ya imeini çinlilere verip sertifika yapacan,ya da cfw atıp garanti dışı bırakacan)
5-tuşları çok kötü yapılmış.içine göçüyor.(benim ortadaki menü tuşu içine göçtü...)
6-çok kaba bir cihaz
7-ekran reziztif oldugu için dokunmatikten çok basmatik bi ekranı var.
ve daha milyonlarca almamak için sebep...
Evet arkadas haklı bu telefonu alma dostum.Rezistif ekran İphone bile alma derim ben.Biraz daha para biriktir X6 8Gb al tepe tepe kullan.Yada android istiyorsan Galaxy Gio almanı tavsiye ederim sana...c5-03 da aslında pek farklı sayılmaz.bahsettigim sertiffika hatası onda da var.birde ona cfw atılamıyor.cfw koruması var.diger sorunlarını kullanmadıgım için bilemeyecegim.bu arada ben yeni baslıyorum telefonalra bnm tlfnm eski telefon nokia nın okdar eskide olmasada kamereası Bluetooth u yok yani yeni baslıyorum ilk defa doru düzgün bi telefon alıcam oakdar pahalı bisi aramıyorum bana bu uygun geldi yeni baslıyorum sizce uygun diilmi Nokia c7 700 tl fln okadarda bni aşar
----------Eklendi @ 21:14:36 ---------- Yazıldı @ 21:13:43 ----------
bide Nokia 5800 mı iyi Nokia c5-03 mü ?
----------Eklendi @ 21:16:22 ---------- Yazıldı @ 21:14:36 ----------
Ozmn KIsaca kötü tlfn Nokia c5-03 nasıl peki ?

hoss bence artık yorum yapma imzana yaz 400-500 tl arası androidli x8..........800-1000 arası desire..........1000-1200 arası galaxy s......1000-2000 arası galaxy s2 öneririm + symbian nokia çok kötü androis alın yaz senin içinde kolay olurdokunmatik istiyorsan kapasitif ekranlı telefonlara bakmalısın , sana tavsiyem galaxy gio veya x8 alman yönünden , android işletim sistemli telefon kullanmanı tavsiye ederim
monte nin menü geçişleri biraz yavaş , sana wave 525 almanı öneririm , birader de var wave 525 gayet hızlı ve daha güncel bir model ekranıda kapasitif ve multitouch destekli bir telefon , internet hızıda cok iyipf Walla ortada kaldım 5800 cok güzel tlfn gibi gözüküo yada öle bazılarınız dio kötü bazılarınız dio iyi arada kaldım walla
Peki Samsung s5620 nasıl samsungu dknmatigi daha iyi dioalr dogrumu![]()

Merhaba,
c5-03 için birkaç bilgi aktarayım. cihazda kamera flaşı yok ön kamerası yok, Arkadaş 350 liraya satıyor, cihaz hiç kullanılmamış garantisi devam ediyor. istersen senin için irtibata geçebilirim. özelden dönersen eğer.