Nokia 5800 Nerden bulablrm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre_alemci

Üye
kardeşlerim walla bende kullanıyorum 5800 ama hiç bir sorunu yok sorun çıkartmadı herley birazda kullanışdan kaynaklanıyo be telefonu bu kadarda kötülemenin anlamı yok kullanmasını bilene neden ii o zamn bu cihaz lütfen siz telefona bakarsanız telefonda size bakar bu işler böle + hemde bu telefon deniln cihazlarda çoçuk oyuncağı değil oynar durursanız telefonun kafayı yemesi değil üşütmesi bile normal hataları birazda kendinizde arayın her insan oğlu böle işde hep karşıyı kötüler hiç hatam varmı yha bnmde demez o açıdan normal sizin düşüncelerinzde haklısınız ne diyim...........:evet::hmmm

hevale_egit

Üye
5800 o kadar karalamişlar ki arkadaşlar adeta yerin dibine sokmuşlar, madem o kadar kötü neden türkiyede en çok kullanılan cihazlardan birisi..Ben kullaniyorum gayet iyi ve memnunumda..Kardeş samsung,LG felan aliırsan ilerde birgün satmaya kalksan elinde patlar, nokia sağlam telefondur...nokia n72 de güzel telefondur...

blackaid

blackaid

Üye
5800 alma o telefonun modası geçti birde telefon alacağın zaman tüm telefoncular ellerinde fazla olduklarında 5800 öneriyor.Özellikle 2.eli cok fazla çünkü genelde alanlar memnun değil değiştiriyorlar illede 2.elinede bakabilirsin alırsan pişman olursun hem işlemcisi düşük hemde sorunlu bir telefon nokianın ilk dokunmatik telefonlarından onun yerine o fiyata androidli yeni çıkmış telefon al daha iyi galaxy mini,galaxy gio alabilirsin işlemci olarak 5800 dan daha iyi telefonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt