Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

punkjan

Üye
Selamlar ;

Ekranım son 1 haftadır çizgiden ibaret . Forumdaki konuları okudum ama benim çizgi olayı biraz daha farklı . Saat , tarih ve operatorun isminin yazılı olduğu kısımda bi sorun yok , ama geri kalan ekran çizgi sadece . Tuş kilidini açınca çizgiler seyrekten sıklaşmaya başlıyor ve 2 sn sonra ekran ince çizgilerle doluyor. Ama herşey okunuyor msj bile yazıp okuyabiliyorum . Mıknatıs olayını denedim faydası olmadı . Bi fikri yada çözümü olan bi arkadaş var mı ?

5800 cı

5800 cı

Üye
Merhaba abicim ben 5800 ıma virgo hocamın yaptığı c6 fw sini yükledim hiçbir sorun yok hız stabil ancak bi sorun var mesela aranırken telefonda 1 saniyelik ses kesilmesi ve ekranda takılma oluyo bunu neden yapar hard format attım fw yi yeniden attım ama düzelmedi bu sorun bir bende var başka kimsede yok sorunu nasıl çözerim telefonda hiçbir sroun yok başka fw de normal lütfen bir çözüm söyleyin bana teşekkürler şimdiden

mevaahmet

Üye
merhabalar...arkadaşımda nokia 5800 var ve e okula girip (öğretmen girişi) işlem yapabiliyor...teli aldığı zaman 1,2 oyun indirmiş birde yazılım güncellemesi yapmış...yazılımı bende yaptım fakat e okul da belli bir yerden sonra ilerleyemiyorum...eksik olan şey nedir yardımcı olursanız sevinirim...

tergen

Üye
İyi günler arkadaşlar. 5800 telefonumun hafıza kartına format attım. Format'tan önce kurulu programlar opera 1.1 ve garmin idi. Format'tan sonra opera'yı ovi mağazadan kurmak istediğimde indirme butonu aktif olmuyor. Ayrıca ovi maps programınında haritaları uçmuş. Bu programları çallıştırmak için ne yapmam gerekiyor?

Dtn

Üye
Ovi`de bazen sorunlar çıkıyor,başka zaman denersen düzelebilir,ya da pc`den indirip telefona atabilirsin.haritalar da malesef kartta kayıtlı oluyor.Forumda aratırsan bulabilirsin tekrar,Nadir paylaşmıştı son sürüm haritaları.veya Ovi Suite ile istediğin bölgelerin haritalarını indirebilirsin.

mhami

Üye
hacı x plore yükledim programı güncelleme çıktı bende güncelledim ama yükleyemedi hata verdi şimdi hiç açılmıyor kaldırıyorum yeniden yüklüyorüm yine açılmıyor bana yardım lütfen. Teşekkürler

bando

Üye
hafıza dolu uygulamaları kapatın yazıyor ama açık uygulama yok:off::pro::angry::aman2::bigstar:

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
hocam 5800 şarjdan çıkarıyorum açıp kapatıyorum.Şarj yarıya iniyor. alalı 1 sene olmadı neden şarjım yarıya iner ELCEVAP

ismail8945

Üye
ya arkadaşlar benim telefonumda şöle bi sorun var. tuş kilidini açıyorum önce hiçbi sorun yok ama belli bi süre sonra ekran üzerindeki yeşil kırmızı menü tuşları çalışmıyo. napabilirim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

Gözde123

Üye
hafıza kartındaki bilgileri sıfırlamak istiyorum ilk önce hard format atıcam ondan sonra MENÜ-UYGULAMALAR-DOSYA YÖNETİCİSİ - HAFIZA KARTI-SEÇENEKLER -HAFIZA KARTI SEÇENEKLERİ - BİÇİMLENDİR den hafıza kartını sıfırlıcam fakat söylediğim sıralamaları yapamıyorum yani menü-dosya yöneticisi-hafıza kartı ' na giriyorum ama SEÇENEKLER ' i bulamıyorum yani yardımcı olsanız lütfenn... :oke::oke:

haqn26

Üye
benim tel.den sorunum e-posta ayarını yaptım evde wirelesstan bakmak için ama evden çıktığımda liralarımı yedi bundan kurtulmak için avea internet olan erişim noktasını sildim ama e-posta bölümünden nasıl yapacağım sadece evdeyken e-postalara bakmak için özel mesajdan cevap verirseniz memnun olurum teşekkürler

mertek07

Üye
hacı benim 5800 da bazen yada şöle diyim ayda bir kapanıyo telefonda 4 diş şarj warken yani sorun ne olabilir bozuluyomu yawaş yawaş tam bozulmadan satayımı neyapayım ? :hmmm :dry:

bolamanle

Üye
lütfen benim için s60v5 oyun emulatörleri bölümündeki gpsp emülatörünü sertifikalarmısınız

hotlock

hotlock

Üye
lütfen benim için s60v5 oyun emulatörleri bölümündeki gpsp emülatörünü sertifikalarmısınız

sertifikalamam için senin telefonun imei numarasına özel sertifika dosyaları lazım ;)

Com1ng

Com1ng

Üye
Wifi ile Internete Bağlanamıyorum. Lütfen yardım edin.
şu sorunu çözsem başka birşey istemiyorum sinir bozucu çok.

Modem hemen yanımda ağı görüyor şifreyi yazıyorum. Yazdıktan sonra biraz bekliyor ve wlan ağı bulunamadı diyor. Nasıl çözebilirim.
Paylaş:

Samsung Corby ile sorunsuz bağlanabiliyorum ama 5800 ile olmadı.

fireshark

Üye
Merhaba arkadaşlar 5800 xm kullanıyorum her aramadan sonra ve bazı işlemlerden sonra kısa mesaj gönderiliyor diye mesaj alıyorum giden kutusunda herhangi bir mesaj yok bu mesajlar ücretlimidir problemi nasıl düzeltebilirim.

king64

Üye
bana faceden video izleme programı lazım videoları acamıyorum

aky28

Üye
ya bişey sorcam acaba 58800 ile facebook tan oyun oynanabiliyomu cevap verirseniz sevinirim

Üst Alt