Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

rendera

Üye
slm nokıa 5800 telefonunu kullanıyorum.Program olarak ebuddy yuklu gırıs yapamıyorum cevap yazarsanız sevınırım...

--------------- Ekleme ---------------

...

asigsasi

asigsasi

Üye
Nokia 5800 ın menü uygulamalardaki yazılım güncelleme seçeneği ile telefonun versionu yükseltsek olurmu deneyen varmı benim version 40 yazılım güncellemede v52 (14mb)yüklensinmi diyor yüklesek olurmu acil cevap

deadlydesire

deadlydesire

Üye
yükle yükle

turkmenx

turkmenx

Üye
Slm arkadaslar bn tüm yorumlara bakamadım belki soracagım soruyu biri sormus olabilir ama k. bakmayın 11sayfa zor okunur :D
5800 Xm Blue war
Bn v52ye yüqselttim we telefona dokunduqumda mavi olan butonları şimdi çok garip bi renkte mavi oluyor(Satın Aldıqımda Werdikleri Cd den yüqledim Ovi Suiteydi galiba)
ve bide Msjlar gelen msjlarda gönderenin ismi yazmıyor numarası yazıyor . ama gönderdiqim msjlarda isim yazıyor.
Bunları bi Cvplarsanız

deadlydesire

deadlydesire

Üye
peki bu yapacağım güncelleme pc deki güncelleme gibi olacakmı deneyen varmı
valla en iyisi pcden güncelle wifi ile güncellemede bir farklılık yok diorlar ama aralarında bayagı bi mb farkı oluo.. en iisi pc güncellemesi

asigsasi

asigsasi

Üye
Bende cepnet paketi var mb sorun değil başka sıkıntı olurmu

deadlydesire

deadlydesire

Üye
sen bilirsin cepten güncelle o zaman

zuhur041

Üye
sla.benim telefonda internetten indirdiğim videoları açmıyo ses var görüntü yok facebookta gezerken videoları seyredemiyorum yardımcı olursan sevinirim......yusuf

acemi1000

Üye
Arkadaşlar merhaba. ben prince of percia oyununu sorunsuz kurdum ve tam ekran çalışıyordu. daha sonra istanbul büyük şehir harita uygulamasını kurunca oyun da ekranın yarısında tuşlar belirdi. bu bir iki oyunda daha oluyor. harita uygulamasını kaldırmama rağmen sorun geçmedi. uygulamlardan suit ayarlarından klavyeyi kapattığımda evet tuşlar görünmüyor ama oyun yarım ekran olarak duruyor. bu sorunu nasıl çözerim ? lütfen format demeyin :)

joseph33

joseph33

Üye
usb den pc suit modunda bağlanamıyorum usb den sadece depolama olarak görebiliyorum ama bluetooth dan pc suit modunda görüyor usbdn pc suit moduna nasıl bağlanacam ( bilgisayara taktıgımda pc suit modunu seciyorum )

serenity*

Üye
Skyfire i nasıl kurucaz? Verdiğiniz linkten anlayamadım ben..

fotoflas63

Üye
arkadaslar bise sorcam ben bugun nokia 5800 aldımda bugun elime gececek 5800 da flas player yokmu yani kendi versyonunda facebook youtube gibi sitelerden video izleyemiyormuyuz sitenin icinde :(

deadlydesire

deadlydesire

Üye
youtubedan izleyebiliorsun

filozof66

Üye
benim 5800 red var telefonum var ama arkasındaki product kod sonu 69 lu piyasada 2 tane kod var ben naviden 83lü olanı yükledim bi sorun olurmu garantide?

Dtn

Üye
Sorun olmaz kardeş.

filozof66

Üye
teşekkürler

mehmet-377

Üye
Hafıza Kartım bozulmuş yapılabilirmi yada nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim

Luck Star

Luck Star

Üye
Hafıza Kartım bozulmuş yapılabilirmi yada nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim

pek sanmıyrum . 1-2 -4 Gb sa uğraşmaya değmez ztn bunlar 20tl nin altında . yenisini almanı tavsiye ederim...

mehmet-377

Üye
Biçimlendirme istiyor biçimlendir diyorum biçimlendirmeyi biteremedi diyor..

Üst Alt