Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Arkadaşım, benim 5800 da sim kartı ilk taktığımda hafızası doluydu, sağ üstte zarf uyarısı yanıp sönmeye başladı, 3-5 numara sildim, kartı çıkarıp taktım yine devam ediyor, yardımcı olabilirsen sevinirim.

Mesajlara gir seçeneklerden sim mesajlarını seç ve oradakileri sil kayıt yerini hafıza kartı yap sorun düzelecektir.

eley433

Üye
güncellemeden sonra hard format attım..

yigito1992

Üye
Selam benim sorunum müzik çalara girdiğim zaman tüm şarkılar diyorum mesela ama şarkıların yanındaki simgeler bütün ekranı kaplıyor nerdeyse bu simgeleri nasıl küçültebilirim veya kaldırabilirim?

IntelLEGEND Boy

Üye
İnternette bir çok forum sitesine bakmam gerekiyor ama hepsi birkaç sn sonra kapanıyor Wlan Sim kart nereden girersem gireyim hep oluyor(Wlanda daha çabuk oluyor). Net kendiliğinden kapanıveriyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Burak Tuncer

Üye
dostum 5800 v50 güncelledim hafıza kartımda müzikler var ama galaride gözükmüyor zil sesi ayarlarında zil tonu olarak atıyabiliyorum ama anlamadım ben neiş sence???

Müzik kütüphanesine girip seçeneklerden kütüphaneyi yenile yapınca sorun çözülecektir.

--------------- Ekleme ---------------

Bende Nokia 5800 XM Kırmızı var.Tuş kilidini açınca bazen hemen açılmıyor.Titreşim oluyor fakat ekran hala siyah.Tuş kilidini kapatıp tekrar açıyorum bazen 2. denememde bazen de 4-5. denememde açılıyor.Hatta bu rakam 7ye 8e kadar çıktığı bile oluyor.Hard format attım, hafıza kartını biçimlendirdim.Bir değişme yok. v50 kurulu yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

ceranteam

ceranteam

Üye
arkadaşlar nokia ovi harita da türkiye haritası yüklü bütün iller görünüyor ama karaman ili yok isterseniz hemen bi deneyip bakın bende karamanda oturuyorum lütfen birileri yardım etsin

HOLLANDER

Üye
selam usta benim sorunum su benim nokia 5800 var yani yeni aldim ben bu nokia mcguider navigasyon yukledim navigas calisiyor ama 10 dakikada anca aciliyor yani uyduya zor baglaniyor ayni telefon benim kardesimde var onunki 1 dakikada baglaniyor sizce benim telefonun sorunu ne olabilir cavabin icin simdiden tesekkur ederim

z.k.

Üye
merhaba beni yeni üye olarak bir sorum var. PDF okuyucu yükleyemiyorum. SIS dosyası diyor indiriyorum ama açılmıyor. Şimdiden tşk.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
v40 kullanırken enCam kullanarak görüntüdeki netliği yükseltiyorduk v50'de kamerada iyileştirmeler yapıldığı belirtildi ve evet v40'a oranla daha bir iyileşme var. Sorum şu: v50'de enCam'i kullanmaya devam edelim mi v50'deki netlikten daha iyisini sunuyor mu?

knlr

knlr

Üye
evet sistem hatası çözümü hard format.

yanıp sönen zarfla sim karttaki numaraların doluluğunun bir bağlantısı yok arkadaşım yanıp sönen zarf telefondaki msjları gösterir yani msjların dolmuş msj ayarlarından kayıtlı msj sayısını 999 yap ve kayıt yeri memory card olarak değiştir yada msjları komple sil. düzelir.

telefonun öyle bir özelliği yok dıye bılıyorum varsada programla olur onuda hangı program yapar oda sorun... ama hareketli temalar var onuda s60 v5 temalar kısmında bulabılırsınız...

güncellemeden sonra hard format attınız mı? atmadıysanız atmayı deneyıp tekrar test edın...

arkadaşım müzik çalara girince seçenekler kütüphaneyi yenile de mp3 ler kütüphaneye eklenmesı gerek...

bu konuyla ilgili bir bilgim yok özür dilerim.

ovi mapste zaten il il harita yok direk TURKEY haritası var ve telefona format atınca yada v50 yi yükleyince ana hafızaya dahil olara geliyo ekstra bir ovi maps uygulamasını kurmaya gerek kalmıyo sadece sesli dilleri ve turkey harıtasını atarsanız tele pc suitle sorununuz kalmaz.

cevap için teşekkür ederim...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Arkadaşlar aşağıdaki videoyu mutlaka izleyin ve 5800 la millet neler yapıyor bi görün. Acaba bizimde telefonumuzu böyle kullanma imkanımız var mı ki mutlaka vardır. Bunu yapabilen arkadaş varsa ya da nasıl yapıldıgını bilen yardmcı olursa sevinirim. Bizde böyle güzelliklerinden yararlanırız belki.

etercik

Üye
merhaba,

önceki mesajlardaki açıklayıcı cevaplar için teşekkür ederim, baya yardımcı oldu, telefondan şu an çok memnunum.
çözemediğim bir iki durum var, mp3 player olarak default gelen müzik oynatıcıyı kullanıyorum, müzik dinlerken fotoğraf veya video çekildiğinde müziğin durmasını engellemenin bir yolu var mı?

alicagin

alicagin

Üye
slm arkadaşlar benim bi sorum olcaktı ben wifiden v50 güncellemesini yaptım ama şimdi telefonu bilgisayara kabloyla pc suit baglayamıyorum

mhrb

Üye
meraba kolay gelsin, foruma yeni üye oldum sayılır bi kusurum olursa affola, benim şöyle bi sorunum var: galeriye giriyorum yaklaşık yarım dakika sonra kendiliğinden çıkıyo. uygulamayı alta da atmıyo yani galeriden tamamen çıkıyo. fotoraflara bakarken de oluyo bu hiç ellemesem de oluyo anlamadım gitti. virüs taraması yaptım hem pc de n hemde telefonun içinden bişe bulmadı. yardımlarınızı bekliyorum acilll. şimdiden teşekkürlerimi sunarımm...

arkadaşlar bir de telefonu bilgisayara bağlayınca hafıza kartını görüyo ama telefon hafızasını görmüyo. harici disk olarak sadece hafıza kartına erişebiliyorum. yardım lütfen kafayı yemek üzereyim :D

ysrkvs

ysrkvs

Üye
arkadaşlar bir de telefonu bilgisayara bağlayınca hafıza kartını görüyo ama telefon hafızasını görmüyo. harici disk olarak sadece hafıza kartına erişebiliyorum. yardım lütfen kafayı yemek üzereyim :D

Telefon bağlantı tipini seçerken PC SUİTE yi seçersen ikisinide görürsün.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar artık yardım vermiyorum bu konuda çünkü vaktim olmuyor arada giriyorum siteye ama özele msj bırakırsanız elimden geldiğince ve uğradığımda bakıp cevaplayama çalışıcam herkese tşk ederim bu gune kadar sorunlarını halledipde tşk edenlerede tşk ediyorum etmeyenlerede...hoşçakalın.

heko23

Üye
hocam ben 5800 kırmızısını kullanıyorum yaklaşık bi aydır ve memnunum fakat en sn güncellemesini yaptıktan sora(v50.005) bazen menülerde gec algılama oluyor özellikle scroll touch özelliğini yaptıktan sora nedenini öğrenebilirmiyim ??? cevaba +rep :yuru

ceranteam

ceranteam

Üye
ovi mapste zaten il il harita yok direk TURKEY haritası var ve telefona format atınca yada v50 yi yükleyince ana hafızaya dahil olara geliyo ekstra bir ovi maps uygulamasını kurmaya gerek kalmıyo sadece sesli dilleri ve turkey harıtasını atarsanız tele pc suitle sorununuz kalmaz.[/QUOTE]

zaten turkey haritası var ama karaman ili yok ovi maps da başka alternatif bi program varmı ücretsiz

Üst Alt