ya birader bana python proğramlarını nasıl yükler ve kullanırım yardımcı olurmusun. teşekkürler
python uygulamalarını s60 v5 bölümünde bulabilirsin forumda mevcut bu uygulamalar diğerlerinden pek farklı olduğu söylenemez aynı adımları izle...
--------------- Ekleme ---------------
nokia 5800 aldım once hard fromat nasıl atılıor onu bılmem lazım bırde su gps yukleme olayını yardım edersenız sevınırım
soft fotmat = *#7370#
hard format = telefon kapalıyken kırmızı tuş + yeşil tuş + kamera tuşu ve telefonu acma kapama tuşuna sırasıyla basılı tut 10 saniye kadar bu kadar sonra yönlendirmeleri izle...
gps denen kavram 5800 da zaten dahili var yardımlı çebeke tabanlı tümleşik olarak 3 çeşit hatta...
sadece bunun içine turkiye ve şehirleri sonrada sesli yönlendirme dilleri indirmen gerek
bunları telefonla yapabileceğin gibi ovi suit lede otomatik bir şekilde yapabilirsin sadece ovi suitin en son versiyonunu kurduktan sonra haritaları göreceksin sana birtek tıklamak kalacak zaten yüklemeleri ovi suit kendısı yapıp telefona aktarıyor...
Meraba Ben 5800xm aldım kablosuz modemim var ona bağlanmak istiyorum wep anahtarı istiyor ben nasıl bulacam bu kodu nerden öğrencem
modeminin şifresini senin bilmen gerek sen ve modemi kuran şahıs dışında kimse bilemezki bunu

yani şifre istiyo diyosun iyi güzel şifreyi girip nete gireceksin fakat bu şifre sende olması gerek eğerki modem sana aitse...
arkadaşım ben n79 kullanıyorum 5800 almayı düşünüyorum mesaj yazımında veya diğer özelliklerde zamanla kasmaya başlıyormu symbian olduğu için kasma felan olur mu acaba.. bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşım telefonun msj yazımında veya kullanımıda herhangi bir kasma yok fakat bunların olmıycak olmasına tabiki garanti veremem bilgisarı düşün hor kullanırsan o bile kasabiliyo değilmi?
buda bnun gibi bişi sana bağlı yani işe yarar programların dışında gereksiz şeyler yüklemezsen sorun cıkmaz bende 76 program 48 oyun yüklü ve gayet memnunum....
merhabalar
ben 5800 v40 attım sorunsuz bir şekilde 3 hafta falan kullandım fakat son 4 gündür müzik çalar ve radyo açıldığında hanhi ana ekranda ne çaldığını bildiren ve şarkıları durdurma ileri geri gibi tuşlar vardı şu anda onlar yok onları nasıl geri getirebilirim acaba ?
1- ayarlara gir
2-kişisel i tıkla
3- ev ekranı nı tıkla
4- ev ekranı temasını tıkla
5-seçimi rehber çubuğu olarak değiştir. bu kadar...
arkadaşlar bu forumun amacı sorulan her soruya çözüm olmasada cevap vermektir en azından ben kendi konum için öyle düşünüyorum ve bu zamana kadar bir soruyu atlamadan cevap verdim herkese bundan sonrada vermeye devam edicem fakat işim gereği bazen gece bazen gündüz giriyorum nete soru soran arkadaşlar konuyu takip etmesini dilerim yani aynı gün cevap gelmese bile en geç 2-3 gün içinde cevapları mutlaka gelir sağlıklı günler dilerim...