Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Newpronik

Üye
öncelikle herkese merhaba , benim çözemediğim bi sorun var ne yaptıysam çözülmüyor version güncelledim hard soft format attım telefon hafıza kartı herşeyi formatladım virüs taramasıda yaptım versiyonu tekrar bile yükledim ama örneğin
ovi market veya opera herhangi bi programda birşeyler yaparken birden kapanıyor ve menu geliyor neden böyle oluyor özellikle ovi markette çok sık oluyor programlara bakarken birden kapanıyor ve menu açılıyor

--------------- Ekleme ---------------

ve bu arada radyoda müzik dinlerken müzik çalıyor radyo donup kalıyor kapatamıyorum ancak telefonu kapatıp açmam gerekiyor.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle herkese merhaba , benim çözemediğim bi sorun var ne yaptıysam çözülmüyor version güncelledim hard soft format attım telefon hafıza kartı herşeyi formatladım virüs taramasıda yaptım versiyonu tekrar bile yükledim ama örneğin
ovi market veya opera herhangi bi programda birşeyler yaparken birden kapanıyor ve menu geliyor neden böyle oluyor özellikle ovi markette çok sık oluyor programlara bakarken birden kapanıyor ve menu açılıyor

ve bu arada radyoda müzik dinlerken müzik çalıyor radyo donup kalıyor kapatamıyorum ancak telefonu kapatıp açmam gerekiyor.

ovi market ten atması bağlantıyla alakalı... aynı sekılde opera ilede ama şuda var opera ile ağır flash uygulamalarının bulunduğu sitelerde sörf yaparsan da atabılır onun ıcın skyfire ile sörf yapmak daha keyifli ayrıca sorunsuz...(videoları flash oyunları oynamak gibi herseyı yapabılıyorsun.)

radyo olayına gelınce benım telde böyle bır sorun olmadığı ıcın arastırmadım ama şunu dene radyo kanallarını sıfırla ve kanalları otomatik yerıne elle gir...

6630bilal

Üye
arkadaşlar cihazı v4 yaptım hafıza kartı ve telefona format attım ama küçük bir sorunum var o yüzden v4 tekrar kurmak istiyorum nasıl kurarım acil bir yardım bekliyorum.

seref_1907

seref_1907

Üye
slm arkadaşlar ben hafıza kartına oyun kurmuştum.fakat teli pcye bağlayıp oyunun olduğu klasörü sildim fakat uygulamalarda hala gözüküyo ve telden kaldırmaya çalışıyorum başarısız diyo.bu oyunları nasıl kaldırabilirim?şimdiden teşekkürler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazı v4 yaptım hafıza kartı ve telefona format attım ama küçük bir sorunum var o yüzden v4 tekrar kurmak istiyorum nasıl kurarım acil bir yardım bekliyorum.

TELEFONU V40 YAPTIM YAZMIŞSIN YAPTIĞIN ŞEKİLDE TEKRAR YAP?

YADA BURAYA BAK
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

slm arkadaşlar ben hafıza kartına oyun kurmuştum.fakat teli pcye bağlayıp oyunun olduğu klasörü sildim fakat uygulamalarda hala gözüküyo ve telden kaldırmaya çalışıyorum başarısız diyo.bu oyunları nasıl kaldırabilirim?şimdiden teşekkürler

sadece bu oyunlardan kolay bir yöntemle kurtulamazsın fakat bı kac yöntem var ;

1. Yöntem hafıza kartını biçimlendirmek.
Uygulamalar
dosya yöneticisi
hafıza kartının içine gir
seçenekler den hafıza kartı seçenekleri biçimlendir.
2-teli bilgisayara bağla hafıza kartını seceneklerden bıcımlendır.
Ve telefona soft format +#7370# yap
3- buda kesım çözüm :

Hafıza kartını bıcımlendırdıkten sonra ;
telefon kapalıyken sırasıyla
yeşil tuş
kırmızı tuş
kamera tuşu
telefonu acıp-kapatma tuşlarına 10-15 sanıye basılı tut...gerisini telefonun ekranında yazan adımları izle...bu kadar.

toprakyalin

Üye
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım. Öncelikle herkese merhaba.

Dün Nokia 5800 XpressMusic Tür:RM-356 Dil Paketi:2 telefonumu almış bulunmaktayım.

Forumu okudum inceledim tek kelimeyle mükemmel ama malumunuz bu konuda çok yeni olduğum için yanlış yapmamak adına size sormak istediğim bazı şeyler var:

1) Telefonumun versiyonu v31.0.101 Nokia Software Updater ile güncellemek istedim ama zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz uyarısı verdi. Forumda okudum v40.0.005 var bunu yüklemelimyim?

2) Hackli versiyon yüklememin ne gibi faydaları olur. Herkez Hello arkadaşın yeni çıkartacağı yeni sürümü bekliyor bende bunu bekleyip yüklemelimiyim?

3) Sertifika olayı ne işe yarıyor, hack işlemi yapınca buna grek kalmıyor mu yoksa sertifika olayı farklı birşey mi?

4) Navigasyon olarak garmin mi veya başka bir programı mı tavsiye edersiniz?

5) Excel,Word,Powerpoint dosyalarını açmak için office programı varmıdır? Birde pdf dosyalarını okumak için?

6) Wireless üzerinden Msn girip Flash destekli videoları nasıl izleyebilirim?

6) Benim gibi telefonu yeni almış birisi olarak kendiniz telefonu 0 almış olsanız hangi program ve uygulamaları yükler tavsiye edersiniz?

Çok soru sordum ustalar ama engin bilgilerinizden yararlanarak yardımlarınız ve cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekürler..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım. Öncelikle herkese merhaba.

Dün Nokia 5800 XpressMusic Tür:RM-356 Dil Paketi:2 telefonumu almış bulunmaktayım.

Forumu okudum inceledim tek kelimeyle mükemmel ama malumunuz bu konuda çok yeni olduğum için yanlış yapmamak adına size sormak istediğim bazı şeyler var:

1) Telefonumun versiyonu v31.0.101 ile güncellemek istedim ama zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz uyarısı verdi. Forumda okudum v40.0.005 var bunu yüklemelimyim?

2) Hackli versiyon yüklememin ne gibi faydaları olur. Herkez Hello arkadaşın yeni çıkartacağı yeni sürümü bekliyor bende bunu bekleyip yüklemelimiyim?

3) Sertifika olayı ne işe yarıyor, hack işlemi yapınca buna grek kalmıyor mu yoksa sertifika olayı farklı birşey mi?

4) Navigasyon olarak garmin mi veya başka bir programı mı tavsiye edersiniz?

5) Excel,Word,Powerpoint dosyalarını açmak için office programı varmıdır? Birde pdf dosyalarını okumak için?

6) Wireless üzerinden Msn girip Flash destekli videoları nasıl izleyebilirim?

6) Benim gibi telefonu yeni almış birisi olarak kendiniz telefonu 0 almış olsanız hangi program ve uygulamaları yükler tavsiye edersiniz?

Çok soru sordum ustalar ama engin bilgilerinizden yararlanarak yardımlarınız ve cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekürler..

CEVAPLAR :

1-v40.0.005 bu versiyonu yüklersen kyntic scrooling gibi bir özellikten faydalanabilirsin..ve yeni özelliklerden...güncellemeni tavsiye ederim bu formdaki yöntemlerle yapmam güncelleme benim koduma gelince yaparım dıyosan bekle senın kodunada gelir bi zaman sonra uğraşmadan yaparsın +#0000# yaparsın güncellemeri kontrol et dersin bu şekilde...
2- telefonu hacklersen tüm programları kurabilirsin örneğin: sertifika isteyen bazı programlar vardır bunları... fakat hacklemeden sertifika alarak da bu problemi aşabilirsin...nasıl sertifika alınacağı forumda mevcut...
3-sorunun cevabı 2.cevapta mevcut...sertifika isteyen programları ya hack yada sertifika alarak kurmak gerek symbian tabanlı telefonlarda bu böyle aynı ****** gibi düşün bilgisayara program kurarken ****** ister ya onun gibi bişi...
4- garmin falan yerine kendi ovi maps programı daha iyi geliyor bana daha işlevli ve sesli..bunun için pc suit den turkey haritalarını ve sesli uyarıları indirmen gerek...telefona zaten otomatik atıyor...
5- skyfire denen bir tarayıcı var bununla aynı bilgisayardaki gibi tüm sitelere girebilir videoları izleyebilir hatta flasfh tabanlı oyunları oynayabılırsın bunuda adresinden edinebilirsin..dokunmatık versıyonu ındır kur.
6- kurabileceğin bi kaç faydalı programı öneriyorum : skyfire , opera 10 beta 3 , msn , oyun olarak : labyrent elite , midnight bowling , toon warz , skyforce vs...

Newpronik

Üye
ovi market ten atması bağlantıyla alakalı... aynı sekılde opera ilede ama şuda var opera ile ağır flash uygulamalarının bulunduğu sitelerde sörf yaparsan da atabılır onun ıcın skyfire ile sörf yapmak daha keyifli ayrıca sorunsuz...(videoları flash oyunları oynamak gibi herseyı yapabılıyorsun.)

radyo olayına gelınce benım telde böyle bır sorun olmadığı ıcın arastırmadım ama şunu dene radyo kanallarını sıfırla ve kanalları otomatik yerıne elle gir...

radyo sorununu çözücem sanırım şimdi benim koduma v40 gelmedi bende internetten bularak yaptım
yer den dolayı oluyormuş o takılma artık koduma v40 gelmesini beklicem.
ovi market çok sinir bozucu modemin yanındayım 8mbps internetim var birden kapanıyor
internetle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü modemi kapatınca sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor
yani bağlantı kopunca çıkmıyor programdan başka yerdede aynısını yapıyor iş yerimdede birden kapanıyor...

ve bu arada EMEA NAVI veya EMEA arasındaki fark nedir

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
radyo sorununu çözücem sanırım şimdi benim koduma v40 gelmedi bende internetten bularak yaptım
yer den dolayı oluyormuş o takılma artık koduma v40 gelmesini beklicem.
ovi market çok sinir bozucu modemin yanındayım 8mbps internetim var birden kapanıyor
internetle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü modemi kapatınca sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor
yani bağlantı kopunca çıkmıyor programdan başka yerdede aynısını yapıyor iş yerimdede birden kapanıyor...

arkadaşım arada benide atıyor ama bu sık sık olmuyor nadiren atıyor o yüzden takmadım ovi markete kendi tarayıcısı ile bağlandığından böyle oluyor sanırım örnek verıyorum skyfire ile girse kopma yaşanmaz sanırım cunku ovi markette de flash uygulamaları kastırıyo telefonu kendı tarayıcısında düşük flash versıyonu yuklu olduğu ıcınde atıyor...
ve bu arada EMEA NAVI veya EMEA arasındaki fark nedir
:oke::oke::oke::oke::oke:

tahamuz

Üye
iyi günler
bir aydır 5800 xm v31 kullanıyorum
Bir kaç günden beri internette sorun yaşamaya başladım.
İnternete gireceğim zaman ekran 0kb tan sonra kapanıp ana menüye dönüyor.
Yardımcı olursanız cok sevinirim
teşekkürler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ BU LİNKTEN SKYFİRE BROWSERİ İNDİR KUR ONUNLA GİR İNTERNETE İNTERNETTE HERSEYİ YAPABİLECEĞİN 5800 İÇİN EN İYİ TARAYACIDIR...
touch versiyon var onu indir.

hatanın sebebi 5800 ın kendi tarayıcısının flash versiyonu düşük bu yüzden ağır sitelerden atıyor.

imotep_1199

Üye
Symbian işletim sistemine sahip olan telefonlarda EAP-TTLS-PAP desteği bulunmamaktadır. Üretici firma bununla ilgili bir yazılım çıkarana kadar beklemek zorundasınız. Kullandığınız cep telefonunun işletim sistemi Windows Mobile olması durumunda kurulum bölümünde bulunan dökümanından yararlanabilirsiniz. Böyle bir yazı çıkıyor okuldan wifi ye baglanmak için program yüklemek gerekiyor ve 5800 da şuan olmuyor birisi yardımcı olsun ben tel i sırf bunun için aldım desem yeri (5800)

onnurcann

Üye
arkadaşlar hepiniz merhaba.forum da birz acemiyim.5800' v40 yüklemek istioyorum.vede garmini kurmak istiyorum.garmin kurulum dosyalarını ve kurulumun nasıl yapılacğını nerden bulabilirim?

iyi günler

colmekcikoyu

Üye
kardeş meraba sana bir soru ben hafıza kartına dosya dosya müzik attım ama tele takınca bunlar toplu olarak yani hepsi bi dosyada karışık olarak çıkıyor bunu ayıramıyormuyuz

ozmoz15

Üye
arkadaşlar nokia 5800 xm kullanıcıyım daha önceden heryerden sorunsuz bir şekilde internete girebiliyodum ama bugün bi sorunla karşılaştım
evde modemime bağlanıyorum daha sonra sitenin yüklenmesi ve anasayfaya gitmesi gerekirken 0 kb yazıyo ve site yüklenmiyo sorunun ne olduğunu bilmediğim için bir araştırmada yapamıyorum
acil yardıma ihtiyacım var
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Symbian işletim sistemine sahip olan telefonlarda EAP-TTLS-PAP desteği bulunmamaktadır. Üretici firma bununla ilgili bir yazılım çıkarana kadar beklemek zorundasınız. Kullandığınız cep telefonunun işletim sistemi Windows Mobile olması durumunda kurulum bölümünde bulunan dökümanından yararlanabilirsiniz. Böyle bir yazı çıkıyor okuldan wifi ye baglanmak için program yüklemek gerekiyor ve 5800 da şuan olmuyor birisi yardımcı olsun ben tel i sırf bunun için aldım desem yeri (5800)

sorununu tam anlamadım acıklarmısın?

arkadaşlar nokia 5800 xm kullanıcıyım daha önceden heryerden sorunsuz bir şekilde internete girebiliyodum ama bugün bi sorunla karşılaştım
evde modemime bağlanıyorum daha sonra sitenin yüklenmesi ve anasayfaya gitmesi gerekirken 0 kb yazıyo ve site yüklenmiyo sorunun ne olduğunu bilmediğim için bir araştırmada yapamıyorum
acil yardıma ihtiyacım var
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

burda bu tarayıcıyı indir touch screen olanı kur keyfine bak...video bile izleyebilirsin.

kardeş meraba sana bir soru ben hafıza kartına dosya dosya müzik attım ama tele takınca bunlar toplu olarak yani hepsi bi dosyada karışık olarak çıkıyor bunu ayıramıyormuyuz

maalesef...

fakat çalma listeleri şeklinde ayırabilirsin..çalma listesi oluşturabilirsin ayrı ayrı haraketliler slowlar vs.vs..

arkadaşlar hepiniz merhaba.forum da birz acemiyim.5800' v40 yüklemek istioyorum.vede garmini kurmak istiyorum.garmin kurulum dosyalarını ve kurulumun nasıl yapılacğını nerden bulabilirim?

iyi günler

seni buraya alalım arkadaşım..aşşağıdaki bağlantıyı tıkla...

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

imotep_1199

Üye
EAP-TTLS-PAP desteği bulunmamaktadır diyor ve bunu simbiyan destekleyen bir yazılımı var mı bilmiuorum ama o olana kadar okulda wifi ye baglanamıyorum çünkü bunu desteklemesi lazım ve bir program var onunla baglanılıyor internet e okulda ama simbiiyan desteklemiyor mus

fenixxx

Üye
Arkadaşlar selam bende 3 hafta önce siyah 5800 aldım.Güncelleme yapmak için Nokia Software updater kullanmayı denedim ancak olmadı bende bunun üzerine telefon üzerinden *#0000# yaparak versiyon kontrolü ve oradan güncelleme kontrolü yaparak güncellemeyi az önce tamam ladım.Sorun yaşayan arkadaşlara belki yardımcı olur diye düşündüm ve buraya yazdım.herkese kolay gelsin.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
iyi düşünmüşsünde o zaten bir güncelleme metodu...

scuf

scuf

Üye
slm hocam bende birkaç soru sorayım ,

1) Dün V40 yazlımını yükledim tele ve haliyle tüm programlar gitti yeniden yüklücem bi arkadaşın sitesinde LİVE MESSNGER TÜRKÇE programı vardı Wİ-Fİ uyumlu onun linki kırılmış ve siteyi güncellmiyor artık sende varsa upload edebilirmisin hocam forumda bulunanların hepsi bozuk yada sertifika istiyor
2)GARMİN programını yüklücem şurada anlatmış arkadaş acaba sertifika olmadan yüklenirmi
3) birde son olarak senn önerebileceğin kaliteli SİGNED sertifikasız program veya oyunlar varsa yazabilirmisin hocam

Üst Alt