musakurel
Üye
garantiye herhangi bir etki yapmaz merak etme...problem yok...Mrb kardeş telefonu setifika ettirdiğinde basına bi bela acılırmı .mesela tel bozuldu garantiye verdin telefon sertifikalanmış gibi bişey olurmu .yani sertifika yapmak güvencelimi?
slm arkadaslar ben nokia 5800 için ebuddy arıyorum aslında buldum ama yarım ekran tam ekran nasıl olabilir yardımcı olursanız sevinirim
5800 vide kayıt kamera kitlenme sorununu nasıl çözebilirim
5800 Fun Club'da belirtildiği gibi 0579269 olan product codumu NSS ile 0559083 Euro2 Turkey Red e değiştirdim. ama NSU ile yazılımı güncellemeye çalıştığımda "Cihaz yazılımınız zaten güncel. İsterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diye bir mesaj veriyor. farklı bir product kod mu kullanmam gerekiyor ? 5800 red kullanmaktayım
sorun 1; hocam ben telefonu alalı 1.5 ay oldu ilk aldığımda 80mb gibi bir telefon hafızası vardı bu daha sonra program yükleye yükleye azaldı tabi ama sonra yüklediğim bütün programları kaldırdım şimdi maximum 45mb oluyor x-plore yükledim gizli dosyaları falan açtım ama o dosyalar da acaip karmaşık hangisini sileceğimi bilemedim şu tel hafızasını nasıl boşaltabilirim?
Sorun 2; telefonun masaüstünde altta 2 tane kare var biri sayı menüsü diğeri de rehber bende bu 2 kare üzerine dokunmakla çalışmıyor ev ekrenı temasını rehber moduna geğirdiğimde çalışıyor fakat o zaman da görüntü kötü oluyor temel olarak kullanıyordum ev ekranını ama artık zorunlu rehber olarak kullanıyorum
Polarbit Oyunun Yapıldıqı Sirketin İsmi..GameLoft,eagames gibi..Polarbit oyunları Hem Kaliteli(n-gage Derecesnde)Hemde sensör Yani Accelometreli oyunlrdır..forumda bazı polarbit haricinde sensöre dayalı oyunlar mevcuttur..sadece arastırman gerek.saten öyle oyunlar konu baslıklarında veya konu içlernde büyük ihtimalle belirtilmişdir..Ama direk polarbit oyunu yazıorsa anlaki o senin istediğin oyundurArkadaşlar 2 şey sorucam, forumda bulunun oyunlardan hangilerinin akselerometreli olduğunu nasıl bulcaz, ben indirip duruyom, hepside sadece dokunmatik, akselerometreli bulamadım. Bide polarbit oyunları varmış, polarbit ne demek?
Polarbit Oyunun Yapıldıqı Sirketin İsmi..GameLoft,eagames gibi..Polarbit oyunları Hem Kaliteli(n-gage Derecesnde)Hemde sensör Yani Accelometreli oyunlrdır..forumda bazı polarbit haricinde sensöre dayalı oyunlar mevcuttur..sadece arastırman gerek.saten öyle oyunlar konu baslıklarında veya konu içlernde büyük ihtimalle belirtilmişdir..Ama direk polarbit oyunu yazıorsa anlaki o senin istediğin oyundur
bir sorum olacak benim.Ovi'den Maps'i yükledim.Ama hiç açmadım.Ücretli mi?Ücretliyse ne kadar kontör yiyor?
sorununuz donanımsal gibi duruyor bu tür bi konuda yardımcı olmak zor...ama şu adımları izle bakalım düzelicek mi...5800 v31 xm tel im var ,50 sm den yere düşürdüm. dokunmatik ekrandan kendim arama yaparken aramayı red edemiyorum ve ben arandığimda cevaplama dokunmatiğine dokunarak cevaplayamıyorum(çalışmiyor).servise gönderdim ''son güncellemeler yapıldı testlerden başarıyla geçti normal ,hafıza kartınızı biçimlendirin ''denildi, fakat tel yine aynı arıza ile geldi. akşam sim kartını çıkarıp-taktım düzeldi ,bugün yine arızalandı. yardım edersenz sevinirim. teşekürler
telefonda dns ayarlarını değiştirmeme rağmen youtube'a kendi browserından yada operadan girmeye çalıştığımda sadece boş sayfa çıkyıor karşıma ve hiç bişe yüklemiyor. skyfiredan girerken problem yok. dns lerim 4.2.2.1 ve 4.2.2.4 e ayarlı. forumda dns değiştirince girebilen kişiler var ama bende girmiyo :S
teşekkür ederim kardeşim.
merhaba usta bi kaç sorum olacak
1. Internette dolaşırken bir sayfaya tıkladığım zaman sayfa kapanıyor yazılımı güncelledim hard format attım ve bi arkadaş daha sormuş ona önerdiğinide yaptım ama yine aynı başka yapabileceğim birşey varmı inan kafayı yiyeceğim artık
2. Elimde bir tane winrar programı var ama hiç bir ise yaramıyor dosyaların %95 ini açmıyor önerebileceğin bir program varmı ben araştırdım sitede ama bulamadım yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?