clltncr
Üye
arkadaşlar bende 5800 ı yeni aldım aldığımda dükkandan v40 yüklediler fakat ana sayfa yan dönmüyor ne yapmalıyım.. ayrıca alarmı kapatamıyorum ekran üstünden kırmızı tuşa basınca erteliyor sadece..
birileri yardım edebilirse çok sevinirim...
teşekkürler.
Bildigim kadari ile ana sayfa yan donmuyor zaten. Alarmi da duraklat yazan kisma parmagini bas, saga dogru cektir.
S.A Bende N73 ME var - Onu verip Sıfır gibi temiz sorunsuz ciziksiz 18 AY garantili 5800 Xm alacağim nasip oluras 200 TL verip , almalımıyım? kasa acikligi falan yok yanları gri v40 yüklü bi problemi yok Hepsiburada.com'dan almiş sahibi temiz cihaz
kardeş mrb. 2 hafta önce altım 5800 ı.Siteden 5800 a uyumlu oyunları pc ye indirip telefona gönderi,yorum ama telefonda açtığımda META-INF isimli bir klasör ve yanında soruişareti olan birsürü dosya var. oyunları nasıl yükleyebilirim. şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..
cehaletim işte kusura bakmayın...
peki bir sorum daha olacak bildiğiniz bir program varmı peki 5800 ın ana ekranı yan çevirebilmek için...
ilk sayfaya da teşekkürleri sundum..
bu formu oluşturduğunuz için de ayrıyeten çook teşekkürler sayenizde çok şey öğrendim sağolun...
1- öncelikle birinci soruna cevap veriyim telefonla wireless noktalarına bağlanamama problemi telefondan olduğu kadar bağlanmaya calıstığın yerlede alakalı olabilir guvenlık ayarları düşürülmesi gerekebilir farklı bir telefonla dene arkadaşlarında wireless özelliği olan bir arkadasın varsa o girebiliyosa ona göre hareket ederız.Merhaba, bir kaç sorum olacak
1- Wireless ile bağlantı kurarken TTNET-wifi noktalarından ya da web sayfası üzerinden kullanıcı adı ve şifre girerek bağlanılan noktalarda 5800 ile wlan bağlantı kuramıyorum.
2- Ovi mağazadan indirdiğim bir kaç uygulama var fakat telefona reset attım ve silindiler, tekrar ovimagazaya girdiğimde indir butonu aktif olmuyor, pc den siteye girip profilimden bendekiler kısmındaki uygulamaları kaldırdım fakat haala düzelmedi.
3- Version40 yükledikten sonra Gps sinyali bulunamıyor,Ndrive olsun ovi haritalar olsun hiçbirinden sonuç alamadım.(3.soruyu biraz önce baska bi konuda da sordum ordan cevap gelir muhtemelen, flood yapmak amacında değilim bilginize)
Teşekkürler.
Menü-ayarlar-bağlantı-Yöntim ayarları-veri araması-onu sınırsız yap..sorunun çözülecektir..
5800 ile skyfire yukleyerek mynet te 101 ve okey oynayabilirmiyim. yardimci olursaniz bende alacagim. eger olmaz ise hangi telefonla oynanir? tesekkusler.
malesef v40 kalkmaz kardeşimarkadaslar merhaba ;
V40 yükledim fakat telefondan yüklediğim icin sorun yasıyorum pc den yüklemek istiyorum sorunu cözmek icin hard format attım fakat hala aynı versiyon duruyor telefonda bu versiyonu kaldırmak icin ne yapmam gerekiyor
şimdiden teşekkürler
Teşekkürler wireless bulduğum müsait ilk yerde deneyip 3 sorununda sonucu bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?