mito1172
Üye
hımm tamam sim kart olayını yanlış biliyormuşum tamam teşekkürler.ama diğer sorunuma birşey dememişsin bu sesli yönlendirme tükçe kadın ayarlı olduğu halde hiç ses yok sesi açık onada baktım.bu sesli yönlendirmeyi nasıl çalıştıcaz bilgi verebilirmisin teşekkürler.sim kartla formatın bi alakası yoktur...(hard formattan bahsediyorum...) soft format atmak ıcın sım kartın ana ekranı görebilmen ıcın tabıkı takılı olması gerek ama hard format tel kapalıyken atılır. hava durumu ücrete tabidir o yuzden şebekeye bağlanayımmı der ve ayarlar bağlantılar hedeflerden modemi öncelik bir yaparsan bi kaç denemeden sonra değilde birinci denemende modemi görmesi gerek yani modemi internete bağlanırken öncelik 1 yap.
hımm tamam sim kart olayını yanlış biliyormuşum tamam teşekkürler.ama diğer sorunuma birşey dememişsin bu sesli yönlendirme tükçe kadın ayarlı olduğu halde hiç ses yok sesi açık onada baktım.bu sesli yönlendirmeyi nasıl çalıştıcaz bilgi verebilirmisin teşekkürler.
@esas_cucuk
saol
Ya ben bu telefondan almayı düşünüyorum da.. Alırken nelere dikkat etmeliyim acaba ?
Ya ben bu telefondan almayı düşünüyorum da.. Alırken nelere dikkat etmeliyim acaba ?
5800dan wifiyle internete bağlanıyorum ama webde dolaşamıyorum hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben v40 yükledim ancak ovi açılmıyor çözümü varmı
dostum kolay gelsin... bi kaç hafta öncesine kadar telefonumdan 3gyi sorunsuz kullanıyordum... o zamanlar kayıt olduğum için vodafone un verdiği 100 mb kota vardı onu kullanıyordum.. o kullanım dönemi bittikten sonra artık telefonumdan 3g yi kullanarak internete bağlanamıyorum... girmeye çalıştığımda bi anda telefondan şebeke gidiyor. şebeke servislerini kontrol edin diyor... şebeke ayarlarına girip taratma yapıyorum. vodafone buluyor bağlan dediğimde izin yok uyarısı veriyor. telefonu kapatıp açana kadar bir türlü şebeke geri gelmiyorsence nedeni nedir?? nevigasyon ve harita ayarlarıyla oynarken kapatmış olabilirim diye de düşündüm ama oralar standartta görünüyor...
yardımcı olabilirsen sevinirim...
türkçe kadın sesi yüklü değilse telefonda wireleess olan bi yerde tıkla zaten kendisi otomatik indirecektir kontörünün gitmemesi için wireleess olan yerde yap bunu ve aktif haldeyse ve harita modu araç sürme modundaysa sesli yönlendirmeler otomatik çaşılışır dostum örnek veriyorum araban olmayabilir ama yürürken arabayla eve dersen veya bi hedef belirlersen haritadan araç sürme modunda çalışır yürüyerek eve dersen sadece titrer telefona veya almanca ve ingilizce sokak adları olması gerek onları kurduysan almanca veya ingilizce yardımcı olur ama ben genelde araba modunda kullanıyorum yürüsemde sesli olarak tarif edıyor yolları falan ...yani kısaca yürüme modunda kulllanırsan sesler cıkmayabilir araba modunda kullan....
Beni sorunumda şu:Kısa mesaj veya diğer cevapsız aramaları ekranda yazı ile uyaran mesaj artık görünmüyor ne yaptımsa da bulamadım.Çözümü varmı?
önceki sayfalarda sorununuzun cevabı yazıyor...lütfen önceki sayfaları okumadan sorulmuş soruları tekrar tekrar sormayınız.
--------------- Ekleme ---------------
arkadasım aslında sorun gıbı görünen bu olay sorun değil sadece basit bir bilgi gerekıyo sıze
telefonu bılgısayarınıza kablosuyla her bağlayışınızda otomatıkman hafıza kartından telefon hafızasına gecıyor hafızalama yöntemı bunun ıcın telefonu takıp cıkardığınızda msj ayarlarından hafıza seceneğini hafıza kartı olarak değiştiriniz...
ıkıncı sorununuz ıse oda basıt öyle bir uyarı aldığınızda telefonu acıp kapatmanız yeterlı olacaktır.
ve 5800 a belirsiz programlar yuklemeyın. işe yarar programları tercih ediniz.gereksiz programlar telefonu kastırır. başka bişi değil.
yapmanız gereken :
1-haritaları tıkla
2-seceneklere tıkla (anahtar işareti)
3-interneti tıkla bağlantıyı çevrimdışı yap
4-dolaşım uyarısını aç
cık
ana menüye gel uygulamara gir
1- yer e tıkla
2-konumlamaya tıkla
3-konumlama yöntemlerini tıkla
sadece tümleşik gps seçili kalsın diğerlerini kapat geri de
4-konumlama sunucusunu kapat.
tamadır. artık kontör gitmez.
bununla ilgili bir bilgim yok ama olması gerek. ovide...
buna bi göz at (alıntıdır.)
http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...telefonu-webcam-yapin-son-versiyon-77805.html
veya buna :
(alıntıdır.)
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...tcam-1-03-webcam-s60v5-and-5800-a-273243.html
bana teşekkür etmek için 1. sayfada teşekkür et butonuna tıklaman kafi dostum. sorununu halletmene sevındım.
forumu çok fazla bilmiyorum,teşekkür butonunudas bi kez görmüştüm ama bir daha görmemiştim.1. sayfada olduğunu bilseydim en az 40 kez etmiştim zaten. ama merak etme bundan sonra her gün tşk edicem sana emeğin için çok çok tşk ler...
bende bi 5800 aldım 2 gun sonra kullanmaya basladım ve sebeke gıttıgı zaman acıp kapamadan gelmıyordu 4 gun servise verdim 20 gun bekledıkten sonra geldı sadece v40 yazılımı atılmıs olarak 10 gun kadar boyle gıttı fakat bu arada telefon acılıp kapanmaya yanı kendını resetlemeye basladı ve ekranda mavı kırmızı cızgıler olusmaya en onemlısı sebeke kaybetmeye tekrar basladı.su anda tekrar seviste 14/02/2010 da almıstım elimde daha toplam 15 gun durmadı ve hala serviste nolcak sımdı gelınce aynı hatalar devam edermı hala kuskuluyum aldıgımada pişman olmadım desem yalan olmaz
öncelikle sayende haritaları bedava açmayı öğrendim teşekküeler kardeşim
türkçe kadın yüklü yani indirip yüklemiştim. ayarları tamam sayende ama ses yok 2 modda da denedim araba ve yürü de acaba evde deniyorum ondan olabilirmi sesin olmaması? yani dışarda denemedim henüzevde deneyince gpr bekleniyor yazısı çıkıyor bi süre sonrda rota hesaplanıyor yazıyor bu böyle devam ediyor yani ses yok acaba evdeyim ondanmı böyle teşekkürler bilgi için.
KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)
Arkadaşlar lütfen şu linke bakın ve bi yardımcı olun. Konuyu açtım ama forumda bilgisi oLan ve yardımcı olabilecek kimse okumadı. Umarım bu konuyu takip eden bilgili kişiler yardımcı olurlar. Şimdiden teşekkür ederim..
Kardeşim sanıyorum senin sorunun temayla alakalı. Öncelikle temaları kaldırıp dene. Eğer düzelmeyecek olursa hard format atman gerecek. Formatla düzeliyor.
önceki sayfalarda sorununuzun cevabı yazıyor...lütfen önceki sayfaları okumadan sorulmuş soruları tekrar tekrar sormayınız.
arkadasım aslında sorun gıbı görünen bu olay sorun değil sadece basit bir bilgi gerekıyo sıze
telefonu bılgısayarınıza kablosuyla her bağlayışınızda otomatıkman hafıza kartından telefon hafızasına gecıyor hafızalama yöntemı bunun ıcın telefonu takıp cıkardığınızda msj ayarlarından hafıza seceneğini hafıza kartı olarak değiştiriniz...
ıkıncı sorununuz ıse oda basıt öyle bir uyarı aldığınızda telefonu acıp kapatmanız yeterlı olacaktır.
ve 5800 a belirsiz programlar yuklemeyın. işe yarar programları tercih ediniz.gereksiz programlar telefonu kastırır. başka bişi değil.
yapmanız gereken :
1-haritaları tıkla
2-seceneklere tıkla (anahtar işareti)
3-interneti tıkla bağlantıyı çevrimdışı yap
4-dolaşım uyarısını aç
cık
ana menüye gel uygulamara gir
1- yer e tıkla
2-konumlamaya tıkla
3-konumlama yöntemlerini tıkla
sadece tümleşik gps seçili kalsın diğerlerini kapat geri de
4-konumlama sunucusunu kapat.
tamadır. artık kontör gitmez.
bununla ilgili bir bilgim yok ama olması gerek. ovide...
buna bi göz at (alıntıdır.)
http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...telefonu-webcam-yapin-son-versiyon-77805.html
veya buna :
(alıntıdır.)
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...tcam-1-03-webcam-s60v5-and-5800-a-273243.html
forumu çok fazla bilmiyorum,teşekkür butonunudas bi kez görmüştüm ama bir daha görmemiştim.1. sayfada olduğunu bilseydim en az 40 kez etmiştim zaten. ama merak etme bundan sonra her gün tşk edicem sana emeğin için çok çok tşk ler...
hey sen tıklamışsın zaten butona birkez tıklayınca kayboluyor tekrar tekrar edemıyosun yani ve hergun tşk etmene gerek yok dostum sorunların hallolduysa ne mutlu bana ...hayır duası almak kadar guzel birşey varmı şu dunyada? ıyı forumlar.
5800 da ekran kararması ve yatay çizgiler oluşuyor. Çok nadir yaparken artık çok sıklaştı. Kendim format attım. Düzelmedi. Lütfen bir neden we çözüm sölermisiniz. Yada ben direk teli parçalıcam.
İlginiz için şimdiden teşkrler....
yanlış flash yuklemış olabılırsın versıyon yukselttıysen orjınal code ule tekrar guncelleme yap yanı yazılımı tazele telefon kırımızıysa kırmızı kodla sıyahsa sıyah kodla mavıyse mavı kodla guncelle
sanırım flash tazelenmesı gerek...
kardeşim tşkrün için sağol
soruna cevap olarak ise rota hesaplanıyor yazdığı an kadın sesi ile sesli olarakta söylüyor benim telde senınkındede öyle olmalı dıye dusunuyorum telefonun sessiz modda olmasın? tercihlerden genel tercihi seçmeyi dene ve dışarıda dene ama gps evde cekıyosa süper bişi benim tel dışarıda 3-4 dk. bekledıkten sonra cekıyo sonra eve girsemde cekıyo ama ılk cekımı dısarıda alıyo evde bulmuyo nedense...valla telefonu elıme alsam bulurum neden ses cıkmadığınıda sımdı tam görmeden senıde yanlış yönlendırmek ıstemıyorum kardeşim...ama sen dedıklerımı bi dene olmadı sesleri bir daha ındır ovi suitle ındırmeyı dene..bide...öyle at bakalım tele zaten ındırırken otomatık atıyo pc suit modunda bağla telefonu...
teşekkürler evet rota hesaplanıyor yazarken ses yok malesef telden indirmiş ve ayarlamıştım türkçe kadını ama ses çıkmayınca tekrar oviden indirdim türkçe kadını pc suite modunda bağlayıp ve navigasyon ayarlardanda sürüş rehperi türkçe kadın seçili yürüme rehperinde seçeneklerinde türkçe dil olmadğı için onuda uyarı sesleri ve titreşim olarak seçtim ama ses yok yinede ewet ew yüksek olunca ewden rahat açıyor gprs bi kaç uydu sinyali görüyor ama bi türlü konuşturamadım benim bayanı dilsiz midir nedir anlamadımbaşkada ne ayarı var bunun yapılacak anllamış değilim ses sonda bakıyorum haritadayken. tercihlerde de genel tercih seçili zaten tel çalınca ses var kapalı olsa farkederim zaten sadece bu kadın konuşmuyor haritada. artı haritadandır diye sesi tekrar indirirken haritayıda indirdim yok olmadı neyse silip yenidenmi kursam acaba haritayı oviden diyorum artık başka yapacak şey yok gibi çünkü
kardeşim 5800 aldım ilkte güzel güzel fişe takıodum şarj ediyordu şimdi fişe takıorm seçenek gelior hat çıkışı tv çıkışı fln die hepsini sectim hic biri olmadı napmam gerek?
ovi magazaya girip bsy indrcegm zmn sayfa kapanıyor ndn olablr?napablrm
hay ben bu symbian telefonuun... yok kardeş deli oldum artık sildim komple yükledim yine aynı ses yok başlarım haritasına uğraşmıycam artık 1 haftadır uğraşıyorum olmuyor yapacakları işe ben bu nokianın...OLABİLİR SYMBİAN TELEFONLARDA BÖYLE ŞEYLER OLABİLİYOR PROGRAMI TAZELEYİNCE SORUNUNUZ GİDEBİLİR AMA EN GÜNCEL SÜRÜMÜ KURUN HARİTA OLARAK DA TURKEY HARITASINI ATIN YİNE.
hay ben bu symbian telefonuun... yok kardeş deli oldum artık sildim komple yükledim yine aynı ses yok başlarım haritasına uğraşmıycam artık 1 haftadır uğraşıyorum olmuyor yapacakları işe ben bu nokianın...boşver teşekkürler yardım için
ayıpsın kardeşim buyur gel herzaman beklerim kahvenin lafımı olurmuşsen bursanın neresındensın? ben hürriyet belki bi yerlerde kahve içeriz bu arada telefonun sorununa yakından göz atarım birgün kahve ısmarlama ıstersen msj atasın))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?