cintrikus
Üye
kardeşim yaptığın hizmetten dolayı teşekkürler...
benim sorunum flash player bulmakla alakalı bi türlü düzgün bişi bulup yükleyemedim opera kullanıorum telefonda browser olarak dolayısıyla videoları açamıyorum yardımcı olursan bi şekilde sevinirim.
teşekkürler
Alıntı: maybe66 göndermiş. >
s.a. konuyu açan arkadaş banada yardımcı olabilirsen sevinirim.Tel arızadan dolayı garantiye gönderdim geldiğinde sorun hallolmuş ve son versiyon olan v40 güncellemesi yapılmış vaziyette geldi fakat önceden çalışan navigasyon şimdi çalışmıyo.ovi mağazadan,nokia nın kendi sitesinden indirmediğim harita kalmadı ama olmuyo.boş bi ekran çıkıyo sadece.müşteri hizmetlerindekilerde harita indirin deyip duruyorlar.Ne yapmam gerekiyo,format falanmı atılması gerekiyo acaba,yardımlarınız için şimdiden tşk ler,iyi forumlar
dostum aynı sey benımde basıma geldı harıtalasrı actığımda arabayla eve dediğimde beyaz ekran gelıp öylece kalıyodu
sorunu şu şekilde halletttım
önce telefona hard format attım sonra telefonun uygulamar kısmında yeşil renkli yazılım güncelleme yazan simgesi var onu tıkla guncellemer bulcak 6-7 tane bunların arasında ücretsiz özellikli haritalar gelicek onu ve diğer güncellemeri yap daha sonra ovi suitin son versiyonunu indir telefonuna haritalar sekmesinden turkey harita ve sesli yönlendirmeleri indir zaten ındır deyınce ovi suitte hem ındırıp hem telefona atıyor tabi harıta ındırme ışlemı yaparken telefonu kablosuyla ovi suit modunda bılgısayarına bağla...kolay gelsın. sonucu yazarsan sevınırım takıldığın yerde yardım ederım....
/QUOTE]
--------------- Ekleme ---------------
Benmi yapamıyorum telefondamı bilmiyorum ama hard format atamıyorum dediklerinizi şu şekilde yapıyorum yanlışsa düzeltin lütfen;telefonu kapatıp,hafıza ve sim kartı çıkartıp,yeşile basıyorum,sonra kırmızıya,sonra kamera tuşuna son olarakda açma kapama tuşuna basılı tutarak eller gelene kadar basılı tutuyorum,sonuç boş normal ekran geliyor ve herşey aynı.Neyi yanlış yapıyorum acaba?
Bu arada ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.Dikkat ettim herkese elinizden geldiği kadar yardım ediyorsunuz çok büyük bi özveri,allah razı olsun...
s.a. arkadaşım,dediklerini yaptım,bu sefer balkona çıktım ve yaklaşık 10-15 dk kadar bekledim ve sonunda buldu.Önceleri evin içinde oturup bulmasını bekliyordum.Açık alanda biraz beklemek gerekiyormuş meğer.Sana nasıl tşk edeceğimi bilmiyorum.Sırf bu yüzden eski versiyonuna çevirip kullanmayı düşünüyordum.
benim 5800 varda internetten video izleyemiyorum sizce acaba hangi programda video izleye bilirim
şimdiden yardımların için teşekkür ederim
dostum benim sorunum şu. mesajları hafıza kartına yükle diyince bir gün içerisinde hafıza kartına ulaşılamadı yada takılı hafıza kartı yok gibi bi uyarı alıyorum sonrada telefon hafızasına geçiyor. bide bazı programları yüklerken başka bişeyler bunu kullanıyor diyor. hafıza kartını biçimlendirmekten bıktım. telefon hafızasınıda biçimlendirdim hafıza kartıyla enson. gene fayda etmedi
öncelikle teşekkrler benimde 5800 var bu gps olaynda kontör gidiyormu acaba ben haritalara girip çıktığımda kontörm gidiyo ve de zaman zaman tel. kendi kendine kontr gidiyor bi yerede üye olmadım eskden böle bişey yoktu anlayamadm bi türlü moralimi bozuyor acaba neden yardmcı olursan sevinirm yoksa çıldıracam..
bununla ilgili bir bilgim yok ama olması gerek. ovide...5800'ın kendine ait bi dosya şifreleme programı yokmu?
ark lar 5800 wepcam nasıl yapbilirm??birçok program kullandım ama pc tlf nu bi türlü görmedi..yardımcı olursanız sevinirm,bu arada usb kablosuyla bağlamk istiyorum,şimdiden tşk ler...
Alıntı: maybe66 göndermiş. >
s.a. konuyu açan arkadaş banada yardımcı olabilirsen sevinirim.Tel arızadan dolayı garantiye gönderdim geldiğinde sorun hallolmuş ve son versiyon olan v40 güncellemesi yapılmış vaziyette geldi fakat önceden çalışan navigasyon şimdi çalışmıyo.ovi mağazadan,nokia nın kendi sitesinden indirmediğim harita kalmadı ama olmuyo.boş bi ekran çıkıyo sadece.müşteri hizmetlerindekilerde harita indirin deyip duruyorlar.Ne yapmam gerekiyo,format falanmı atılması gerekiyo acaba,yardımlarınız için şimdiden tşk ler,iyi forumlar
dostum aynı sey benımde basıma geldı harıtalasrı actığımda arabayla eve dediğimde beyaz ekran gelıp öylece kalıyodu
sorunu şu şekilde halletttım
önce telefona hard format attım sonra telefonun uygulamar kısmında yeşil renkli yazılım güncelleme yazan simgesi var onu tıkla guncellemer bulcak 6-7 tane bunların arasında ücretsiz özellikli haritalar gelicek onu ve diğer güncellemeri yap daha sonra ovi suitin son versiyonunu indir telefonuna haritalar sekmesinden turkey harita ve sesli yönlendirmeleri indir zaten ındır deyınce ovi suitte hem ındırıp hem telefona atıyor tabi harıta ındırme ışlemı yaparken telefonu kablosuyla ovi suit modunda bılgısayarına bağla...kolay gelsın. sonucu yazarsan sevınırım takıldığın yerde yardım ederım....
/QUOTE]
s.a. arkadaşım,dediklerini yaptım,bu sefer balkona çıktım ve yaklaşık 10-15 dk kadar bekledim ve sonunda buldu.Önceleri evin içinde oturup bulmasını bekliyordum.Açık alanda biraz beklemek gerekiyormuş meğer.Sana nasıl tşk edeceğimi bilmiyorum.Sırf bu yüzden eski versiyonuna çevirip kullanmayı düşünüyordum.
bana teşekkür etmek için 1. sayfada teşekkür et butonuna tıklaman kafi dostum. sorununu halletmene sevındım.
slm. real player'da tam ekran olmayan videoları en boy oranı değiştir diyip genişlet seçeneğine tıkladığımda video aynı boyutta kalıyor. bu sorun sizde de var mı? bu program yerine başka bir program önerebilir misiniz?
USTAM 5800 navigatör kullanıcısı olarak emeklerine teşekürler benim sorum ise hangi navigasyon programınını önerirsin USTA gözüyle İYİ FORUMLAR
merhaba
yeni aldığım 5800 telefonum için sertifika başvurusunda bulundum
bana dosya gezinme programı (x-plore tarzı),
müzik dinlemek için bir program ve senin önerebileceğin başka olmazsa olmaz programlardan link verebilirmisin
bende bir taraftan araştırmalara devam ediyorum amaöok konu var zor oluyo
sim kartı çıkaırsan format olmaz diye biliyorumBenmi yapamıyorum telefondamı bilmiyorum ama hard format atamıyorum dediklerinizi şu şekilde yapıyorum yanlışsa düzeltin lütfen;telefonu kapatıp,hafıza ve sim kartı çıkartıp,yeşile basıyorum,sonra kırmızıya,sonra kamera tuşuna son olarakda açma kapama tuşuna basılı tutarak eller gelene kadar basılı tutuyorum,sonuç boş normal ekran geliyor ve herşey aynı.Neyi yanlış yapıyorum acaba?
Bu arada ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.Dikkat ettim herkese elinizden geldiği kadar yardım ediyorsunuz çok büyük bi özveri,allah razı olsun...
sim kartı çıkaırsan format olmaz diye biliyorumartı bir sorum olacak haritada ücretsiz olması için ayarları yaptım fakat hava durumu bölümüne tıklayınca yine oparotore bağlansınmı uyarısı geliyor bende başka erişim noktasını kullanı seçiyorum fakat bunu 3 4 kez yapınca ancak evdeki modemele bağlanıyor sonunda. bunun sebebi nedir? ve birde sesli türkçe kadını seçtim fakat hiç sesi çıkmıyor acaba bu sesli yönlendirme nerlerde çıkıyor bilgi verirsen memnun olurum. konu için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?