Nokia 5800 Hızlandırma Komutu

aynen katılıyorum ama gülmektende kırılıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Nokıa geri zekalıya telefonlara bide ram koyuyo salaksın len nokıa bak arkadaşlar nasıl hızlandırıyo telefonları()

ya harbi gecenin 03,43 de iyi gülüyorum yorumlara

--------------- Ekleme ---------------

hey ALLAHım ya su yorumlar ne tatlı ne güzel ya inan gözlerimden yas geldi gülmekten

charged

Üye
eyvallah kardesim süper hızlandı telefon..

BENDE YAPTIM BUNU SANKİ TELEFONA UÇAK MOTORU TAKMIŞIM GİBİ HIZLANDII ZUHAHAHHA
SİZDE SÖYLEYİN ADAMIN YAZDIKLARI BOŞA GİTMESİN..

hıhı cift cekirdekli motor oldu adeta ucuyorrr telefonnn

kea_

Üye
Yani mümkünatı varmı ya bu olayın allaşkına anca saçmalık yani denemeye bile gerek yok. Adamlar bu hızda ürettilerse bi bildikleri vardır di mi yani hani bilgisayarada overclock tarzı hızlandorma yapabilirsin ama ömrü azalık aynı mantık üstelik böyle şifreyle zart zurtla olamaz bu işler. Bide fake konuşanlar yokmu yav koptum. Eli boşluk zor zanaat

nokıa nın bile beyni basmıyo bunların basııoooo helallllll

yarbay58

Üye
denedim bi halt yok. boşşş

ya abi saka gibisiniz bide hızlandı dıolar bence sız telefona daha önceden dıkkat etmemıssınız ya bı mantıgı warmı bır not ıle telefonu hızlandırmanın hadı cok hızlı bı telefon ıstıosanız ram alın belki ise yarar ))

tsp777

Üye
beyler ben notlara "transformers" yazdım kaydetdiim gibi robot oldu gitti telefonsuz kaldım bi yardım edin yaaa zordurumdayım bilsem "turn a lamborgini" yazardım hiç yoktan lamborgini arabam olurdu

kemal21

Üye
zamanında n73 için de vardı böyle bir şeyler ama hepsi boş zaten nerede yavaş bir telefon varsa orada böyle garip mesajlar oluyor takmayın bunları 5800 da eğer telefonun bir problemi yoksa makul bir hızda zaten

bu arada bu mesajda çok hoşuma gitti uçsun arabayı sürsün falan

regasoft

Üye
arkadaşlar boşuna arkadaşa yüklenmeyin doğru sölediklerini yapın ve sonucu görün bunu dünyanın 1 numaralı hackerı GEORGE HOTZ da kanıtladı ve ister inanın ister inanmayın ama oluyo hemde gayet süper...

efato

Üye
hiç de inandırıcı gelmiyor kulağa..

DENEDİM OLDU HEMDE TELE ÇİFT MOTOR EKLENDİ UÇUOOOOooooooooo TELEFONNN

lord5885

Üye
ise yarıyo askadaslar hemde inanılmaz sekilde

yaw şu konuyu hortlatıp durmayın yok öle bişey ya yatın uyuyun

Cordee

Üye
İşe yarıyor. Playstation 2 yi arkadaş 3 e çevirmiş. Playstation 2'nin üzerine oturup 3 kere kıcıyla daireler çizerken aynı anda 3 kez de playstation 3 demiş playstation 2, playstations 3 olmuş. Telefonlarda model yükseltmeye çalışmayın, ebat küçük olduğu için tehlikeli. Sonra kaçıverir bir yere mazallah ürolog, ürolog gezmeye gerek yok.

güzel bir paylaşım teşekkürler