nokia 5800 güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leomessi93

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 güncelleme sorunu
nokia 5800 telefonum var bir türlü güncelleyemedim
yeni güncellemeyi göstermio sürüm v40 olarak gosterio
daha once hic guncellemedim
netten arastırdım nette olan herseyi denedim ama yinede olmuyo

bi yetkili biyere gidemem cunku burada oyle biyer yok bir ilcede oturuyoz

bunu kendim cozmem lazım yardımlarınızı bekliyorum

Mert-77

Mert-77

Üye
Bu iş için wireless olan bir yere, örneğin bir kafeye falan git, telefonun şarjı olması gerekli ardından telefondan wireless yoluyla internete gir ve etkin erişim noktası kaydedildi yazısını gördükten sonra ana ekrana dön, telefon numarası çevirir gibi *#0000# yi tuşla, ardından çıkan menüden yazılım güncellemelerine gözat veya onun gibi birşey var onu seç (telefon 39 gündür garantide unuttum walla menüleri) internet profili falan sorarsa az önce internete bağlandığın erişim noktasını seç, gerisi çorap söküğü gibi gelir.

leomessi93

Üye
    Konu Sahibi
tmm bkm bi denerim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bisey daha ben burda wirelles bulamam wirelessiz nasil baglanabilirim xd

marmaraisland

Üye
hanginizi teli 39 gundur garantıde anlamadım ama size 1 ipucu veriyim 30 iş gunun den fazla serviste duran telefonun değiştirmek yada parasını iade etmek zorundalar bunu untmayın ben bu işlemi 2 kez yaptım nokia dan ve paramı kuruşu kuruşuna eri aldım bilginiz olsun

Mert-77

Mert-77

Üye
hanginizi teli 39 gundur garantıde anlamadım ama size 1 ipucu veriyim 30 iş gunun den fazla serviste duran telefonun değiştirmek yada parasını iade etmek zorundalar bunu untmayın ben bu işlemi 2 kez yaptım nokia dan ve paramı kuruşu kuruşuna eri aldım bilginiz olsun
Bende öle yapacaktım ama arada ramazan bayramı da vardı tatil günlerine eklenmişti iade hakkım daha oluşmamıştı, ondan dolayı nokia beni 45 gün süründürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt