Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Güncelleme Sorunu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadr_0099
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 Güncelleme Sorunu ?
Arkadaşlar 5800 için V51 çıktığından beri güncellemeye calışıyorum ama bir türlü güncelleyemedim pc suitte ile bulamıyor ovi ile de bulamıyor güncellemeyi V31 yüklü onada en gücel sürüm diyor nasıl güncelleyebilirim yardımcı olurmusunuz?
JayJayyy
Üye
uyg./yazılım güncelleme den dene.
fenerlifuat
Üye
bende de aynı güncelleme sorunu var lütfen daha ayrıntılı yardım eder misiniz
YsF_90
Üye
telefonun product kodunu değiştireceksin yada navifirm ile indirip jaf ile manuel olarak yükleyeceksin
emre_6795
Üye
nokıa storeye git yardımcı olurlar
AlpReis
Üye
*#0000# yap, oradan seçenekler-güncellemeleri kontrol et, güncellemeleri görecek büyük ihtimal, görüncede güncelle diyeceksin, bunları telefondan yapacaksın, tabii bunları yaparken kablosuz bağlantın olsa iyi olur Wİ-Fİ yani
InCo[Nn]U
Üye
Telefonu yeni aldım ben de güncellemek istiyorum ama işte TL lerim gitsin istemiyorum ovi suite ten fln olsa güzel olck...
YsF_90
Üye
InCo[Nn]U;2724605' Alıntı:
Telefonu yeni aldım ben de güncellemek istiyorum ama işte TL lerim gitsin istemiyorum ovi suite ten fln olsa güzel olck...
kardeşim telefonun product kodunu değiştirip dene değiştirdikten sonra yine görmezse güncellemeyi internetten önce navifirm ve jaf programını indireceksin. navifirm ile versiyonu indireceksin jaf ile yükleyeceksin bu kadar basit siteyi araştır