nokia 5800 gps hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultraslan91_06

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 gps hakkında
kendime yeni bir telefon almayı düsünüyodum öncelikli tercihim gps olması bunun yanında doknmatik sık görünümü olan bir telefon tercihim 5800 ı buna uygun gördüm yanlız bu telefonun gps i hakkında cok olumsuz tavsiyeler aldım...sormak istedigim soru gps inde sesli anlatım varmı? güncel haritaları varmı? vede sebeke problemi varmı ? lütfen bu konuda bilgisi olanlar cevaplasın yada aynı özelliklerde aynı fiayatlarda önerbilceginiz baska cep telefonu...

• Beğen
Tepkiler: 46hüseyin

aryscat

aryscat

Üye
5800 da bedava sınırsız gps desteği var. Ilk bağlantı biraz uzun sürüyor (5 6 dakika) sonra uyduyu görmesi bazen 15 saniye de oluyor. Hava durumuna göre...

ultraslan91_06

Üye
    Konu Sahibi
peki sesli anlatım varmı yolları pek bilmedigim icin cogunlukla lazım olacak bana

cemee61

cemee61

Üye
sesli anlatim var. turkce dahil bir cok dilde... ovi maps adinda nokianin yeni ucretsiz yaptigi bir uygulama bu. turkiye icin tam bilgim yok ama ornegin avrupada bazi onemli binalar harita uzerinde 3 boyutlu olarak gorunmekte. ayrica bu uygulamada yuruyus navigasyonuda var. avrupa haritalari cok iyi ama turkiye haritasini bilmiyorum kardesim. bir de kesinlikle arac sarji alman gerekir diger programlara gore nispeten az olsada, yinede cok sarj yiyor...

aryscat

aryscat

Üye
Sesli navigasyon var. Nokia bunu bedava yaptı diye garmin navigasyonun borsadaki hissesi düşmüştü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt