Nokia 5800 Dosya Yükleme Sorunu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
camecula

camecula

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Dosya Yükleme Sorunu ...
Arkadaşlar benim problemim şu sitedeki bazı dosyaları indirirken download. diye indiriyor bilgisayar ve ben bunu telefona blutoothla attığımda bana desteklenmeyen dosya türü diyor.Bende USB kablosuyla atmayı denedim dosya yöneticisine girdiğimde yine aynı problemle karsılastım.Dosyalarda imza problemi yaşamıyorum imzasız olanları imzalayıp atıyorum fakat download. isimli dosyalarda buda bir işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim .:off:

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
dosya uzantıları ne bildiğim kadarıyla dosya adı diyelimki systmlock olsun bu isim systtemlock.sisx vb die yazmazsa kuramazsın yani dosya uzantısına bak

camecula

camecula

Üye
    Konu Sahibi
Baktım fakat ilgili bölümlerdeki arkadaşlar çatır çatır kuruyorlar bir bendemi sorun merak ettim indirirken dosya uzantısını benim bilgisayarım mı değiştiriyor yoksa anlayamadım :(

OğuzcanAbi

Üye
rardan çıkaracaksın unutma

--------------- Ekleme ---------------

birde telefonua format falan attıysan telefonun bazı önemli klasörlerini kaybedebilirsin

oyk47

Üye
rarda klasöre mi çıkaracaz acaba yoksa dosyaayı mı sadece atacaz bide çıkarttıktan sonra da uzantı sisx olmuyor

ayaz_3461

Üye
arkadaşlar bilgisaya dosya indirdiginizde telefona aktarmadan önce dosyanın üzerine sağ tıklayıp özellikler bölümünü aç en altta engelleme yi kaldırı tıkla ondan sonra gönderin yoksa hayattta yükleyemezsınız...bilginiz olsun bu çok önemli birşy

gs230

Üye
sizig ta ag ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt