Nokia 5800 Dokunmatik Ekran Yardım Lütfen:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Dokunmatik Ekran Yardım Lütfen:(
Merhabalar ben Nokia 5800 almıstım 1 hafta önce kadar.:heyo:Her şey çok iyi gidiyordu.Sonra okuzun biri telefona bakmak istedi ben de hayır demedim arkadas diye.:ahAdam aklınca bana şaka yapıyo telefonun ekrana hayvan gibi bastırdı sonra da tırnağıyla tık tık bastı.:off:En azından koruyucu jelatin takılıydı:allalla:Bişi de diyemedim o anda.:aman2:Sanki telefonun bastırılan bölümdeki hassasiyet azalmıs gibi hissediyom.Ama kontrol ediyom sürekli basıyo yani bilmiyorum işte.:allalla:Sizce sorun olur mu,bu telefonun dokunmatik ekranı ne kadar sağlamdır?Yepyeni telefonumu rahat rahat kullanamıyorum :ağlarım:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Şimdi de bu çıktı son zamanlarda gördüğüm 3. Psikolojik destek konusu oldu bu.

Hiçbirşey olmadı ekranına gönül rahatlığıyla kullanmaya devam et.

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Biraz empati yaparsanız anlayabilirsin beni yılmaz....

Trackmania

Trackmania

Üye
Sonuçta dokunmatik adam neden öle yaptı acaba geçmiş olsun.

S_t_o_r_M

Üye
Abi anlayışlı olun adama adam gitmiş 500 lira vermiş çöpten mi topladı sanki endişeleniyor banada yeni birşey alınca öyle oluyor , birşey olmadı merak etme eger bastırmayla olacak olsa bu telefon biyere kücücük carptıgında kullanılamaz hale gelir

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye

Güzel kardeşim o telefon bu kadar dayanıksız olsaydı milyonlarca satar mıydı. İlk satış dalgasında sakatlığı anlaşılıp gözden düşerdi. Benim telefonu alalı 13 ay oldu etmediğim eziyet kalmadı hala hiçbir performans kaybı yaşamadan devam ediyor. Merak etme birşey olmaz. Birde şunu kabullenirsen senin için çok kolay olacaktır herşey: Nasıl olsa bu bi gün eskicek he bide sakınan göze çöp batar. Sal gitsin birşey olacaksa zaten olur.

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bozulma vs. olduğunuı anlamak için herhangi bir yöntem var mı bildiğiniz?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye

Güzel kardeşim o telefon bu kadar dayanıksız olsaydı milyonlarca satar mıydı. İlk satış dalgasında sakatlığı anlaşılıp gözden düşerdi. Benim telefonu alalı 13 ay oldu etmediğim eziyet kalmadı hala hiçbir performans kaybı yaşamadan devam ediyor. Merak etme birşey olmaz. Birde şunu kabullenirsen senin için çok kolay olacaktır herşey: Nasıl olsa bu bi gün eskicek he bide sakınan göze çöp batar. Sal gitsin birşey olacaksa zaten olur.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
bastığını düşünme ilk günkü yeni kutusundan açmısın gibi düşün eğer devam ederse tamirciye götür için rahatlasın.:oke:

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın çok sakınıyorum galiba..

--------------- Ekleme ---------------

????????????????????

Starsley

takıntı o takıntı

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaşım telefonuna hiç birşey olmamıştır merak etme. Ben telefonumu çok hor kullanıyorum hiç birşey olmadı bu telefon çok sağlam merak etme. :) Senin sorunun bence biraz fazla endişe ediyorsun aslında haksız sayılmazsın fakat telefonunda hiç birşey olmadığını düşünüyorum.

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Cevap Yazanlara Tesekkürler..

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bastırma ile dokunmatik bozulur diyemem.. yada bozulmaz diyemem..)
Ama sağlam olduğunu iddaa edebiLirim.)
Test için 5800 XM 'nin.. Üstünden araba geçmiş bir şey olmamış..
Bir sürahi suyun içinne koymuşlar gene birşey olmamış...

Yani çok sağlam telefon kullanıyorsun onu BiL.) Eeee kim üretiyor Nokia! .)
Ama sen sakın yukardaki testleri deneme.) %1 bile olsa telefonun hurda olma ihtimaLi var.. :P

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu testlerin videosu var mı?

Evet yok mu cevap yazan?

Güncel.....

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Bilemiyorum nası bastığına bağlı

S_t_o_r_M

Üye
Sakınman normal her insan (yada bir çogunluk) en başta sakınır 1-2 yıl geçsin veya aradan hatrı sayılır bir zaman geçsin sende pek dikkat etmezsin :) ylmz in dedigi dogru dünyada kac milyon sattı n5800 xm saglam olmasaydı almazdı kimse

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Gerçekten Sağlam mı o kadar?

emre_6795

emre_6795

Üye
öyle öküzler var arkadaş bendede oldu ama bişe olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt