maximums
Üye
Lütfen yardım C5-03 dokunmatik ekran çıldırdı ama .....
Merhabalar. yaklaşık 1 sene 1 ay önce bi internet sitesinden Nokia c5-03 aldım. Kutusunda açılmamış GENPA garantili olarak teslim aldım... geçen gün cep telefonu cebimde iken sıcaktan olsa gerek ekranın dokunmatiği kafayı sıyırdı, 3 e basıyorum 7 yazıyor , tamam diyorum 3 e basıyor... bende GENPA garantili diye diyarbakıra gönderdim 18.07.2012 tarihinde. cihaz 20.07.2012 tarihinde geri geldi. irsaliye üzerinde yazan : Servisimiz nokia garantili ürünlere hizmet vermemektedir.
ne demek oluyor bu? GENPA sitesinde imei numarasından baktığımda cihazınız GENPA çıkışlı yazıyordu.
mağdur durumdayım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Normal telefonculara vermek istemiyorum tamire 2 sene olmadı telefonu alalı. hiçbir problemi yok çizik bile 2 tane film attırdım ekran çizilmesin diye. telefoncuya verdiğim an rahmetli olur telefonum diye düşünüyorum,en önemlisi garanti kapsamında olduğundan.
ne yapabilirim ne yapılmalı?
saygılarımla
ne demek oluyor bu? GENPA sitesinde imei numarasından baktığımda cihazınız GENPA çıkışlı yazıyordu.
mağdur durumdayım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Normal telefonculara vermek istemiyorum tamire 2 sene olmadı telefonu alalı. hiçbir problemi yok çizik bile 2 tane film attırdım ekran çizilmesin diye. telefoncuya verdiğim an rahmetli olur telefonum diye düşünüyorum,en önemlisi garanti kapsamında olduğundan.
ne yapabilirim ne yapılmalı?
saygılarımla
)))