Lütfen yardım C5-03 dokunmatik ekran çıldırdı ama .....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximums

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım C5-03 dokunmatik ekran çıldırdı ama .....
Merhabalar. yaklaşık 1 sene 1 ay önce bi internet sitesinden Nokia c5-03 aldım. Kutusunda açılmamış GENPA garantili olarak teslim aldım... geçen gün cep telefonu cebimde iken sıcaktan olsa gerek ekranın dokunmatiği kafayı sıyırdı, 3 e basıyorum 7 yazıyor , tamam diyorum 3 e basıyor... bende GENPA garantili diye diyarbakıra gönderdim 18.07.2012 tarihinde. cihaz 20.07.2012 tarihinde geri geldi. irsaliye üzerinde yazan : Servisimiz nokia garantili ürünlere hizmet vermemektedir.
ne demek oluyor bu? GENPA sitesinde imei numarasından baktığımda cihazınız GENPA çıkışlı yazıyordu.
mağdur durumdayım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Normal telefonculara vermek istemiyorum tamire 2 sene olmadı telefonu alalı. hiçbir problemi yok çizik bile 2 tane film attırdım ekran çizilmesin diye. telefoncuya verdiğim an rahmetli olur telefonum diye düşünüyorum,en önemlisi garanti kapsamında olduğundan.
ne yapabilirim ne yapılmalı?

saygılarımla

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş Tamam anladık garanti kapsamı dışında kalmış demek istiyor ama sebebini sorsaydın ya neden garanti dışı kalmış genelde böyle durumlarda içine şu kaçmış diyorlar.Eğer böyle birşey olursa kanıt iste

- - - Eklendi - - -

He bi de dokunmatik ekran kalibrasyonu yapıp öyle dene

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardş genpa çkşlı olsada genpa nokıalara bakmıyor genpadan teslm al kvkya ver.

djbko

Üye
Hocam dediğin aynı sıkıntı bendede vardı. Sanırım yazılımsal bir sorun. Hard format atıp birdaha denermisin. Ben o şekilde halletmiştim

maximums

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Tamam anladık garanti kapsamı dışında kalmış demek istiyor ama sebebini sorsaydın ya neden garanti dışı kalmış genelde böyle durumlarda içine şu kaçmış diyorlar.Eğer böyle birşey olursa kanıt iste

- - - Eklendi - - -

He bi de dokunmatik ekran kalibrasyonu yapıp öyle dene

hocam garanti kapsamı dışında denmemişki. nokia garantili ürünlere hizmet verilememektedir demiş.
dokunmatik ekran kalibrasyonu yaptım ama gene düzelme yok. halen aynı...

- - - Eklendi - - -

kardş genpa çkşlı olsada genpa nokıalara bakmıyor genpadan teslm al kvkya ver.

ancak öyle yapayım pazar günü oldu yarın bir arayayım öğreneyim. maillere yanıt vermiyorlar.

- - - Eklendi - - -

Hocam dediğin aynı sıkıntı bendede vardı. Sanırım yazılımsal bir sorun. Hard format atıp birdaha denermisin. Ben o şekilde halletmiştim

hocam hard format nasıl atılır baktım yaptımda format atılmadı sanırım değişen bişey yok.

- - - Eklendi - - -

formatı attım. şimdi lock code istiyor. kitapçıkta 12345 yazıyor ama yazdığımda almıyor ne iş :))))
nassı bişe bu yaa...

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
sakn ol hafızakartını sm kartı çkar formt at sonra formattn sonra turkceye doner 12345yaz olmadı guvenlk kodu neyse onu yz.

maximums

Üye
    Konu Sahibi
ikiside olmuyor code yanlış diyor.

Blackjaz61

Blackjaz61

Üye
telefonun şifresini değiştirmişsindir..
Telefonun şifresini ne yaptiysan onunla dene..
Telefonu kilitlerken kullandiğin şifre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt