Nokia 5800 Dokunmatik problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuf255

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Dokunmatik problemi
Merhaba arkadaşlar Nokia 5800 XM cihazım var uzun süredir hiç bir sorun yaşamamıştım ve kullandığım en iyi telefonlardan birisi olarak adlandırıyordum ki Dokunmatik ekran problemi beni telefondan soğutana kadar :D
Sorunun aslında donanımsal olduğuna pek inanmıyorum neden ? çünkü telefonumunum dokunmatiği belli süre sorunsuz yağ gibi çalışırken bazende birbirine giriyor örneğin mesaj yazarken bilgisayar klavyesinde ben a ya basıyorum o başka bir harfe basıyor tam olarak kaymıyor vs gibi problemler ortaya çıkıyor telefonu 3 aydan fazla süredir kulanıyorum ve bu sıkıntı beni gerçekten telefondan soğuttu ne yapmamı önerirsiniz ?

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm servise ver

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Go to servis

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Paraya kıyacan o zaman

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Üçüncü bir yol daha var :alsana:

• Beğen
Tepkiler: yusuf255
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
başka çözüm yolu yok kardeşim ya paraya kıyp servise vercen ya da yeni telefon alcan

Symbianize

Symbianize

Üye
60 tlden fazla isterse parçala sat :D

KırcalıHolding

Üye
dokunmatik kalibrasyonu yap ayarlar dan

yusuf255

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik kalibrasyonu yap ayarlar dan
kalibrasyon yapıyorum ancak yapmama rağmen sorun devm ediyor malesef :( dokunmatik ekranın deiğişimini 70Tl ye yapıyorlarmış arkadaşlar bu arada :(

slymns68

Üye
arkadasım benimde oyle oldu bir ara ama ben bir hard format attım sonra birde yazılım güncelledim oldu bittiçtavsiye ederim yazılımsaldır o sen bir dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt