Nokia 5800 Bluetooth vs. Wi-Fi :)

Sponsorlu Bağlantılar

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth ta sorun var demedik zaten o 10 numara çalışıyor ama wlan 10 metreyi çekmiyor geçin o işi v31 se yazılımın derimki haklısın 10 metreden fazla çeker yine ama v50 ise 10 metre çekmiyor

--------------- Ekleme ---------------

amerikadan geliyor bu ay sonu bana iphone 3gs kurtuluyorum bu 5800 belasından 375 e satıyorum onu bi arkadaşa

çeksin birazda o sıkıntısını

Tracy35

Tracy35

Üye
hayırlısı olsun GüLe GüLe Kullan Devir apple 4 g Zamanı nokıa samsung felan devrı kapantı Artık Devır Apple htc Devri :box

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
aynen aynen katılıyorum ama para yok anca iphone 3gs geliyo işte iphone 4 e para lazım

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşım her fırsatta 5800 ın sana düşen hata payını öne sürüp kötülüyorsun . ben 5800 v50 ile 50 m üzeri uzaklıktan internete rahatça girebiliyorum. tamam 4 4 lük bir telefon değil. fakat o kadar da dandik değil. bu fiyata bulunabilecek en süper telefon kim nederse desin.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
50 metre çektiğini kanıtla 5800 bedava verecem birine hayrına

07arda

Üye
Telefonu verimli kullanamıyosun o zaman bende de var 5800 vodofone sınırsız interneti var 9 tl gibi internete giriyom hızı da gayat iyi youtube den video bile ziliyom mobil tv ye üye oldum tv izliyom gayette güzel dağru biraz fazla ısınıyo kolay değil onca bilgiyi hızlı şekilde alıyo o kadarda olur sensör sayesinde araba yarışının keyfi başka ayrıca filmleri programla küçüktüp film seyerediyorum gayet net dvd filmleri küçültüp izliyorum nevigasyonu var gittiğin yeri bile söylyor msn ye giriyom faceye giriyom ayrıca perogram attım webcam olarak bile kullanıyom bunlar saydığım bi kaç özelliği daha ne istenirki kullanasını bileceksin araştır internetten daha ne şlere yarıyo. Bu fiyata bu telefon ayfonla kıyas bile yapılamaz. şimdi nokia n8 çıkıcak piyasaya 12 mp kamerası var ayfona benziyo aynı.

MUHAMMET45

Üye
americanboy kardeş 50 metre gülerim yaa bende 5800 var ne 50 si 100 metreden alıyorum wlan v51 sürüm var kim demiş 10 metreden çekmiyo bluetooth mu vu ve bluetooth da 10 metreden fazla ama wlan baya iyi ya ben 6. katta oturuyom o kadar arada duvar var karşıdaki bakkalın wifisi çekiyor ya :D bu telefon güzell bence çoğu kişi problemli diyor ben aldığımda v50 sürüm aldım en son parti ve şuana kadar bi kere donup kapanmadıı siyah renk aldım teli ve bir sürü pro yüklüyorum sıkıntı yok donmuyo yavaşlamıyor bende n73 vardı pro kuruyodum oyun kuruyodum yavaşlıyodu ve paso hard format atıyodum hemen virüs kapıyodu kapanıp açıyodu telden memnunum ama kendime göre kimisi memnun değildir buda şans işi elektronik benim cihaz maaşallah iyi :D kamerası n73 ten biraz zayıf n73 ümde arızalandı tamire verdim ikisi güzel :D

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu arada bu telefondan kurtuldum onuda duyurayım illet olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
wi-fi vebluetooth bnim telde 10 mreden çokrahat çekiyor ve hatta 15 m nedense boyle bir sorun yok bnde v50 :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Hatta ben 5800 ı wireless modem olarak kullandığımda arkadaş n97 ile benim üzerimden 100 metreye yakın mesafeden internete girdi.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
benim 5800 v31.101 izmirde oturanlar bilir bir hanci kafe var birde onun karşısında otobüs duragı,otobüse binmeden önce hanci kafenin internetine girdigim bile oluyor:D:D:D birde arada 15-20 metre rahat fark var.tabi iphone daha güzel ama bende gidip bi telefona 1500 tl vermem yani:sahan::sahan:

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Arkadaşım WiFi Olayında Sadece Telefon'un Çekişi Değil Modemin İlettiği Sinyalde Önemli Andirik Gunduri Bir Wireless Modem Kulalnırsan Çekmez Ben Evin Hangi Odasına Gidersem Gidiyim Wifi Çekiyor. Modem Dandik Bazen Sinyal Kopuyor Ama Çekiyor Yani.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
şu ana kadar wireless ile bir sorunum olmadı.v40 tan beridirde kullanıyorum

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bu ne lanet bi telefon abi ya bluetooth u wifi dan daha iyi çekiyo 10 metre ileriyi çekmiy bunun ben telefon kere internette sörf yapmak eziyet ıçarım ben böyle telefonun suratına alacak olanlar ben söyliym ben çok çektim siz çekmeyin daha nokia alırsam adam değilim iphone dan başkası yalanmış bunu anladım:ehe:aha::vur:d::naughty::kop::evet::heyo: delirdim da argadaş zorlan diil ya

tamamiyle katılıyorm bundan sonra ne kendim alırım nede çevreme aldıttırırım nokiayı

Dtn

Üye
Satmışsın telefonunu ama yine de söyliyim,benim wifi gayet iyi çekiyor,tam olarak bilmiyorum mesafeyi ama yaklaşık 60 metreden bağlanıyorum güzel güzel,ha az çekiyor arada bir kopuyor ama uzaklığa göre iyi yani :oke:

ozanazy

ozanazy

Üye
Ya tamam da neden bu kadar kastın alma ya da elindekini sat olsun bitsin. Elindeki alt tarafı bir araba. Ben bu telefon konusunda bu kadar titiz arkadaşları çok merak ediyorum daha pahalı birşey aldıklarında gidip satıcıları dövüyorlar mı acaba?

" Kardeşim ben bu laptopa 2000 TL para verdim tekerlekleri yok bunun üzerine çıkıp kaykay yapmam lazım olur bu böyle eksiklik."

chtak06

Üye
arkadaşım wi.fi çekim mesafesi telefonla alakalıdır tabi ki ama modem'in bulunduğu yer de önemli açık alanda 100 m kadar çekebilir arada ki duyar sayısı etkiler ben açık alanda 120 m kadar bağlanabiliyorum tel 5800 tam anlamıyla bu fiyata mükemmel ama bi kaç sorunu var biri batarya ada ekran büyük olması dolayısıyla normal gibi görünüyo diğer sorun flash player flash lite 4 güncellemesi yapılamıyor bu arada yapabilen var mi

5800 cı

5800 cı

Üye
ya bıdı bıdı konuşuyolar işte ben bnm 5800 la dışardan 3. kattaki modemime bağlanıyorum ama nasıl bağlanıyorum.Modemin antenlerinin duruş biçimine bağlı dışarıdan girmek istiyorsan dışarı bakacaklar içerde gireceksen içeri bakacaklar bu kadar basit iphone kadar başınızıa taş düşsün diyecem bu iphone u övenler daha dün cebinizde nokia vardı bunuda unutmayın pabucu dama atmak işte böyle bişey

Mert-77

Mert-77

Üye
:off::off::off:

Bu ne lanet bi telefon abi ya bluetooth u wifi dan daha iyi çekiyo 10 metre ileriyi çekmiy bunun ben telefon kere internette sörf yapmak eziyet ıçarım ben böyle telefonun suratına alacak olanlar ben söyliym ben çok çektim siz çekmeyin daha nokia alırsam adam değilim iphone dan başkası yalanmış bunu anladım:ehe:aha::vur:d::naughty::kop::evet::heyo: delirdim da argadaş zorlan diil ya
Doğru söylüyosun arkadaşım nokia bu telefonu sanki demo olarak üretmiş, adam gibi hiç birşey yapmıyor! GPS, 15 dakikada çalışıyor, wifi adam gibi çekmiyor, radyosundaki RDS çalışmıyor, müzik sesi çok az ( isteyenler nokia 5300 ile karşılaştırsın) AYRICA BU TELEFON DOKUNMATİK DEĞİL BASMATİKDİR!

5800 cı

5800 cı

Üye
:off::off::off:

Doğru söylüyosun arkadaşım nokia bu telefonu sanki demo olarak üretmiş, adam gibi hiç birşey yapmıyor! GPS, 15 dakikada çalışıyor, wifi adam gibi çekmiyor, radyosundaki RDS çalışmıyor, müzik sesi çok az ( isteyenler nokia 5300 ile karşılaştırsın) AYRICA BU TELEFON DOKUNMATİK DEĞİL BASMATİKDİR!
telefonun özelliklerini öğren bi.1. gps 1 dakia olmadan yerimi buluyo2.wifi 10 numara çekiyor.3.rds yazılımdan olan birşey telde hiçbişe yok hoş bende şu an hiçbişey yok.4.Müzik sesi yüksek olsun diye yapmamışlar zaten net ses versin diye öyle ses çıkıyorki bendekinin sesi hiçte az değil ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt