Nokia 5800 Bluetooth vs. Wi-Fi :)

Sponsorlu Bağlantılar

cesur24

cesur24

Üye
telefonun özelliklerini öğren bi.1. gps 1 dakia olmadan yerimi buluyo2.wifi 10 numara çekiyor.3.rds yazılımdan olan birşey telde hiçbişe yok hoş bende şu an hiçbişey yok.4.Müzik sesi yüksek olsun diye yapmamışlar zaten net ses versin diye öyle ses çıkıyorki bendekinin sesi hiçte az değil ;)

katılıyorum ne sorunu varmış ne 10 metresi 5800 gayet iyi gps wifi bluetooth mesafesine sahip ve oldukçada hızlı bu tür bağlantılarda bence o kadar kötülemeye gerek yok 5800 sorunlu bi telefon olabilir ama birçoğunun çözümü mevcut zaten servislik bi durumada telefon durup dururken gelmez sen o fiyata o kadar özelliği başka hiçbi telefonda bulamazsın ve sürekli 5800 iphone gibi birçok telefonla karşılaştırılıyor neden hem birçok 5800 kullanıcısı var hemde 5800 ın birçok iyi yanı mevcut birçok telefona rakip. Daha ne istiyosun sen telefondan süper bence :bye2:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İphone nun daha zayıfı var diye duydum ama Nadir Abi'ye sormak lazım..

HeroicTR

Üye
Aynen..Bende bida telefon alırsam. ya samsung monte düşünüyorum. yada google nexus tarzı bişe .

AlpReis

AlpReis

Üye
:bira2:

blackcaners

Üye
benm wifi 3 kat ötedeki wifiyi bile cekiyor

Beyza0666

Beyza0666

Üye
Şiddetle katılıyorum bu 5800 ın wifi özelliği pek iyi değil gibi hep sorun yaşıyorum :/:off::off:

metehan_1

Üye
e madem bu kadar seviyorsun iphone alsaydın kardeşim ne uzatıyon paramız yok 5800 alıyoruz güzelde telefon fiyatına göre.. sövene kadar bas parayı al iphone .. asla iphone a kötü demedim çok güzel bi telefon tabi ama fiyatı da güzel :D

darkxdark16

Üye
ya 5800 a dandik diyorlrar kalkıp iphone ile kıyaslıyorlar biri 460 tl biri 1200 tl bende 5800 var v52 calıstıgım fabrikada wifi var modemle aramda 12 metre bir duvar ve en az 30 metre mesafe var ve ben 350mb bir filmi 50 dakikada indiriyorum sorunsuz ve arkadaslarımda samsung var 5800 la aynı paraya almıslar benım gırdıgım sıtelere bıle giremiyorlar yani uzun lafın kısası 460 liraya en iyi telefon bu iphonu da bu paraya versinler ozaman eniyi telefon o olur

fth1988

Üye
5800 dan wi-fi ağı vermek için bi program varsa nerden inidrebilim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler...

bthn_997

bthn_997

Üye
4 kat aşağıdaki wifi 2/3 sinyal gücü ile çekiyo beyler dağılın :d:

Del Rey

Del Rey

Üye
C5-03 daha iyi Wi-Fi çekiyor kesinlikle :ehe Nokia N9 istiyorum! :nono:

----------Eklendi @ 10:42:24 ---------- Yazıldı @ 10:41:01 ----------

Aynen..Bende bida telefon alırsam. ya samsung monte düşünüyorum. yada google nexus tarzı bişe .

Samsung Monte veya Google Nexus... Kafayı yemişsin sen ya :ehe Monte alınır mı bu zamanda. 5800'DA 5 oyun varsa Montede 1 oyun var. 5800'da 100 uygulama versa onda 10 uygulama var. Nexus kesinlikle. Monteyi listeye eklemene hayret.

Takipçi Satın Al

Üst Alt