Nokia 5800 Bluetooth vs. Wi-Fi :)

Sponsorlu Bağlantılar

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Bluetooth vs. Wi-Fi :)
Bu ne lanet bi telefon abi ya bluetooth u wifi dan daha iyi çekiyo 10 metre ileriyi çekmiy bunun ben telefon kere internette sörf yapmak eziyet ıçarım ben böyle telefonun suratına alacak olanlar ben söyliym ben çok çektim siz çekmeyin daha nokia alırsam adam değilim iphone dan başkası yalanmış bunu anladım:ehe:aha::vur:d::naughty::kop::evet::heyo: delirdim da argadaş zorlan diil ya

• Beğen
Tepkiler: tayyip34 ve ziyaacat

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
abi yalanmı

Revengeful

Emekli Yönetici
bendede öyleydi xD

One907

One907

Üye
:D:D:D:kop:

pruva

Üye
ne kadar para o kadar hismet kardesim iponede ısınma problemi var 5800 güzel bir telefon ama 500 tl civarında fiyata satılıyor fiyatına göre muhtesem bir cihaz bende n86 ve n97 var n97 narin bir cihaz ama ben 2 telefonumdanda kusursuz bir sekilde internete baglanıyorum gelelim ipone un fiyatına 1000 tl civarında bu kasullarda iki teli nasıl karsılastıracaksının biri digerinin 2 katı fiyatında

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone da nerde ısınma varmış? ben kullanıyorum öyle aşırı bir ısınma yok.5800 ve diğer nokiaların ısındığından daha az ısınıyor bundan emin ol.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
tmm da gardaşım bu kadarda olmaski yemin ediyorum bluetooth u daha iyi çekiyo nokia nın her telefonu böyle ben n97 de kullandım o da çürük şimdi demesinlerki n97 ciler bu iyi telefon 5800 dan hiçbi farkı yok kamera hariç işte nokia bu telefonun kamerasını artırır bi qwerty klavye uydurur al sana 1300 tl pişir pişir koy önüme ekşimiş yemeğe karnımız tok bizim artık tek gerçek var o da iphone arkadaş tamam internete sorunsuz girebiliyor olabilirsin ama eziyet sayfayı bi kaydırdınmı kayana kadar 10 kez takılıyo facebook a girince telefon çöküyor :D

--------------- Ekleme ---------------

diyecek bişe yok allahından bulsun

bırak nadir abi yaw bunlar hep yalan yok ısınmaymış bırakın bu işleri kötülemeyin iphonu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tmm da gardaşım bu kadarda olmaski yemin ediyorum bluetooth u daha iyi çekiyo nokia nın her telefonu böyle ben n97 de kullandım o da çürük şimdi demesinlerki n97 ciler bu iyi telefon 5800 dan hiçbi farkı yok kamera hariç işte nokia bu telefonun kamerasını artırır bi qwerty klavye uydurur al sana 1300 tl pişir pişir koy önüme ekşimiş yemeğe karnımız tok bizim artık tek gerçek var o da iphone arkadaş tamam internete sorunsuz girebiliyor olabilirsin ama eziyet sayfayı bi kaydırdınmı kayana kadar 10 kez takılıyo facebook a girince telefon çöküyor :D

diyecek bişe yok allahından bulsun
doğru çoğu kimse şimdi karşı çıkacak.ama ben nete rahatlıkla giriyorum.youtubeden videoları paşa paşa seyrediyorum,ordan çıkıp facebooka dalıyorum.nokianın hangi telefonuyla bunları yapabilirsiniz.yapmayı bırakın düzeltmek için ananız ağlar.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
abi bırak anlatamassın

pruva

Üye
benim meslegim kaptanlık ipone 2g , 3g , 3gs kullandim ısınma problemi su uzun telefon görüsmelerinde ates gibi oluyor cihaz

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
okadarda olsun yaw nokiadada oluyor ısınma nokia cılar unutmasın daha düne kadar bl-5c bataryalarını nokia toplatıyordu milletin elinde patlıyordu kaç kişiinn kolu bacağı koptu nokia çok iyi bilir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokianın hangi modelinde olmuyorki.hemen hemen her telefonda olur.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
abi sen bilirsin şu bl-5c batarya katliamlarını hindistanda adamın kolları kopmuştu telefon elinde patlamıştı adamın haberlere çıkmıştı

pruva

Üye
kardesim tamamda ama ısınmanında bir haddi olur millet telefonla konusmuyor oyuncak haline getiriyor bazen saatlerce konusmam gerekiyor ve bu ısınma sinir bozucu herkez n97 problemli deyip duruyor evet haklılar problemli bir cihaz narin heme kızak sorunu cıkartıyor ama ısınmıyor işte yeni nesi telefonlar problemli hep nokiada iponeda yapacak birsey yok kendi tercihlerimizi ortaya koyacagız hangisi cazip gelirsen en iyisi o bana ipone kötü geli sana muhtesem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben biliyorum zaten.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
abi onu bunu bilmem bu alemde kral iphone onu anladım nokia fason mal yapmaya başladı nokia 3310 dan sonra bozdu kaliteyi:d:

pruva

Üye
1 hafata sonra yurt dısına cıkacagım birde ipone 4g almayı dusunuyorum bakalım halletmişlermi ısınma problemini sebeke problemi cözülmüs güya

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
1 hafata sonra yurt dısına cıkacagım birde ipone 4g almayı dusunuyorum bakalım halletmişlermi ısınma problemini sebeke problemi cözülmüs güya
abi apple ne derse doğrudur

Tracy35

Tracy35

Üye
selamlaR :bye2:

Bluetooth kulanıyorum Sorun yok:oke: Wi-Fi kulanıyorum Sorun Yok:oke: Kulanlıkla Müzik Dinliyorum Sorun Yok :oke: ama Bitek :D Internetden flaş player 10 desdeklemiyor :D onuda inş Sorun ÇozüçekleR :D benim için Sorun Deyil kulaklık seside GüzeL 8 aydır Kulanıyorum Sorun yok:oke: inş bundan Sonrada Sorun Olmaz bu şekil Devam eder
:evet:

abi apple ne derse doğrudur

apple Bende Çok Seviyorum hele Su ipone 4g çok hoşuma Gidiyor ama
parası çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :d::d::d::d::kop::kop::kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt