Efsane4040
Üye
Nokia 5800 Alacaklara Tavsiye
Arkadaşlar Nokia 5800 Xpress Music Alacaklar Veya Almayı Düşünene Arkadaşlara Tavsiyem Bu Cihazdan olabildiğince Uzak Durun Bende Israrlara Dayanamayıp Hemde Neden Bu Kadar Çok Sattı Bu Cihaz Diye Nokia E71 i mi Sattım Nokia 5800 Xpress Music Nokia nın Çıkarttığı En Berbat Cihazlardan Bir Tanesi Diyebilirim Benim Cihazım 6Aylık Çok Temiz Kullanmama Rağmen Çok Kötü Bir Cihaz Opera İle İnternette Gezinme Yaparken ''Genel Hafıza Dolu Bazı Uygulamaları Kapatıp Tekrar Deneyin'' Yazısı Çıkıyor Bu Sorun Hemen Hemen Her Nokia 5800 Xpress Musicte Var Bu Telefona O Kadar Para Vermeye Değmez Onun Yerine Gidin Bir Tane Nokia 3310 Alın Hiç Olmasa Nokia 5800 Xpress Music Paranız Boşa Gideceğinden Fazla Zarara Girmeden Nokia 3310 Alın Derim Bu Cihaz Çok Ama Çok Kötü Beni Dokunmatikten Soğutttu İlk İşim Bu Cihazı Aldığım Gibi Satıcam Bir Tane Nokia E71 Alacağım Farklı Cihazlar Dokunmatik Olarakta Nokia Bazı Modeller Dışında Çok Başarısız Dokunmatik Alacaksam Htc Felan Düşünürüm Artık Bu Telefonu Dost Tavsiyesi Almayın Şimdi Nokia 5800 kullananlar Kullanmasnı Bilmiyorsun Diyecekler Telefon Kullanmayı Az Çok Biliyorum Ve Dost Tavsiyesi Ben Denemek İçin Aldım Siz Almayın

Saygılar.....

Saygılar.....