Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 Alacaklara Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efsane4040

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Alacaklara Tavsiye
Arkadaşlar Nokia 5800 Xpress Music Alacaklar Veya Almayı Düşünene Arkadaşlara Tavsiyem Bu Cihazdan olabildiğince Uzak Durun Bende Israrlara Dayanamayıp Hemde Neden Bu Kadar Çok Sattı Bu Cihaz Diye Nokia E71 i mi Sattım Nokia 5800 Xpress Music Nokia nın Çıkarttığı En Berbat Cihazlardan Bir Tanesi Diyebilirim Benim Cihazım 6Aylık Çok Temiz Kullanmama Rağmen Çok Kötü Bir Cihaz Opera İle İnternette Gezinme Yaparken ''Genel Hafıza Dolu Bazı Uygulamaları Kapatıp Tekrar Deneyin'' Yazısı Çıkıyor Bu Sorun Hemen Hemen Her Nokia 5800 Xpress Musicte Var Bu Telefona O Kadar Para Vermeye Değmez Onun Yerine Gidin Bir Tane Nokia 3310 Alın Hiç Olmasa Nokia 5800 Xpress Music Paranız Boşa Gideceğinden Fazla Zarara Girmeden Nokia 3310 Alın Derim Bu Cihaz Çok Ama Çok Kötü Beni Dokunmatikten Soğutttu İlk İşim Bu Cihazı Aldığım Gibi Satıcam Bir Tane Nokia E71 Alacağım Farklı Cihazlar Dokunmatik Olarakta Nokia Bazı Modeller Dışında Çok Başarısız Dokunmatik Alacaksam Htc Felan Düşünürüm Artık Bu Telefonu Dost Tavsiyesi Almayın Şimdi Nokia 5800 kullananlar Kullanmasnı Bilmiyorsun Diyecekler Telefon Kullanmayı Az Çok Biliyorum Ve Dost Tavsiyesi Ben Denemek İçin Aldım Siz Almayın:nono::nono::nono::nono::nono::nono: Saygılar.....

Siyah.

Siyah.

Üye
katılıyorumm :)

gassa

gassa

Üye
Arkadasim ben uzun zamandir bu telefonu kullaniyorum ve cok memnunum eger müzik dinlemek amaciyla bu telefonu kullaniyorsan bana göre 5800 üzerine telefon yok internet konusuna da gelince kesinlikle onada katilmiyorum biraz arastirma yapsaydin opera yerine skyfire kullanirdin ve hic bi problemin olmazdi bi yerde sana katiliyorum nokia dokunmatik ekran konusunda diger modellerin cok cok gerisinde

pRime.

pRime.

Üye
Artık 5800a para verceğime adam gibi bir s60 3rd cihaz alırım. 2. el veya 0.

Efsane4040

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim ben uzun zamandir bu telefonu kullaniyorum ve cok memnunum eger müzik dinlemek amaciyla bu telefonu kullaniyorsan bana göre 5800 üzerine telefon yok internet konusuna da gelince kesinlikle onada katilmiyorum biraz arastirma yapsaydin opera yerine skyfire kullanirdin ve hic bi problemin olmazdi bi yerde sana katiliyorum nokia dokunmatik ekran konusunda diger modellerin cok cok gerisinde

Hocam İnternette Opera Mobile Son Versiyonu İle Giriyorum Bu Hata İle Karşılaşıyorum Ve Telefonun Rami ile İlgili Çok Kasmadan Kullanıyorum Arka Plan Program Felan Yok Bunu Taskman Programı İlede Baktım Arkada Çalışan Program Taskmanıda Sildim Herşeyi Sildim Sonuç Aynı Bu Sorun Bütün Nokia 5800 larda Var Nokianın Çok Telefonunu Kullandım Ama Bu Modeli Hiçde Alınacak Bir Model Değil Zaten Satıyorum Kullanmadım Doğru Düzgün Nokia E71 İle Felan Takasa Girmeyi Düşünüyorum Müzik Kalitesinde SonyEriccsson Walkman Telefonlar Daha Başarılı Buluyorum......

pRime.

pRime.

Üye
Opera mobilde ram uyarısı almak istemiyorsanız adres çubuğuna "about:config" yazın ve açılan sayfada "disk cache"yi seçin açılan seçeneklerde en alta inin ve "size" yazan kısma gelin. 4096 yazıyor olması gerek. Onu 2048 yapın ve "kaydet" diyin.
Operayı kapayıp açın ve farkı görün.
Aynı hatayı arkadaşımın 5800'ında alıyorduk. Artık opera açıkken boşta 30mb ram kalıyor ve en az 3 sekme açılabiliyor ama çok sekme açmamanızı ve sensörün de kapalı olmasını öneririm.

serkan719

serkan719

Üye
Dokunmatik de Nokia nın bir üstünlüğünü göremedik zaten..

fatih54102

fatih54102

Üye
İlk dediğin yanlış yeni sürümlerde bu sorun yok
Dokunmatik ekranı berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt