Nokia 5800 Acil Yardım Arkadaşlar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilselerdi34

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Acil Yardım Arkadaşlar!!!
Telefonu usb ile ovi 'Den güncellemek için kurdum sistemi yedekle dedi devam ettim telefon güncellemeye başladı 15 dk kala kapandı tekrar açıldı sadece nokia yazısı var ve ışığı açık.Hiç bir şekilde telefon açılmıyor ve açma kapama tuşu pasif durumda ancak bataryayı çıkarıp açıp kapıyorum yine nokia yazısı ve ışık açık anlıyacağınız telefon açılmıyor bilgisayara bağladığımdada teli görmüyor ve şu an telim kapalı konumda napıcamı bilmiyorum acil yardımlarınzı bekliyorum alalı 20 gün oldu bu iş başıma geldi yardımnz için teşekkrler
 


karkarkara

Üye
Hard format at
 

bilselerdi34

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format Nedir Nasıl Atacağım?
 

karkarkara

Üye
tel kapalıyken yeşil tuş kırmızı tuş ve kamera tuşuna basılı şekilde iken açıyoruz ve açılana kadar ellerimizi tuşlardan çekmiyoruz..
 
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hafıza kartını çıkar telefonu açmayı dene muhtemelen açılacaktır. Açılmaması halinde hardformat at. Açılırsa eğer hafıza kartını biçimlendir fakat telefona takarak değil başka bir kaynaktan. Hafıza kartını biçimlendirince telefona da bir format at ikisi de temiz olsun. Öncelikle önemli dosyalarını yedeklemeyi unutma.
 
Souldreath

Souldreath

Üye
Bunlar işe yaramazsa bi de şunu dene telefonunun pilini çıkar. Sonra pilsiz halde şarja tak ve o sırada pilini tak benim n93i de işe yaramıştı.
 

bilselerdi34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Arkadaşlar topiği açtıktan kısa süre sonra servisi aradım çökme olabileceği için yazılım attırmamı gerektiğini söylediler Avcılardaki servisin yolunu tuttum yalnız o arada işim için hattımı çıkarıp başka telefona takmıştım.servise varıp teli uzatırken açmayı denedim komedi gibi tel açıldı herşeyi ile çalışıyordu şok oldum hattan kaynaklanmış demekki gelmişken yazılımıda güncelettim şimdi daha süper oldu telefonum teşekkür ederim ilginize
 
ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
S.a Mesaj şifreleme için bilqi we yardım istiyorum Arkadaşlar Teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt