Salihyet
Üye
-
Konu Sahibi
-
doğum günün ne zamandıinşalllahh.......
Kardes Şuan Valla senin almak istedigin telefon elimde var super telefon cok guzel yazı yazılıyor ama telefona bır turlu uyumlu program atmak zor cok arastırman lazım.
tam bir zengin züppe telefonu
Onun yerine nikon bi kamera alın, 17 mpçok güzel bi telefon ama kamerası biraz düşük 3.2 mp 5.0 olsa hmn hiç düşünmez alırdım
1 hafta önce aldım, çok memnunum herkese tavsiye ederim.
resimleri bekliyoruz o zaman captainblack
Salihim kardeşimde de var çok güzel telefon bence kamerası falan gerçekten hakkını veriyor.Ben bir ara i8910 hd kullandım. Sözde HD lens var o telefonda. Ama bu 5730 ondan bile kaliteli çekim yapıyor.
Not: Lütfen megapikselin kamera kalitesiyle alakalı bir şey olduğunu sanan arkadaşlar "yuuuh biri 8mp biri 3.2mp. Nokia nasıl daha iyi çeker?" gibi saçma yorum ve sorular yazmasınlar. Fotoğrafların kalitesi kameradaki lense, cihazdaki fotoğraf işleme yazılımına ve daha bir çok tekenik detaya bağlıdır.Ve samsung son dönem çıkardığı tüm dokunmatik telefonlarda kendi lenslerini kullanmış ve rezalet kameralar koymuştur. Piyasada şu an en iyi kamera lens markası Carll Zeis ve Schneider Kreuznach markalırıdır. Zira samsung da yeni çıkardığı kameralarda schneider kreuznach lens kullanmıştır. Ama yukarıda da yazdığım gibi telefonlara çok fazla özellik eklediği ve artı amoled ekran kullandığı için maliyetler çok yükselmiş ve sonuç olarak ucuz kamera lensleriyle maliyetlerini düşürmeye ve fiyatları daha makul seviyelere çekmeye çalışmıştır. Sonuç....REZALET...
nedemek bu anlayamadımtam bir zengin züppe telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?