Nokia 5730 XM için yardım ve destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5730 XM için yardım ve destek
Nokia'nın 5730 modeli için yayınlamış olduğu yeni v200 sürümü ülkemizde ne zaman yayınlanır? Ülkemizde yayınlandığı anda sitemizde de aynı anda yayınlanır mı? :bilmm

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
Sorumun yanıtını bilen bir admin yada herhangi biri yok mu acaba? Özellikle adminlerimden ve yardımsever forum sakinlerinden yanıt bekliyorum...

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek bi Allah'ın kulu bile yok mu acaba?_?_?_?

CS BETA

CS BETA

Üye
kardesim bende 5730 XM aldım alcam v200 derken N97 bile v50 lerde o manadamı neyse :) kardesim bi tecrübemi sölüyem sana ondan anlicaksın ögretmenlerimiz türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında der hep ama bende türkiye gelismekte degil kacakcılık ta gelismekte ve en iisi bence :) uyusturucu ticaretinde 3.' yüz düsün artık yani yine türk hackerlar almanya da filan bulurlar sürümü incelerler oynarlar nokia da bos durmaz bu inceleyenleri bulur sertifika verir yayınlar anlata bildiysem ne mutlu bana

clubnokia

clubnokia

Üye
arkadaşlar 5730 XM için yayımlanan güncel sürüm 11.02.2010 da avrupa içinde yayımlanmıştır. Bu sürümü bir nokia servis merkezine giderek cihazınıza güncelletebilirsiniz.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5730 XM için yayımlanan güncel sürüm 11.02.2010 da avrupa içinde yayımlanmıştır. Bu sürümü bir nokia servis merkezine giderek cihazınıza güncelletebilirsiniz.

yayınlanmasına yayınlamış ama daha ülkemize gelmesine en az 1 ay gibi bir süre varmış, ülkemizde de yayınlaktıktan 1-2 gün sonra sitemizde olurmuş adminlerimizden bazıları öyle dedi... kaç defa nokia software updater'dan indirmeme rağmen v101 sürümünü buluyo ve 'sizin kullandığınız yazılım güncel' uyarısını veriyo... yani bende anladım ki daha v200 sürümü ülkemizde yayınlanmamış, zaten yeni sürümün açıklamasında da 'ülke ürün kodlarına göre kademeli olarak yayınlanacak' diyor

bakalım ülkemizde ne zaman yayınlanacak? umarım çok beklemeyiz...

CS BETA

CS BETA

Üye
ewt

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben forumda dolanırken bi site buldum ve bu sitenin içeriğini tam olarak anlayamadım...
sitenin ismi:
bu sitede Nokia telefonların arasından Nokia 5730'u seçtim ve 5730 için yayınlanmış sürümler karşıma geldi, v200 sürümüne ait 'download' sçeneklerinde birini tıklayıp indirdim(EURO yazan linke tıklayıp indirdim, SEAP'ın açılımını bilmiom çünkü) fakat anlamadığım bir hatadan dolayı PC'me kuramadım...

acaba bu sitede gerçekten v200 sürümü mü mevcut, yoksa v200 sürümüyle ilgili herhangi bir yama mı mevcut? bu siteyle daha önce haşır neşir olmuş arkadaşlar bana küçük de olsa yardımcı olabilirler mi?

CS BETA

CS BETA

Üye
arkdsm siteye girip baktım 215mb ama indirmedim sen dediydin ya nokia shopa git ordan al sende sürümünü ordan yükkseltsene xD

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi yeni sürümün ülkemize gelmesini beklemek... zaten en geç 2 haftaya ülkemizde de yayınlanır, yayınlandığında da herhalde 2 gün içinde sitede olur inşallah :oke:

--------------- Ekleme ---------------

eğer olurda yeni sürümün yayınlandığı tarihlerde sitede olamazsam, 5730 kullanıcıları veya hayranlarından biri yeni sürümü bu konu başlığı altından da paylaşıvesin gari bi zahmet ;)

--- yeni NOKIA 5730 XpressMusic Dinle.Paylaş.Sohbet et. ---

CS BETA

CS BETA

Üye
bn mesaj atarım sana :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
hadi be Nokia! yayınla artık şu v200 sürümünü!! niye renk ayrımı yaparsın ki?!!!:off::off::off:
Bu nokianın renk ayrımı yapmasının nedenini bilen var mı? kısaca açıklayabilir mi?

onur1980

Üye
bendede nokia 5730 xm bende hala v 200 alamadim avusturyada yasiyorum daha gelmemis beklemek lazim

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
oh bee sonunda bi 5730 kullanıcısıyla tanıştım:heyo: çok memnum oldum :bigstar:
umarım başka 5730 kullnıcılarıyla da -tabi başka varsa- tanışmak mümkün olur

CS BETA

CS BETA

Üye
oh bee sonunda bi 5730 kullanıcısıyla tanıştım:heyo: çok memnum oldum :bigstar:
umarım başka 5730 kullnıcılarıyla da -tabi başka varsa- tanışmak mümkün olur

:) zeybek arkadasım be ben o teli alcaktım bi kac kez de sanada soru sormustum ama yorumlara bide uygulamalarına bakınca nokianın forum sitesinden yani sadece klavyesini SMS/MMS icin kullana biliosn öyle olmasaydı satmıcaktım sahibinden.com da satiliodu 545 tl ye aldım xD hackelme hatasız olio yaptım sandım buna bi kac sensör prosu ile klavyesini oyunlarda da kullanabilirim die olmadı bende hackledim iste maxicep.com sitemizdeki tüm 3dli oyunları indirdiydim ztn benim hobim bu xD 3DLİ TÜM işletim sistemi oyunları ve anlatımları proları kurulumları nı teker teker yazıl ı bende herneyse iste yükledim bizim uyanık arki war N79 u war almanyadan getirttirdi ve aktiv yapamadı xD halemn simkartsız kullanio bu teli kutusunda 23 aylık garantisi ile sattm 725 tl ye hazirandada N86 alcam xD bence sende benim gibi yap yani hem biliosndur N86 8MP yi bide 5730 xm ye bak karsılastırmalarını oku yorumları oku versionun a bak eklentilerine vs. %99.099 N86 8MP yi secceksin (ha buarada 5730XM ses kalitesi mükenmel ama N86 da düsük diolar düsük dienler v14 'dü kullananlar v21 kullananda waar tam tersine tam tsk lü tel diolar

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynamak için özel oyun tuşları var zaten, klavyeyi oyun için kullanmaya gerek yok, ayrıca telefonun işletim sistemine uygun bütün oyunları yükleyip oynayabilirsin ama eski versiyon oyunlarını hâliyle yükleyemezsin, bide keşke sürümün ülkemizde yayınlanmasını bekleseydin, hacklemek telefon için sağlıksız bi uygulama...
telefonu satmakla başta büyük bi hata yapmışsın zaten, n86'yı seçince yaptığın hata 2 katına çıkmış bunu bilesin

5730 hem n85'den hem n86'dan daha hızlı bir telefon. Hoparlör kalitesine gelince 5730'un yanına bile yaklaşamaz e çünkü 5730 XpressMusic müsaade edin de olsun o kadar:oke:
Tuş takımı hiç özenilmeyerek yapılmış, biraz kaba duruyor ve üstelik telefon arada bir donma yapıyor; özellikle de menülerde gezinirken ve mesaj yazarken (5730 kadar hızlı olmadığından olsa gerek:naughty: )
Kamerasının 8 megapixel olduğuna aldanmayın, sadece fotoğrafın boyutu büyük ama kalitesi yani renk derinliği n73'ünkü ile aynı, 5730'unda resim kalitesi n73'ten daha da iyi yani mantıken de 5730'un resim kalitesi n86'dan iyi olmuş oluyo
bu arada Türkiye'de satılan bütün n86'lar 'made in China' dır, bilginize...

CS BETA

CS BETA

Üye
:) HOCAm zevk isi iste xD

gangstar26

gangstar26

Üye
ya arkadaşlar bende 5730 kullanıcısıyım.yalnız bi derdim var mesaj yazarken harfler sonradan geliyor,acaba bu neden kaynaklanıyo olabilir.güncellemeyi bekliyorum ama ondan da ses yok.çok sinir bozucu,mesaj yazmak için aldık telefonu doru dürüst yazamıyoruz...

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bende 5730 kullanıcısıyım.yalnız bi derdim var mesaj yazarken harfler sonradan geliyor,acaba bu neden kaynaklanıyo olabilir.güncellemeyi bekliyorum ama ondan da ses yok.çok sinir bozucu,mesaj yazmak için aldık telefonu doru dürüst yazamıyoruz...

mesaj yazma dilini ingilizce yap

gangstar26

gangstar26

Üye
teşekkürler dostum çok iyi oldu şimdi :yurubi de şu n gage problemini halledebilirsem tam süper olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt