ÖZGÜNBEY
Üye
teşekkürler dostum çok iyi oldu şimdibi de şu n gage problemini halledebilirsem tam süper olacak..
N-Gage oyunlarını sınırsız oynamak istiyosan kutudan çıkan aktivasyon kodunu girmelisin
teşekkürler dostum çok iyi oldu şimdibi de şu n gage problemini halledebilirsem tam süper olacak..
arkadaşlar ben en son güncellemeyi 7.3.2010 da yaptım ve şu an software version 200.12.87 olarak görünüyo güncellemeyi telefondan yapmıştım dün nokia software updaterla aradım yeni telefon güncel dedi bahsettiğiniz 7.8mblık güncellemeyi yüklemişim sanırım baya kısa sürmüştü güncelleme

güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun kendi internet browserında bazı değişiklikler oldu yeni özellikler eklenmiş sanırım telefonun renk kodunu bilmiyorum nerden öğrenebilirim acaba? birde wireless le bağlandığım zaman klavyeyi açtığımda bağlantı kesiliyor sizdede oluyormu aynı şey?
benim telefonum kırmızı
yoksa nokia software updater'dan yada navifirmden yayınlanmasını beklemeye kalkarsak telefon takoz modeller arasında yerini alacak 
telefon baya hızlandı ve özellikle internet tarayıcı müthiş hızlı 

kardeş v200 ü nerden buldun? nokia nın sitesindenmi yoksa telefonun kendisiyle mi yükledin?
benimki kırmızı siyah aslında versiyonu 200 yanlız bende telefondan yükledim sms yazarken telefonda ciddi bir donma yaşıyorum belki nokia dan yüklersem düzelir diye sordum bunun çözümünü biliyormusun?bide renk ayrımı nasıl oluyor? eyer nokia da yayınlanmışsa hepsine yüklenmezmi sonuçta nokia updater de renk belirtmiyosun ?
hımm bilgi ve önerilerin için teşekkür ederim ingilizce yaptım düzeldi sanırım gelsin bakalım nezaman gelecektekrar teşekkürler iyi formlar..