Nokia 5730 XM için yardım ve destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum çok iyi oldu şimdi :yurubi de şu n gage problemini halledebilirsem tam süper olacak..

N-Gage oyunlarını sınırsız oynamak istiyosan kutudan çıkan aktivasyon kodunu girmelisin

gangstar26

gangstar26

Üye
onunla sadece bi tane oyun oluyo sanırsam,bu sitedeki patchleri ve krekli oyunları felan da denedim ama "file is corrupted,delete now" diye bi hata veriyo.bunun çözümünü bulamadım ne yazıkki.telefonu hacklemek de istemiyorum bu arada tabi..

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
yav arkadaşlar bugün ilginç bi olay yaşadım, sizinle paylaşayım: benim 5730'dan 'güncellemeleri kontrol et' dediğimde v200 sürümünü buldu(boyutu da 7.8 Mb)
oysa ki nokianın sitesine girip yazılım bölümünde bulunan cihaz güncelleme menüsünden, telefonumun ürün kodunu girdiğimde, yine her zamanki gibi bi önceki sürüm olan v101'i buldu, keza navifirmden kontrol ettiğimde de benim telefon için v200 sürümünü bulmuyodu (bu arada benim telefonun renk kodu black-red)

telefondan kontrol ettiğimde bulduğu yeni sürüm gerçekten doğru sürüm mü, yoksa teşbihde bi hata mı olmuştur? telefondan bulunup, navifirmde bulunamayınca acaba telefondan mı güncellesem diye düşünmekteyim; ama telefondan yüklenen yazılım sanki yama gibi oluyo diyolardı. acaba ne yapsam? telefondan yüklesem sağlam bi iş yapmış olur muyum? 5730'u olup da telefondan güncelleme yapan var mıdır? şimdi bi 135 Mb'lik v200 sürümünü yüklemek var, bide 7.8 Mb'lik sürümü yüklemek var, ama acaba boyut farkı gözetmeksizin ikisi de aynı şekilde telefona etki etmez mi? valla ne yapsam bilemedim, özellikle de tolga hocamdan bi fikir bekliyorum...

Yardımı dokunacaklara gönülden teşekkürlerimi sunarım, işin içinden çıkabilmek ümidi ile herkese yardıma beklepdurum gari...

yasar91

Üye
arkadaşlar ben en son güncellemeyi 7.3.2010 da yaptım ve şu an software version 200.12.87 olarak görünüyo güncellemeyi telefondan yapmıştım dün nokia software updaterla aradım yeni telefon güncel dedi bahsettiğiniz 7.8mblık güncellemeyi yüklemişim sanırım baya kısa sürmüştü güncelleme

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben en son güncellemeyi 7.3.2010 da yaptım ve şu an software version 200.12.87 olarak görünüyo güncellemeyi telefondan yapmıştım dün nokia software updaterla aradım yeni telefon güncel dedi bahsettiğiniz 7.8mblık güncellemeyi yüklemişim sanırım baya kısa sürmüştü güncelleme

e peki telefonda ne gibi bi değişiklik oldu? yazılımı telefondan yüklemek yama gibi olur diyolardı, ben o yüzden nokia software updaterla yapmak istemiştim, ama şimdi telefondan yazılımı bulduğum için ve ne navifirmde ne de nokianın sitesinde v200 görünmediği için telefondan yüklemek zorunda kalabilirim ama telefondan yüklenen yazılımın da iyi olmayacağı düşüncesi var bende... :hmmm :allalla:

bu arada senin telefonun renk kodu ne??

bide başka yardım etmek isteyen yardımseverler yok mudur acaba????

yasar91

Üye
güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun kendi internet browserında bazı değişiklikler oldu yeni özellikler eklenmiş sanırım telefonun renk kodunu bilmiyorum nerden öğrenebilirim acaba? birde wireless le bağlandığım zaman klavyeyi açtığımda bağlantı kesiliyor sizdede oluyormu aynı şey?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun kendi internet browserında bazı değişiklikler oldu yeni özellikler eklenmiş sanırım telefonun renk kodunu bilmiyorum nerden öğrenebilirim acaba? birde wireless le bağlandığım zaman klavyeyi açtığımda bağlantı kesiliyor sizdede oluyormu aynı şey?

renk kodundan kasıt, yani telefonun ne renk? mavi-siyah mı yoksa kırmızı-siyah mı?

klavyeyi açıp kapattığında bazı menüler ve işlemler kapanabiliyo(örn: aramayı sonlandırmak gibi) onu da 'ayarlar' menüsünden girip klavye sensöründen değiştirebilirsin

KurtaySkywalker

Üye
diger konuyu da yazmistim. Buraya da yaziyorum. benim telefonumda mesaj sesimi ayarlayamiyorum. Telefon muziklerimi gormuyor.

yasar91

Üye
benim telefonum kırmızı

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum kırmızı

tamamdır o zaman... ben de telefondan güncelliyem bari :oke: yoksa nokia software updater'dan yada navifirmden yayınlanmasını beklemeye kalkarsak telefon takoz modeller arasında yerini alacak :vur

EFECEL

EFECEL

Üye
arkadaslar e75 ede sürüm çıkma ihtimali olabilirmi bu telefonlar sistem olarak cok benzıyorlar cunku...

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
sonunda bende v200 sürümünü yükledim (h) telefon baya hızlandı ve özellikle internet tarayıcı müthiş hızlı :box
hiç abartısız söylüyorum; telefon bu hâliyle evdeki bilgisayardan bile daha hızlı internete bağlanıyo ve sayfalarda olağanüstü bir hzıda geziniyo
bravo 5730... teşekkürler nokia... :bigstar:

haa bu arada telefona hard format attım ve bunun sonucunda 2 tema hariç diğer bütün temalar silindi, özellikle de kırmızı temanın silinmesine çok canım sıkıldı
acaba bu silinen temaları, -özellikle de kırmızı temayı- geri getirebilir miyiz(örn: fabrika ayarlarına geri dönmek gibi), yada bu temaları bi yerden yükleyebilir miyiz?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda tecrübe edinmiş ve yardımlarını esirgemeyecek biri yok mu acaba yaw?????:hmmm:bilmm

cezzar_violintr

Üye
kardeş v200 ü nerden buldun? nokia nın sitesindenmi yoksa telefonun kendisiyle mi yükledin?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
kardeş v200 ü nerden buldun? nokia nın sitesindenmi yoksa telefonun kendisiyle mi yükledin?

telefondan yükledim. eğer telefonun kırmızı-siyahsa telefondan yüklemen gerekir, çünkü; ne navifirmde ne de nokia software updaterda kırmızı-siyah için v200 sürümü yok.
ama eğer diğer renklerden biriyse o zaman bilgisayardan yükleyebilirsin

cezzar_violintr

Üye
benimki kırmızı siyah aslında versiyonu 200 yanlız bende telefondan yükledim sms yazarken telefonda ciddi bir donma yaşıyorum belki nokia dan yüklersem düzelir diye sordum bunun çözümünü biliyormusun?bide renk ayrımı nasıl oluyor? eyer nokia da yayınlanmışsa hepsine yüklenmezmi sonuçta nokia updater de renk belirtmiyosun ?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
benimki kırmızı siyah aslında versiyonu 200 yanlız bende telefondan yükledim sms yazarken telefonda ciddi bir donma yaşıyorum belki nokia dan yüklersem düzelir diye sordum bunun çözümünü biliyormusun?bide renk ayrımı nasıl oluyor? eyer nokia da yayınlanmışsa hepsine yüklenmezmi sonuçta nokia updater de renk belirtmiyosun ?

tam 3 ay geçmesine rağmen bilinmeyen bir sebepten dolayı, nokia software updaterda 5730'un ülkemizde satışa sunulan kırmızı-siyah renkli modelinin v200 sürümü yayınlanmadı, daha demin navifirme baktım orada da yoktu. bunun sebebini inan bende bilmiyorum ve çok merak ediyorum
mesaj sorununa gelince telefonun yazma dilini 'ingilizce' yap, sorunun düzelecektir.

cezzar_violintr

Üye
hımm bilgi ve önerilerin için teşekkür ederim ingilizce yaptım düzeldi sanırım gelsin bakalım nezaman gelecek :) tekrar teşekkürler iyi formlar..

saltunel

Üye
arkadaşlar merhaba bende de gri siyah 5730 var ve ben de bugün günceleledim v200 oldu
ancak sanki sesinde biraz değişiklik oldu yani kulaklığa gelen ses değişti gibi ,kalitesi düşmüş gibi geldi bana..!
sizde de kulaklık sesinde var mı bir değişiklik???
onun haricinde canavar oldu telefon,ve s60 v3 real footbal 2009 hd olanını kurdum kabul etti oynayabiliyorum.
ama ngage hiç denemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt