kardesim bi tecrübemi sölüyem sana ondan anlicaksın ögretmenlerimiz türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında der hep ama bende türkiye gelismekte degil kacakcılık ta gelismekte ve en iisi bence
uyusturucu ticaretinde 3.' yüz düsün artık yani yine türk hackerlar almanya da filan bulurlar sürümü incelerler oynarlar nokia da bos durmaz bu inceleyenleri bulur sertifika verir yayınlar anlata bildiysem ne mutlu banaarkadaşlar 5730 XM için yayımlanan güncel sürüm 11.02.2010 da avrupa içinde yayımlanmıştır. Bu sürümü bir nokia servis merkezine giderek cihazınıza güncelletebilirsiniz.

oh bee sonunda bi 5730 kullanıcısıyla tanıştımçok memnum oldum
umarım başka 5730 kullnıcılarıyla da -tabi başka varsa- tanışmak mümkün olur
zeybek arkadasım be ben o teli alcaktım bi kac kez de sanada soru sormustum ama yorumlara bide uygulamalarına bakınca nokianın forum sitesinden yani sadece klavyesini SMS/MMS icin kullana biliosn öyle olmasaydı satmıcaktım sahibinden.com da satiliodu 545 tl ye aldım xD hackelme hatasız olio yaptım sandım buna bi kac sensör prosu ile klavyesini oyunlarda da kullanabilirim die olmadı bende hackledim iste maxicep.com sitemizdeki tüm 3dli oyunları indirdiydim ztn benim hobim bu xD 3DLİ TÜM işletim sistemi oyunları ve anlatımları proları kurulumları nı teker teker yazıl ı bende herneyse iste yükledim bizim uyanık arki war N79 u war almanyadan getirttirdi ve aktiv yapamadı xD halemn simkartsız kullanio bu teli kutusunda 23 aylık garantisi ile sattm 725 tl ye hazirandada N86 alcam xD bence sende benim gibi yap yani hem biliosndur N86 8MP yi bide 5730 xm ye bak karsılastırmalarını oku yorumları oku versionun a bak eklentilerine vs. %99.099 N86 8MP yi secceksin (ha buarada 5730XM ses kalitesi mükenmel ama N86 da düsük diolar düsük dienler v14 'dü kullananlar v21 kullananda waar tam tersine tam tsk lü tel diolar
)ya arkadaşlar bende 5730 kullanıcısıyım.yalnız bi derdim var mesaj yazarken harfler sonradan geliyor,acaba bu neden kaynaklanıyo olabilir.güncellemeyi bekliyorum ama ondan da ses yok.çok sinir bozucu,mesaj yazmak için aldık telefonu doru dürüst yazamıyoruz...