Nokia 5730 XM için yardım ve destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba bende de gri siyah 5730 var ve ben de bugün günceleledim v200 oldu
ancak sanki sesinde biraz değişiklik oldu yani kulaklığa gelen ses değişti gibi ,kalitesi düşmüş gibi geldi bana..!
sizde de kulaklık sesinde var mı bir değişiklik???
onun haricinde canavar oldu telefon,ve s60 v3 real footbal 2009 hd olanını kurdum kabul etti oynayabiliyorum.
ama ngage hiç denemedim..

ses bakımından hiçbi değişiklik yok bende, sesi her zamanki gibi net ve pürüzsüz:naughty:
belki senin kulaklıkta bi sorun vardır yada ekolayzer ayaralarını doğru yaptığından emin ol, ha bide kulaklığı takınca 'müzik kulaklığı' seçeneğini seçmeyi unutma
diyebileceklerim bu kadar.
ha unutmadan şunu da ek olarak belirtiyim; mesaj yazmakta sorun yaşıyosan mesaj yazma dilini 'ingilizce' olarak değiştir(genelde en çok karşılaşılan sorun bu oluyo)

saltunel

Üye
teşekkür ederim cevap için..
sanırım haklısınb bana öyle gelmiş olabilir sesi..
peki ses için nası ayar yapıyorsunuz eq ve diğer ayarlar ?
teşekkürler tekrar..

rasid96

rasid96

Üye
telefondan güncelleme nasıl yapılıyor?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
kablosuz internetin varsa veya başka bi yerden temin edebilirsen, bekleme ekranında *#0000# tuşlayıp,seçeneklerden 'yeni güncellemeleri kontrol et'i seçerek yeni güncellemeyi bulduğunda kablosuz inetrnet bağlantısıyla yeni güncellemeyi bulup telefonuna indirebilirsin. bilgisayardan yapma daha uzun ve daha zahmetlidir, telefondan 10 dakikada halledebilirsin:oke:

rasid96

rasid96

Üye
kablosuz internetin varsa veya başka bi yerden temin edebilirsen, bekleme ekranında *#0000# tuşlayıp,seçeneklerden 'yeni güncellemeleri kontrol et'i seçerek yeni güncellemeyi bulduğunda kablosuz inetrnet bağlantısıyla yeni güncellemeyi bulup telefonuna indirebilirsin. bilgisayardan yapma daha uzun ve daha zahmetlidir, telefondan 10 dakikada halledebilirsin:oke:

teşekkür ederim yardımın için :)

veri kaybı fln olmaz dimi yedeklememe gerek var mı?

rasid96

rasid96

Üye
cevap yok mu?

serserim1905

serserim1905

Üye
bende de 5730 var sürümü v 200 gri siyah arada donuyo tlfon hiç bi işlem yapamıyorum genellklede msjlşırken oluyo msj geldiginde falan takılıp kalıyo öle ????

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımın için :)

veri kaybı fln olmaz dimi yedeklememe gerek var mı?

telefon hafızasında olan herşey siliniyo malesef, o yüzden yedeklemekte yarar var

--------------- Ekleme ---------------

bende de 5730 var sürümü v 200 gri siyah arada donuyo tlfon hiç bi işlem yapamıyorum genellklede msjlşırken oluyo msj geldiginde falan takılıp kalıyo öle ????

virüs bulaşmış olabilir, anitvirüs programlarından birini telefona yükleyerek virüs taraması yapın
en son çare olarak telefonunuza hard format atın

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia shoptan guncellet yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt