Nokia 5320 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

simaros

simaros

Üye
5320 güzel bi tlfonmu memnun musunuz?

japonarme

Üye
Ben memnunum. İşletim istemi oldukça hızlı. 8 GB hafıza kartı hiç kastırmıyor telefonu. İçerisinde DivX player programı var bu sayede .avi uzantılı filmleri seyredebiliyorum. 10 Film var telefonumda. Süper. Tavsiye ederim...
-Yanında verdikleri kulaklık dandik. Yeni bir kulaklık alın...

yunusiyunus

Üye
slm arkadaşlar ben de nokia 5320 kullanıcısıyım.(şimdilik) genelde nokia hakkında abartmayayım da yeteri kadar bilgim vardır(symbian özellikle) bu model hakkında herhangi bir konu karşısında bilgi alış-verişi yapabiliriz. sorunlarınızı elimden geldiğince yardıma hazırım. msn adresim [email protected] face de var.

muymuyaa

Üye
aynen tema yuklenmıo

333fatik333

333fatik333

Üye
en kral tel 5320xm

--------------- Ekleme ---------------

bu güne kadar kullandığım en hızlı telefon

limonatas

Üye
merhaba
ben mesaj yazarken 6-7 kelime sonra yazmada bir yavaşlama oluyor. neden olabilir acaba

okankoc

okankoc

Üye
arkadaslar 5320 de wifi destegi varmı yapay bilen birisini cvp verirse sevinirim iyi formlar

Nestra

Üye
wifi desteği sonradan yüklenebilecek birşey değil. cihazda donanımsal olarak bulunması gerekiyor.

okankoc

okankoc

Üye
5320de yapay wifi kulanılabilrmi arkadaslar bilenlerin dikkatine :D

--------------- Ekleme ---------------

tesekkürler kardesim saolasın en azından ogrenmiş oldduk ama bu telefonda olmazsa olmazlardan olmalıydı wifi lan ama neyse simdiye kadarkı kullandıgım en hızlı telefon :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben 5800 kullanıyorum ama 5320 XM in hızına daha yetişen telefon görmedim

Nestra

Üye
wifi olsa elbette güzel olurdu. ama haliyle bu telefonun fiyatını arttırırdı. tabi batarya ömrünü kısaltmasıda var.
wifi için daha büyük bir ekran daha iyi olur diye düşündüğümden bence böyle iyi :)

place3461

place3461

Üye
sürümü eski sürüme döndürme işlemi yapılabilir mi?

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
arkadaslar bana bi tel lazım hediye icin. Motorola w220 die eski bi tlfn. Lazm.

yasindadaş

Üye
Aynı sorun bende de vardı. Tüm numaraları sildim. ama numaralar PC de vardı. Ardından telefonu bilgisayara senkronixe ettim ve sadece telefon yada sadece sim hafızasını kullanıyorum ama.

Üst Alt