Nokia 5320 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5320 Xpress Music Kullananlar Buraya
Nokia 5320 XM kullanıcıları sorunlarını telefonla ilgili görüşlerinizi ve sorularınızı buraya sorabilirsiniz bu sorularınızı da tüm 5320 kullananlarla birlikte çözmeye çalışalım

melihonline

melihonline

Üye
Merhaba

Bende 5320 XM kullanıcısıyım.

İlk soruyu ben soruyum :)

Benim rehberi hem sim hem telefon ayarladığımda birisi aradığı zaman ismi çıkmıyor. Sadece numarası gözüküyor aradığı zaman. Sadece telefon veya sadece sim ayarladığımda herşey normale dönüyor.

Acaba sizde de bu sorun var mı?

Yazılım sürümüm 4.13

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş ben yaşamadım böyle bi problem çözümünüde bilmiyorum sen bu versiyonu 4.13 e kendinmi güncelledin yoksa telefoncuya flnmı güncellettin

melihonline

melihonline

Üye
Ben kendim güncelledim. Teli aldığımda 3.26 idi sürümü.

Güncelleme işi de çok kolay. PC Suite programı ile yapacaksın. Program 177 MB lık bi güncelleme dosyası indiriyor. İnene kadar da hiç çıkarmayacaksın telefonu usb kablosundan güncelleme bitene kadar takılı kalsın. Sonra kendisi otomatik güncelliyor.

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
tmm biliyorum da indiriyo versiyonu atarken hata veriyo seninde başına geldimi bu

melihonline

melihonline

Üye
Evet bir sefer bağlantı iptal oldu falan dedi güncellemeyi indirirken ama iptal etmedim ben indirmeye devam etti. Bitince de güncelledi telefonu.

PC Suite programının son güncel versiyonunu indir onunla dene.

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
en son benimkide biraz daha uğraşayım benimkisi versiyonu indirdikten sonra

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Merhaba

Bende 5320 XM kullanıcısıyım.

İlk soruyu ben soruyum :)

Benim rehberi hem sim hem telefon ayarladığımda birisi aradığı zaman ismi çıkmıyor. Sadece numarası gözüküyor aradığı zaman. Sadece telefon veya sadece sim ayarladığımda herşey normale dönüyor.

Acaba sizde de bu sorun var mı?

Yazılım sürümüm 4.13
benimkinde de öyle olyor..tek rehber seçeceksin..

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
5320 kullanıyom sizin sorunlar bende hıç olmuyor telefonu guncellemedim ama format cok atıyom telefona, 120 mb lik boş hafıza war telefonda cok seri bluetoot uzerınden cok alış veriş yapıyom 8 gb h.kartı programla dolu yaklaşık 3000 program var...

samikayaa

samikayaa

Üye
Tema yuklenmio napacaz laa

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
Tema yuklenmio napacaz laa
nasıl yükleyemedin doğru temaları seçmemişşindir burda indirebilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-temalari/

--------------- Ekleme ---------------

benim 5320 nin versiyonu 3.08 ben güncellemek istiyorum ama olmuyor hem phoneixle hemde nsu ile olmadı phoenixle güncellerken bi yere kadar geldi hata verdi nsu ile güncellerken versiyonu indirdi ama atarken telefon kurtarma die bişey geldi bataryayı usb çıkar tekrar tak 1 sn açma tuşuna basılı tut diye başına gelen oldumu nasıl versiyon attınız siz

cvbını bilen yokmu bi yol göterse birisi

vatanseverrr

Üye
arkadaşlar birisi de yazılımı burada paylaşsa süpr olurç

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
nASIL TEMA YUKLÜYEMİYON YAAA

|SonDamLa|

|SonDamLa|

Üye
selammmm bende 5320 kulanıcısıyım:P:mahcup: . messenger kullanıyorum ama dili çince aynı sürümün türkçesi varmı bilmiyorum :bilmem:bide msnde görüntülü konusmak mümkünmü:D cokmu uctum yoksa:ehe

|SonDamLa|

|SonDamLa|

Üye
huhuuuuuuuuuuuuu

raba12

Üye
arkadaslar bende 5320 kullanıyorum istediğim bi resmi tam ekran duvar kağıdı olarak ayarlayamıyorum. ne yaptıysam olmadı yardım edermisiniz?

532000

Üye
abi selam. bnce sen sürümü yüklerken yapacağı işlere dikkat etmemişsin. onun yükselttiği gibi alçattığı şeyler de olabilir bence :!

bymanly

bymanly

Üye
nasıl yükleyemedin doğru temaları seçmemişşindir burda indirebilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-temalari/

benim 5320 nin versiyonu 3.08 ben güncellemek istiyorum ama olmuyor hem phoneixle hemde nsu ile olmadı phoenixle güncellerken bi yere kadar geldi hata verdi nsu ile güncellerken versiyonu indirdi ama atarken telefon kurtarma die bişey geldi bataryayı usb çıkar tekrar tak 1 sn açma tuşuna basılı tut diye başına gelen oldumu nasıl versiyon attınız siz

cvbını bilen yokmu bi yol göterse birisi

evet bende de aynı sorun oluyor ben pc suite ile yapıorum son sürüm biraz daha ugras orada yazılan adımları deneme tekrar dene tuşu(rety) var onu tıkla o hata verdikçe onu tıkla sonuç olarak güncellendiğini göreceksin...
bi diğer konuda hem rehber hemde telefon hafızası seçen arkadaşlar sadece 5320 ye özgü bi sorun değil her telefonda var tek rehber seçtiginiz zmn ortadan kalkıor ztn...
tema ise doğru temayı seçerseniz oluor...
proqram,oyun.tema ile ilgili sorunları olan yazsın elmden geldigince yardımcı olurum

trannical

Üye

984657984657

Üye
temalara girerseniz oluyor veya resimi açıp kullan dan. versiyon hatası felan mı acaba anlamadım tam sorunu ama oluyoor yani

Üst Alt