Nokia 5320 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

bek1905

bek1905

Üye
slm beyler. ya ben 4 gb hafıza kullanıyorum sorn yok ama 8 gb kullansam kasar mı acaba?

raba12

Üye
arkadaşlarım 5320 xpress Music rm-409 die forumda aratın programı indirin daha sonra nokia Pc Suite programıyla yeni versiyonu yükleyebiliyorsunuz bende sorunsuz çalıştı yeni versiyon yükledim.Tek dezavantajı T9 sözlük kullandığımda msj yazarken kasıyo. diğer özellikleri güzel

vatanseverr

vatanseverr

Üye
Selamlar arkadaşlar bende de 5320 var ama ne bir güncelleme nede bir program yükledim.
Ankarada ikamet ediyorum.
bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam telefonu kuru kuru kullanıyoruz..
acil yardımlarınızı bekliyorum
email adresimimden bağlantıya geçebilirsiniz.
[email protected]
meil adresi vermek yasakmı bilemiyorum ama
özür dilerim.. başkaşansım yoktu

meqarap

meqarap

Üye
selam herkeze

arkadaslar bende Nokia 5320 Xpress Music Kullanıyorum fakat ufak bir sorunum var telefonumda dewamli mesaj simgesi ekranda yanıp yanıp sönüyor sanki mesaj hafızası doluymuş qibi ama hafiza kartı tel hafızası veya simkartımda kayıtlı hicbir mesajım yok bu sorunu nasil çözebiliriz bilgisi olan arkadas varsa paylaşabilşirse sevinirim

teşekkürler...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Hard Format Atmanız Çözüm Olabilir...

Yıldız yes 3 Kapama Tuşu 2 Saniye Basılı Tutmanız Yeterli Olacaktır

Not:Her Şey Silinir...

meqarap

meqarap

Üye
hafiza kartını cıkarıyımı ? sim karttaki numaralarda silinir mi ?

meqarap

meqarap

Üye
sim carttaki tüm mesajlari silince sorun çözülmüştür sayqılar

attakkann01

Üye
merhabe ben telefonuma formet attım sonrada guncelledım sımdı telefonum .sıs uzantılarını çalıştırmıo ve oyunların sesı cıkmıo bir çare bula bilirmisiniz

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş sis dosyalarda yüklememi yapmıyor sertifika hatasımı veriyor yoksa üzerine bastığında hiçmi açmıyor tam olarak sorun nedir?

attakkann01

Üye
desteklemiyoru dıyor sisi dosyalarını sisx leride yuklu o ama aç mıo

tsuu

Üye
bilgisayyar gibi ypmşn olm sen mknayı .D :D frmat nasılatıosun ?orjnal ayralrmı ?

yeşişçay

Üye
arkadaşlar
:vurbu 5320 hiç mi program çalıştırmaz ne el feneri ne tv kontrol?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar
5320 el feneri yok mu

VuRaLLy34

VuRaLLy34

Üye
Selam arkadaşlar bende Nokia 5320 Express Music 5.16 versiyon kullanıcısıyım..telefonum için hertürlü programı buldum ama Smart settings başlat menüsü bulamadım..bazıları var fakat olmuo..yani benim aradğım smart settingte otomatik tuş kilidi özelliği olması lazım.. şimdiden teşekkürler..
bulan biri varsa link eklerse sevinirim.. ;)
Teşekkürler ;)

xpress158

Üye
merhaba arkadaşlar flaşı açmak için program var mı acaba ?şimdiden herkese teşekkürler

uur ylmz

Üye
yaa peki yazılım yükleyince neler değişiyo ?

sahismail21

sahismail21

Üye
bence 5320 xm 1 numaralı telefon. güncellemeden öncede sonrada bir sorun yaşamadım sadece türkçe dil kodunu bulmada sorun yaşadım onuda hallettim.eğer hala telefon almamış veya değiştirecek olan varsa bence bu telefonu alsın.. ayrıca bir telefonu hack lemeden tadına varamazsınız....

insitiable_54

Üye
yaa peki yazılım yükleyince neler değişiyo ?

Mesajlar kasıyo başka bi halt olmuyo

He bi de hakkını yememek lazım hızlanıyo biraz mesaj gönderiminde uzun bekleme yapmıyo
Ses yüksek çıkıyo kulaklık sesi özellikle
Ama Mesaj yazarken çok kasıyo kişiyi de kastırıyo

abasba

Üye
güvenilmez bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez sorununu napacaz (nokia 5800)

burakdogruyol

burakdogruyol

Üye
Satılık Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı), garantisinin bitmesine 8 ay var. Kızılay Kılavuzlar İletişim'den alındı. Kulaklık, Usb kablo tüm aksesuarları bulunmaktadır, orjinal ve fulldur. Kutusu ve CD'si, garanti belgesi vardır.

Maxicep.com - Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı-Siyah)

Sahibinden.com İlan no: #30426953

--------------- Ekleme ---------------

bence 5320 xm 1 numaralı telefon. güncellemeden öncede sonrada bir sorun yaşamadım sadece türkçe dil kodunu bulmada sorun yaşadım onuda hallettim.eğer hala telefon almamış veya değiştirecek olan varsa bence bu telefonu alsın.. ayrıca bir telefonu hack lemeden tadına varamazsınız....

dostum 5320 XpressMusic'te, güncelledikten sonra telefon ingilizce oldu ve seçenekler içinde Türkçe yok. sen bu sorunu nasıl hallettin?

Captain

Üye
5320 nasıl hacklenebilir ? :hmmm :hmmm :hmmm :hmmm

Üst Alt