Nokia 5320 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

lacin3333

Üye
hoca herseyı konusuyosunuz barı bıkerede nasıl oyun yuklenır kolay bı dılde anlatın bıze ya walla 2 sene olcak bu telefonu alalı allahı war kral telefon n 900 aldım aa bunun yerını hıcbıse tutmaz bende bu telde wıerrles bıde skype olsa tadından yenmez de ıste ısın tıcaret yanı agır basıyo.bı yonlendırın bızı nasıl n gage oyunları yuklerız bu canawara

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
valaha güzel telefon n gage süper destekliyo youtube facebook izlesene metacafe internet üzerinden izleyebiliyorsunuz 8 GB destekliyo Wifinin olmaması büyük eksiklik ama olsun 400 tl ye aldım N96 ile beraber çok şahane gidiyor ayrıca temalarıda hiç kasmadan uygulayabiliyor yakın bir süre zarfında V6.12 sürümünü yayınlayacağım..

|SonDamLa|

|SonDamLa|

Üye
ya msn yükleyemedim sis uzantılı olması normal degilmi desteklemiyor diyorrrrrr:ağlarım:

raba12

Üye
yeni sürüm çıkmış pc suite kurulu ama yüklenmiyor yeni sürüm 5.16. Nasıl yükleyebilirim yardım edermisiniz arkadaşlar?

--------------- Ekleme ---------------

yeni sürümü yükleyemiyorum yardım edermisiniz?

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi sorunla karşılaştın kardeş

PesiimisT

PesiimisT

Üye
nasıl yükleyemedin doğru temaları seçmemişşindir burda indirebilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-temalari/

benim 5320 nin versiyonu 3.08 ben güncellemek istiyorum ama olmuyor hem phoneixle hemde nsu ile olmadı phoenixle güncellerken bi yere kadar geldi hata verdi nsu ile güncellerken versiyonu indirdi ama atarken telefon kurtarma die bişey geldi bataryayı usb çıkar tekrar tak 1 sn açma tuşuna basılı tut diye başına gelen oldumu nasıl versiyon attınız siz

cvbını bilen yokmu bi yol göterse birisi

valla kardeşim bendede aynı sorun oldu bataryayı çıkar filan aynı seninki gibi ama ben korktum vazgeçtim yüklemekten güncelleştirmiycem böyle iyi seviyorum telefonumu ki v4.13 zaten bendeki ama sen ne yaparsın bilemem en doğru yol pc Suite ile ama bende o sendeki sorun 2-3 sefer olunca vazgeçtim yoksa tel.den olacaz ya :hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5.16 sürümünü phoneix ile yükleyin...

MurqTsss

Üye
hacı ben sürümü yükselttim 5,13 oldu ama mesaj yazarken kasıyor nden??

styleofakin

styleofakin

Üye
Bende Xm 5320 kullanıcısıyım...Acaba telefonda film izlemek için elinizde bir video programı var mı ?!

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş teşekkürler...

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye

burdan istersen film indir istersen klip indir her formatta var

kıral 1982

Üye
arkadaşlar bu telefon gerçekten harika bir telefon hatta bilgisayar hoperlörleri yada 3+1 ses sistemini mükemmel çalıştırıyor fakat bu telefon acaba wifi programı yada herhangi bir bağlantı olayı varmı merak ettim ve dikkatimi çekti bu kadar teknolojik bir makinanın nasıl oluyorda hiç bir operatörden bir msn programı gönderilemiyor

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
Msn programı arıyosan kanka msn yi tavsıye ederim Birde telefon garantiye gitti kçtuşu basmıyor die... N-gage falan yazılımları yuklenmiş uyuz oldum telefonda hıçbişey olmassın hafıza olsun

Msn programı arıyosan kanka msn yi tavsıye ederim Birde telefon garantiye gitti k.tuşu basmıyor die... N-gage falan yazılımları yuklenmiş uyuz oldum telefonda hıçbişey olmassın hafıza olsun

melihonline

melihonline

Üye
Arkadaşlar ben 5320 telefonuma 8 GB hafıza kartı almayı düşünüyorum. Yalnız hafıza kartı Micro SD HC

Sonunda HC side var. Bazı yerlerde hc yi destekliyorsa kullanın diye mesajlar okudum.

Acaba 5320 SD HC destekliyor mu? Yoksa sadece micro SD mi almak lazım?

Alacağım kart da şu:

Sizce nasıl bu 8 GB lık hafıza kartı? Fiyatı da 40,34 TL

kralcin74

Üye
yahw tmm bendede hiç sorun çıkmadıda n gage iişi zor yhaw bide probramları bana [email protected] iletirsen sevinirim arkadaşım

sek00

sek00

Üye
bırincısi zaten yuklu ikincisi n gage oyunu deil uçuncusu n73 caliştrio

Üst Alt