nokia 5230 kvk çıkışlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 kvk çıkışlı
iyi akşamlar nokia 5230 model cihazımı 1veya 2 ay önce yere düşürdüm çerçevesinin kenarı azıcık egilme yaptı fakat bi sorun çıkarmadı Ve Ben Geceleri Kapatır Gündüzleri Açar Kullanan Bir İnsanım dün yine sabah kalktım açma kapama düğmesine bastım tuş ışıkları yandı fakat ekrana bi baktım ışık bile yok kvk ya versem garanti dahili onarım yaparlarmı ve o ekranın flexi yerindemi çıkmıştır nolmuştur ? yardımcı olun lütfen şimdiden tşk.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Aynı Konuya Cevap Vermiştim 1 Tane Konu Açıp Onu Takip Etseniz Daha Yararlı Olur..
Servise Yere Düşürdüğünüzü Söylemeden Sabah Kalktığımda Cihazım Açılmıyordu Deyip Verin Onlar Size Geri Dönüş Yapacaklardır..Eğer Yere Düşürdüğünüzü Anlarlarsa Zaten Sizden Ücret Talep Ederler Ve Sorarlar Ücretli Yaptırmak İstiyormusunuz Diye..Yere Düşürdüğünüzü Anlamazlarsa Ücretsiz Bir Şekilde Garantinizden Yararlanırsınız..

mehmet8b

Üye
yapmaz kullanıcı hatası var çünkü kvk siistemsel hata olursa kabul eder

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Pardon Cihazın Çerçevesinde Eğilme Varmış Sanırım Gözden Kaçırmışım..
O Zaman Ücret Ödemek Zorunda Kalırsınız Ücretsiz Yapmazlar.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Pardon Cihazın Çerçevesinde Eğilme Varmış Sanırım Gözden Kaçırmışım..
O Zaman Ücret Ödemek Zorunda Kalırsınız Ücretsiz Yapmazlar.
kardeş peki kvk ya nasıl gönderebilirim ve hangi teknik servis daha iyi hizmet veriyor yardımcı olursan sevinirim ve bu cihazın ekranını pcde nasıl görüntüleyebiliriM?

----------Eklendi @ 22:35:04 ---------- Yazıldı @ 22:28:43 ----------

kardeş egilme var derken yani egilme değilde yani kasa açıklıgı var

Why Always Me

Why Always Me

Üye
kardeş peki kvk ya nasıl gönderebilirim ve hangi teknik servis daha iyi hizmet veriyor yardımcı olursan sevinirim ve bu cihazın ekranını pcde nasıl görüntüleyebiliriM?

----------Eklendi @ 22:35:04 ---------- Yazıldı @ 22:28:43 ----------

kardeş egilme var derken yani egilme değilde yani kasa açıklıgı var

Eğilme Dediğiniz Olay Çok Fazla Belli Olmuyorsa Söylemeyin Servise Yere Düşürdüğünüzü..Ama Belli Oluyorsa Zaten Onlar Anlar Ve Sizden Ücret İsterler..
KVK Teknik Servis Noktaları İnternette Var Ordan Bakın Size En Yakın Adrese Gidip Telefonunuzu Verebilirsiniz..
Telefonun Ekranı Pc' de Görüntüleme Olayını Anlamadım Ama İçindeki Bilgilerinizi Pc' ye Geçirmek İstiyorsanız Nokia Suite Programını İndirip Yapabilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...