Nokia 5130 Xpress Music HAfıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 Xpress Music HAfıza Kartı
Arkadaşlar nokia 5130 xpressmusic tel telefonum var. telefondan aşırı derece memnunum. fakat bugün bir sorunla karşılaştım. telefon müzik dinlerken bir anda sesi kesildi . bilinmeyen parça yazdı sonra bembeyaz bir ekran çıktı. sonra orta tuşa bastım 1dk falan sonra tuş aç için *a basın falan dedi sonra kendine geldi. hafıza kartını açtım klasörler var içleri boş. şimdi düzeldi fakat sorun ne? hafıza kartından mı? telefon 4.Haftasında. yardımlarınızı bekliyorum .
teşekkürler :) :sarıl:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum :(

• Beğen
Tepkiler: sisa07sisa

Mrs.FampireLLa

Mrs.FampireLLa

Üye
Bende 5130 kullanıyorum.Bazen fotoğraflara bakarken aynen dediğin gibi oluyor ekran birden bembeyaz oluyor daha sonra herhangi bir tuşa basınca kendine geliyor.Ve hazıfa kartının içindeki görüntüler,extra,videolar vs. klasörler açılmıyor biri banada yardımcı olsun lütfen :(

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ilk defa duydum böyle bişe ilginç :S

omur1988

omur1988

Üye
gerçekten ilginç bence garantiye götürün hemen arkadaşlar bendede 5130 var daha 1 ay oldu gerçi alalı ama öle bi sorunla karşılaşmadm

Larismus

Larismus

Üye
ben de yaşamıştım bunu..

bhuqra42

Üye
arkadaşlar benım 5130 expressmusic telefonum var müzik çalara girmiyor yeterli hafıza yok diyor neden olabılır bılen varmı formatta atamıyorum...

romantikesmer22

Üye
hafıza kartınızın nanay gülüm nanay dediği andır... yeni bir hafıza kartı bakmaya başlayın derim :D:box

plüton

Üye
telefonuna yeni yazılım yüklettirmen gerek o zaman müzik çalar sorunun ortadan kalkar

Atlas445566

Atlas445566

Üye
bence genel sorun..

underkadirkose

Üye
Telefona yazılım gerekli hafıza kartındaki ve telefon hafızasındaki herşey siliniyor yetkili servisinde yazılım attır yoksa telefon tamamen kapanabilir veye sorun çıkabilir

HaciWhat35

HaciWhat35

Üye
Arkadaşlar Nokia 5130 'un Fabrika çıkışında sorun vardır.. Beyaz Ekran hatasını gideremessiniz.. Bana çok oluyor alıştım artık ve bi zararınıda görmedim arada evet dosyaları boş gösteriyor ama telefonu açıp kapayınca düzeliyor :)

Üst Alt