nokia 3220 bilgisayar bağlantısı sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
nokia 3220 bilgisayar bağlantısı sorunu!
Arkadaşlar bizim ciddi bir problemimiz var ben abimin Nokia 3220 telefonunu bilgisayara bağlayamıyorum.Önce bunu nokia Pc Suite ile yapmay denedim olmadı.Daha sonra Mobimb 3.4 ile denedim olmadı.Kullandığım usb NOKIA CA-53 cable'dır.Nerede hata var nasıl çözmeliyim bilemiyorum:bilmem:.Yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen.

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
benim N73 de bilgisyardan yeni versiyonu yükledikten sonra Pc telefonu görmemeye başladı..
Pc deki bütün nokia ile ilgili programları kaldırdım sonra tekrar pc suite yi yükledim reset attım görmeye başladı bence sende dene.

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
benim N73 de bilgisyardan yeni versiyonu yükledikten sonra Pc telefonu görmemeye başladı..
Pc deki bütün nokia ile ilgili programları kaldırdım sonra tekrar pc suite yi yükledim reset attım görmeye başladı bence sende dene.

dostum ben nokia 3220'nin pc suite ile çalışmadığını öğrendim bu arada.Ne yapacağımı hiç bilemiyorum.

serbest888

serbest888

Üye
arkadaşlar aynı 3220 bağlantı sorunu bendede var:@

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aynı 3220 bağlantı sorunu bendede var:@

arkadaşlar site içi bir yardım görmesemde hem burda paylaşmayı hemde extradan destek bölümünde konu açarak diğer arkadaşlara yardım etmek istiyorum.
Öncelikle benim sorunum olan nokia 3220 ile başlayayım.Bu telefonu nokia'nın CA-42 veya DKU kablosuyla bağlayabilirsiniz.

furkano

furkano

Üye
Hey gidi günle daha türkiyeye ilk geldiğinde almıştım hemde 505 milyon liraya.. Ne radyo var ne mp3 çalar ne başka bişi.. Ama gerçekten güzel telefondu ışıkları karizmaydı.. bide işlemcisi çok hızlıydı ekran kaliteside güzeldi...:) konuyla pek alakam olmadı ama sadece arkanızda olduğumu sölemek istedim:D Bende çok uğraşmıştım çünkü..

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA

gokhan2525

Üye
............................

uguronur

Üye
Peki sorunu çözebildiniz mi? bende bağlanamıyorum.. bilgi verebilirmisiniz?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
505 liraya mı aldın???:o

neftci

Üye
Nokia Ca-42 sürücüsünü kurmak için gerekli anlatım ve dosyalar aşağıdaki linkte mevcuttur.

ayrıca mobil mobilmb programını kullanın pc suite kaba ve hantal bir program

musa_66

musa_66

Üye
AYNISI BENDEDE OLUYOR. BAŞTA KABLO ÇALIŞMIYOR ZANNETTİM. SONRA ANLADIMKİ TELDE HAFIZA KARTI OLADIĞINDANMIŞ. ZATEN 3220'DE HAFIZA KARTI GİRİŞİ YOKKKK:hmmm

7_haydut_7

7_haydut_7

Üye
saolun

serbest888

serbest888

Üye
Nokia Ca-42 sürücüsünü kurmak için gerekli anlatım ve dosyalar aşağıdaki linkte mevcuttur.

ayrıca mobil mobilmb programını kullanın pc suite kaba ve hantal bir program
Dostum buişlemlerin sorunu çözdüğüne eminmisin?

mehteren

Üye
410 tl ben almıştım :D şimdi ikinci elini aldım 40 tlye :)))))))))))