nokia 3.ceyrek mali raporunu acıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
ben nokia nın 920 ile biraz kendini topluyacağını fakat daha sonra kimse telefonda adam gibi uygulama bulamayacağı için düşüşe geçiceğini düşünüyorum. hani özenti olmuyacak ya androidi kullansaydı şimdiye daha fazla satış rakamı hatta ilk 3 e bile girerdi belki bence nokia git gide batıyor burda fanlık yapmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın benim gözümdeki işletim sistemi sıralaması Android-İos tarzı nerede çok uygulama ve kolay ulaşılan uygulama orayı seçerim :)

ELumia

ELumia

Üye
ben nokia nın 920 ile biraz kendini topluyacağını fakat daha sonra kimse telefonda adam gibi uygulama bulamayacağı için düşüşe geçiceğini düşünüyorum. hani özenti olmuyacak ya androidi kullansaydı şimdiye daha fazla satış rakamı hatta ilk 3 e bile girerdi belki bence nokia git gide batıyor burda fanlık yapmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın benim gözümdeki işletim sistemi sıralaması Android-İos tarzı nerede çok uygulama ve kolay ulaşılan uygulama orayı seçerim :)

Kişisel tercih.

15097

15097

Üye
Haber icin tesekkurler

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ne kadar symbian satmış??

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

o anlamda demedim.mesela Galaxy S3 tek başına 30M+ satış var

abi sen de biliyorsun ki s3 ten önce s ve s2 ile iyi bir müşteri kitlesi yakaladı... S3 ü de seri olarak çıkarttı ve olan donanımı bastı... Benim bildiğim one x ile birlikte ilk 4 çekirdekli telefon... Elalem bakıyor 4 çekirdek hemen alayım :) ama lumia 920 ile yeni bir maceraya başladı nokia. Kabul 900 -800 vs... Vardı ama onlar da güncelleme almadığından bence macera daha yeni başlıyo... Bi de işletim sistemleri de var... Herkesin adını bildiği android , bi yanda da yeni hazır olan wp var... Biraz değil baya uzun oldu kusura bakmayın :)

- - - Eklendi - - -

artış değilde düşüş yasanmıstır bence

onu ben de tahmin edebiliyorum da rakam belirtilmeyince sordum :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Başka firma olasydı bence şimdiye batardı diye düşünüyorum. Batmasını hiç istemiyorum. Ama nasıl batmadığınıda anlayamıyorum diğer şirketler olsaydı şimdiye batardı diye düşünüyorum sizce?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...