baskentkral
Üye
Nokia 2220 Slide Hakkında Yardım !
Selamın Aleyküm abilerim / kardeşlerim .
Nokia 2220 slide telefonum var , vardı
Ben arabaya binerken telefonu cebimden düşürdüm . O sıradada yoldan hafif bi su akıyordu . Tamda suyun aktığı yere düştü
Hemen telefonu alıp arabaya bindim ve telefonun ekranı hafif ıslanmıştı . Neyseki birşey yok diyerekten ekranı sildim cebime koydum . Yaklaşık 20 saat sonra telefonu şarja takacağım sırada şarjı misafirlikte unuttuğumu fark ettim . Evdede nokia 'nın orjinal şarj aleti vardı ( Misafirlikte unuttuğumda orjinaldi ) . Onu taktığımda " Şarj aleti desteklenmiyor " şeklinde yazı çıktı . Ve telefonu kapatıp tekrar şarja taktığımda doluyor şeklinde simge çıktı . Neyse 3-4 saat kadar sonra telefonu şarjdan çektim ve açılmadı . Belki şarj aletinde bişey vardır diyerekten akıllı şarj aldım ve onunlada şarj ettim yine açılmadı
Telefonuda annemden ödünç almıştım . Sorumluluk sınavlarınıda veremediğim için telefonunu elimden alıcağını söyledi .
Sorum şu ki ; Telefonun içinde kızlarla konuştuğum mesajlarım vardı . Şimdi elimden alıp telefonu yaptırırsa , kızlarla konuştuğum sapık supuk mesajları görecek ( Kız arkadaşımla pekte normal olmayan şeyler konuşmuştuk ) . Şimdi bu telefon yapılırken bu mesajlar silinir mi ?
Nokia 2220 slide telefonum var , vardı
Ben arabaya binerken telefonu cebimden düşürdüm . O sıradada yoldan hafif bi su akıyordu . Tamda suyun aktığı yere düştü
Hemen telefonu alıp arabaya bindim ve telefonun ekranı hafif ıslanmıştı . Neyseki birşey yok diyerekten ekranı sildim cebime koydum . Yaklaşık 20 saat sonra telefonu şarja takacağım sırada şarjı misafirlikte unuttuğumu fark ettim . Evdede nokia 'nın orjinal şarj aleti vardı ( Misafirlikte unuttuğumda orjinaldi ) . Onu taktığımda " Şarj aleti desteklenmiyor " şeklinde yazı çıktı . Ve telefonu kapatıp tekrar şarja taktığımda doluyor şeklinde simge çıktı . Neyse 3-4 saat kadar sonra telefonu şarjdan çektim ve açılmadı . Belki şarj aletinde bişey vardır diyerekten akıllı şarj aldım ve onunlada şarj ettim yine açılmadı
Telefonuda annemden ödünç almıştım . Sorumluluk sınavlarınıda veremediğim için telefonunu elimden alıcağını söyledi . Sorum şu ki ; Telefonun içinde kızlarla konuştuğum mesajlarım vardı . Şimdi elimden alıp telefonu yaptırırsa , kızlarla konuştuğum sapık supuk mesajları görecek ( Kız arkadaşımla pekte normal olmayan şeyler konuşmuştuk ) . Şimdi bu telefon yapılırken bu mesajlar silinir mi ?