Nokia 2220 Slide Hakkında Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baskentkral

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2220 Slide Hakkında Yardım !
Selamın Aleyküm abilerim / kardeşlerim .

Nokia 2220 slide telefonum var , vardı :vur Ben arabaya binerken telefonu cebimden düşürdüm . O sıradada yoldan hafif bi su akıyordu . Tamda suyun aktığı yere düştü :off: Hemen telefonu alıp arabaya bindim ve telefonun ekranı hafif ıslanmıştı . Neyseki birşey yok diyerekten ekranı sildim cebime koydum . Yaklaşık 20 saat sonra telefonu şarja takacağım sırada şarjı misafirlikte unuttuğumu fark ettim . Evdede nokia 'nın orjinal şarj aleti vardı ( Misafirlikte unuttuğumda orjinaldi ) . Onu taktığımda " Şarj aleti desteklenmiyor " şeklinde yazı çıktı . Ve telefonu kapatıp tekrar şarja taktığımda doluyor şeklinde simge çıktı . Neyse 3-4 saat kadar sonra telefonu şarjdan çektim ve açılmadı . Belki şarj aletinde bişey vardır diyerekten akıllı şarj aldım ve onunlada şarj ettim yine açılmadı :vur Telefonuda annemden ödünç almıştım . Sorumluluk sınavlarınıda veremediğim için telefonunu elimden alıcağını söyledi .

Sorum şu ki ; Telefonun içinde kızlarla konuştuğum mesajlarım vardı . Şimdi elimden alıp telefonu yaptırırsa , kızlarla konuştuğum sapık supuk mesajları görecek ( Kız arkadaşımla pekte normal olmayan şeyler konuşmuştuk ) . Şimdi bu telefon yapılırken bu mesajlar silinir mi ?

• Beğen
Tepkiler: cort0303

cort0303

cort0303

Üye
tamirci masumsa msjlarına bakmaz. ama o tlf açıldıgında msjlarını görmeme gibi bi durum olamaz. sonuçta tlf açılıyor. yani ışığı geliyor. sen onu bildiğin bi tamirciye götür ve yanında bekle olmadı tlfu düşürdüm bozuldu de annene :)

- - - Eklendi - - -

telefonun sarj alması farklı sıvı olması farklı

bountykiller

bountykiller

Üye
sorun ya şarjda yada bataryada diye düşünüyorum. Farklı bir batarya ile çalştırmayı dene. Muhtemelen sıvı ile alakası yoktur. Ama sorun bataryada değilse telefoncuna ver ve tamir ilen format atmasını söyle. Sonra msj filan kalmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt