Nokia N8 Garip Şarj Sorunu Yardım Edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hroal

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Garip Şarj Sorunu Yardım Edermisiniz?
Merhaba,
Ben Nokia N8 aldım..Herşey güzeldi ama aradan 2 gün geçtikten sonra mesajlaşırken mesajı gönderdim ve tuş kilidini kapattım ve telefon birdaha açılmadı..Aldığım yere götürdüm onlarda telefonun yazılımsal bir problemi olduğunu söyleyip KVK ya gönderdiler..1 Hafta sonra telefonum geldi ve telefonla birlikte gelen KVK kağıdında uygulanan işlemler bölümünde ''Güncel yazılım yüklendi..Telefonu bilgisayara bağladığınızda hafıza kartını formatlamadan hafızayı kullanmayınız..Uzun süre pil şarjı yapmadan telefonu kullanmayınız.'' yazıyordu..Adamlara sordum 10 saat şarj edin dediler..Bende şarja bırakıp gittim..6 saat sonra baktığımda telefonun şarj göstergesi sabitti ilerlemiyordu pil dolu gözüküyordu..Sonra şarjı çıkardım ve tekrar taktım ve telefon şarj olmaya devam etti..Bu normal mi? Aynısını yaşayan arkadaşlar var mı? Ne yapabilirim? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum..

uribaju

uribaju

Üye
birden guc yuklenmesi olmus olabilir bataryada da sorun olabilir

jeosalih

jeosalih

Üye
Telefonu öyle 6 saat veya 10 saat şarj edemezsinki. Normal şarj süresi 2 saat ise pil dolduğunda şarj olmayı keser ve şarj göstergesi dediğin gibi sabitlenir. O noktadan sonra bataryayı şarjdada bıraksan şarj olmaz. 6 saat sonra tekrar çıkarıp taktığımda şarj oldu diyosun bu normal. Çünkü tel 2 saatte şarj olduysa 4 saat boyunca bekledi güç tüketti azalan batarya şarja devam eder.

hroal

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu öyle 6 saat veya 10 saat şarj edemezsinki. Normal şarj süresi 2 saat ise pil dolduğunda şarj olmayı keser ve şarj göstergesi dediğin gibi sabitlenir. O noktadan sonra bataryayı şarjdada bıraksan şarj olmaz. 6 saat sonra tekrar çıkarıp taktığımda şarj oldu diyosun bu normal. Çünkü tel 2 saatte şarj olduysa 4 saat boyunca bekledi güç tüketti azalan batarya şarja devam eder.

Kardesim sen yanlış anlamışsn olayı..Telefonu şarj etmeye başladım 6 saat sonra dolmuştu ve hiç kullanmadan şarjı çıkarıp tekrar taktım şarj olmaya devam etti yani ortada bi kullanma söz konusu değil

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim ışte sen anlamıyorsun arkadaşın dediği doğru telefonun max şarj dolum süresi 2 saat falandir telefon iki saat sonra sarji keser ve güç tüketmeye başlar ben de sürekli şarja taktığım zaman batarya doluyor farkediyorum belli bir süre sonra tekrar kendini şarj ediyor yani batarya kendini şokluyor bu da bataryanin ömrünü uzatır telefoncuların uzun süre şarja takın demeleri bu yüzdendir demekki garanti de pil ölçümü yapılmış ve senin pilin yeterli görülmemiş

mevlanam345860

Üye
Nokia N8 mi dün aldım herkesin kafasında sabit bi bilgi var ilk aldığında 16saat şarza tak çıkartma oynatma felan , telin şarzı vardı biraz 1diş kaldı ve müzik dinleyerek onuda bitirdim şarzı bitmeden takmak istemedim sonra şarz düşük uyarısı verince şarza bağladım , hemen ardından 2saat geçmeden şarzı çkarmak durumunda kaldım teli aldım evden çktm akşam geldim 2 diş şarzım vardı şarza bağladım telefon 2saat şarz olmadı bile hemen baktım 5diş şarz gösterdi lakin önemle belirteyimki telimi aldım alalı o şarz tüpü işareti nin içi hiç dolmadı sadece dişler dolu görünüyordu , şimdi her şarza takmamda biliyorumki telefonun şarzı yok ama 2saatten fazla şarz almıyor ekranımda garip bir uyarı çıkıyor şarz aletini çıkarın diyor yanlız şarz doldu felan demiyor hiç bi anlam veremedim neyapmam gerekiyor bu sorun düzelirmi lütfen yardımcı olun eminimki bütün n8 kullanıcıları bu sorunu yaşıyor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt