papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
kötü bişey demedim ki
yapmayın hocam el insaf pazar payında şuan android var en üstte. Tek sorunu stabillik zaten oda olsa piyasada başka işletim sistemi kalmaz
o kadar yok ama nokia 1100 200 küsür milyon satmıştı
tüm dünyada 500 milyon satış rakamına ulaşan bir model söyleyebilir misiniz
galaxy s serisi 100 milyondan fazla sattı
evet samsung 11 ayda sgs ve sgs2 gibi bir serinin devamı olarak 50 milyon sgs3 satmış.nokia da yepyeni bir sistem olmasına ragmen son bir yılda 20 milyondan fazla lumia sattı.Samsung, 50 milyon Galaxy S3 satmış.
Nokia 5 milyon Lumia satmıştır midir acaba
evet samsung 11 ayda sgs ve sgs2 gibi bir serinin devamı olarak 50 milyon sgs3 satmış.nokia da yepyeni bir sistem olmasına ragmen son bir yılda 20 milyondan fazla lumia sattı.
wp8'le wp7'yi aynı sistem olarak görüp 3 yıllık diyenlere artık bişey anlatmıyorum.bildiginizden şaşmayın3 yıllık bir sistem nasıl yepyeni oluyor merak ediyorum.
wp8'le wp7'yi aynı sistem olarak görüp 3 yıllık diyenlere artık bişey anlatmıyorum.bildiginizden şaşmayın
aslında bunu iddia edenler de ikisinin de aynı işletim sistemi olmadıgını çok iyi biliyorlar ama işlerine gelmedigi için böyle iddia ediyorlar.
Android 4 ile Android 2 farkli sistemler demekten farki yok bunun
Biraz daha çok satılması gerek Nokıa'nın satış politikasıda biraz yanlış aslında her ülkede aynı anda satılsa birde operatörlerden değilde Nokıa bayilerinden satılsa sadece daha çk gelir elde ederdi bence birde sormak istediğim birşey var
Bu satışlardan gelen gelirlerin hepsi sadece Nokıa'nın mı yoksa işletim sistemi MS olduğu için bir miktarı da msnin mi?
Bu arada Samsung 2 yılda çok iyi ivme katetti mükemmel hemde ama oda Nokıa'nın yanlışlıkları yüzünden yoksa şuanda Nokıa yanlış hareket etmeseydi şuanda bir çok kişi Samsungu tercih etmezdi
bu rakamlar tamamen nokia'nin bilancosuna işlenir. Nokia Microsofta bir ucret oduyor ama odediginden fazlasini patent ucreti olarak aliyor.
bu rakamlar tamamen nokia'nin bilancosuna işlenir. Nokia Microsofta bir ucret oduyor ama odediginden fazlasini patent ucreti olarak aliyor.
Android 4 ile Android 2 farkli sistemler demekten farki yok bunun
teşekkürler ali kemal abi sonsuz Bi bilgi var sanki sende)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?