papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
7 8 bekliyorum
Bu barada fotoğraf çalışmıyor ne var merak ettim
çok degil iki yıl önce aynı sözler Nokia için söyleniyordu.Nokia dünya telefon pazarının %80'ine hükmederken Samsung henüz telefon üretimine başlamamıştıBirde samsung satışlarını koyun modeli fark etmez
çok degil iki yıl önce aynı sözler Nokia için söyleniyordu.Nokia dünya telefon pazarının %80'ine hükmederken Samsung henüz telefon üretimine başlamamıştı
çok degil iki yıl önce aynı sözler Nokia için söyleniyordu.Nokia dünya telefon pazarının %80'ine hükmederken Samsung henüz telefon üretimine başlamamıştı
bugra senin yıl anlayışını çok merak ettim Nokia dünya cep telefonu pazarı liderliginden ineli daha bir yıl olmadıgeçmişe mazi geleceğe niyazi derler nokia tahttan ineli yıllar oldu
bugra senin yıl anlayışını çok merak ettim Nokia dünya cep telefonu pazarı liderliginden ineli daha bir yıl olmadı
ama eskisinden çok daha saglam bir işletim sistemiyle geldigi çok açık
p3400gene htc vardı bende bir ara (gerçi hala varçaktırmayın maksat androidi övmek
şaka bir yana nokia ısrarla androide geçiş yapmadı fakat WP ile iyi bir yükselişe geçti tebrik etmek lazım ama blr android değil
tüm dünyada 500 milyon satış rakamına ulaşan bir model söyleyebilir misinizDünyada En çok satılan 20 telefondan 13 ü Nokia ya aitse
Dağılın Beyler
p3400gene htc vardı bende bir ara (gerçi hala var) bir iki ay kullanınca sıkıldım oara htc android bir telefon çıkartmştı 1.6 yüklüydü.rezalet bir şeydi şimdi bakıyorum da 5 yılı geçmiş baya yol katetmiş android ama bence hala daha işletim sistemi olamadı
tüm dünyada 500 milyon satış rakamına ulaşan bir model söyleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?