Nokia 2012'nin ikinci çeyrek sonuçlarını açıkladı. Şirket için bir iyi bir de kötü haber var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Yeni bi tane duyurulmuştu ama adını hatırlayamadım şimdi:hmmm:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben belle arayüzunü seviyorum ha:naughty:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Belleye benzer bir şey yapmışlardı onada üstten şerit falan indirebiliyordun :ehe Ben en çok Wp arayüzünü beğeniyorum kullanımı aşırı kolay ve çok hareketli nedense kimse beğenmiyor alışılmadık diye :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Wp arayüzünü bende beğeniyorum ama kullanmadığımiz için tuhaf geliyor

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
ByKatre

ByKatre

Üye
Bencede wp güzel

MrExpert

MrExpert

Üye
Nokia sadece kan kaybeden güçlü bir insan gibi ama yinede toparlaya bilir...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
abandonware

abandonware

Üye
Symbian bittikten sonra düşük cihazlarda hangi sistem kullanılacak bilen varmi??:tebessüm:

düşük cihazlara şirketler uğraşmaz (emek sarf etmez) . kısaca symbian tarih olması lazım dedim ama güm diye olacak bişi değil bu. fakat düşük cihazlar bence wp7 ile donatılmalı yani insana ne kadar saçma gelsede nokia 603 da wp7 kullandığınızı düşünün telefon daha şık ve kararlı bir yapıya sahip ve oldukça pratik bir arayüzü olacaktı. zaten işlemcisi 1 GHz onunlada tadından yenmeyecek bir telefon olurdu. tabi daha alt modeller için symbiandan başkası olmaz zaten. mesela 5800 bırak wp7 yi symbianı bile zar zor çalıştırıyor. (eski symbianlar kasardı zaten hatırlayın mesela ekranı yan çevirince gelmek bilmezdi [n95] ). dediğim gibi symbian birden tarih olamaz, fakat teknoloji geliştikçe de zaten kendi kendine tarih olacaktır. sonuçta tarih yazanda tarih olur.

- - - Eklendi - - -

sen seve koy

symbian 2012 de sensenin 2010 daki saatini taklit etmesine rağmen 2005 ten kalma birşey gibi duruyor. htc sensenin çakmasını benim bildiğim çinlilerin çıkarması lazımdı.

- - - Eklendi - - -

her zaman sense arayüzünün çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. bu arada wp7 de çok hoşuma gidiyor = oldukça pratik ve görsel

- - - Eklendi - - -

sense arayüzü ve muhteşem hava animasyonu:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Stephan elopun aciklamasini okuduysaniz;wp8 cihazlari cikartsak da wp7.8 cihazlari uretmeye ve onlara uygulama cikartmaya devam edicegiz diyor. Bu da insanin aklina acaba alt segment cihazlarda wp7.8mi kullanilacak sorusunu getiriyor.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Stephan elopun aciklamasini okuduysaniz;wp8 cihazlari cikartsak da wp7.8 cihazlari uretmeye ve onlara uygulama cikartmaya devam edicegiz diyor. Bu da insanin aklina acaba alt segment cihazlarda wp7.8mi kullanilacak sorusunu getiriyor.

Bende böyle düşünüyorum.Sonuçta Wp8'in sistem gereksinimleri pek az değil tek çekirdekli Wp8 telefon çıkırılmayacak diye biliyorum bu durumda alt segment Wp 7.8 olmak zorunda olur.

cyber

cyber

Üye
o zaman şimdiki lumia serisine fiyat düşüşü olması muhtemel

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten lumia900 icin 50$ lik bir indirim veldi ama sadece abd icin. Wp8 cihazlarin cikişina yakin global olarak belli oranlarda indirimler gelicektir. Wp7.8 in de son halini gorursek ne derece alinabilir bir sistem oldugu hakkinda daha iyi fikir yurutebiliriz.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
5800 ın hali ne olacak

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
symbian batarsa 5800 a hangi sistemi yükleyecekler

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

zaten wp8in ozelliklerine ve donanimina gore durum onu gosteriyor.

- - - Eklendi - - -

:Dnasil yani:D

Wp 7.8'in o internet sitelerinde bahsedildiği gibi sadece arayüz değişikliğinden ibaret olmadığını Wp8'den bir çok özellik alacağını düşünüyorum.Videolarda sadece arayüz gösteriyorlar aslında biraz daha bilgi verseler belki Lumia 900-800 v.s daha fazla satabilir.

- - - Eklendi - - -

symbian batarsa 5800 a hangi sistemi yükleyecekler

Symbian batarsa diye bir şey yok desteği çekebilir ki bu durumda olduğu gibi kalacaktır 5800.Öyle işletim sistemi değiştirme beklemeyin yani ayrıca 5800'a kral desteği verseler bile zaten artık yapabileceği fazla bir şey yok.Çoktan ömrünü tamamladı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu konuda en son greg sullivan (wp pazarlama muduru):wp7.8 ile wp8in mumkun oldugunca cok getirisini vermeye calişiyoruz şu anda donanimsal puruzler var ama aşacagiz. Heralde cumle tam olarak boyleydi. Yani wp7.8 sadece wp8 arayuzunden ibaret degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt