Yeni 41MP'lik Nokia "EOS" Bu Yaz Amerikada !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar 9 tane global lumia modeli var. Hepsine dikkat edin ortak bir yönleri var. Kapaklı olsun veya olmasın cihazların hepsi monoblok tasarıma sahip. Bu yeni cihazda da bu tarz devam edecektir. Ama geçenlerde burada paylaştığımız konseptlerden de hatırlarsanız kenarlara doğru uzanan kavisli ve bombeli ekran mutlaka olacaktır.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ıphone5 tanıtım reklamlarında vardı video izlerken parmak hareketiyle karşı duvara yansıtıp ekran büyütüp izleniyordu klavye yi de aynı şekilde masa üzerine alarak yazma imkanı sağlıyordu ıphone5 te varmı şimdi bilmiyorum ama nokıa gelecek modellerde umarım buna yer verir

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Mobil projeksiyondan bahsetmiyorsunuz herhalde?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ismini bilmiyorum ama youtube videolarnda tanıtım vardı konsept cihazın menüsünde parmaklarını ileri yiterek menüdeki görüntüyü karşıya yansıtıyor parmaklarıyla kendine doğru çekerek de klavye ekranını masaya yansıtıp masadaki ekrandan yazıyor izlemek isterseniz 2i

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim bunlar biraz abartı medyalar :) Böyle şeyler beklemiyoruz daha çok 'geliştirilen' özellikler bekliyoruz ama tabi ki teknoloji bu :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ismini bilmiyorum ama youtube videolarnda tanıtım vardı konsept cihazın menüsünde parmaklarını ileri yiterek menüdeki görüntüyü karşıya yansıtıyor parmaklarıyla kendine doğru çekerek de klavye ekranını masaya yansıtıp masadaki ekrandan yazıyor izlemek isterseniz

Bu videolar, bir animasyon ekibince animasyon programında yapılmış fake videolar.
Neredeyse 2 yıldan beri ortalıkta dolaşıyor.
Henüz bu teknolojilerin telefonda kullanılması için çok erken.
Hologram teknolojisi çok ileri bir teknoloji.
Daha günlük kullanıma girmiş bir şey değil.
Öte yandan lazer klavyeler mevcut.
Ülkemizde fiyatı 400 TL civarında...

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ya 41mp sensör olarak okumadığım doru dimi çünkü sensör yokta :aha:

karadag63

karadag63

Üye
umarım böyle gelişmiş bir camera tekrardan kullanır.çünkü 808 de kullanıldı ama symbian dan destek kesildiği için fazla satılmadı. Lumia da böyle bir camera ve iyi bir sistem kullanması gayet güzel olur. Lumialar yeni çıktığında bu bölüme konu açmıştım nokia tekrar 41 mp camera kullanır mi diye :) tahminler doğru çıkıyor ama fiyatı da hayli yüksek olacaktır diye düşünüyorum :) haber için teşekkürler.
Iyi forumlar maxicep ailesi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt