ya bu 43mb oyun diyorum bilen yokmu
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Canımsın. Ekran ne oldu hallettin mi? Genişletmek için tıkla ... abi servisin elinde ekran yokmuş.. Genpa da ki tanıdıkla konuştum en kısa zamanda döncek bana...
OttomaN TigeR' Alıntı: Canımsın. Ekran ne oldu hallettin mi? Genişletmek için tıkla ... abi servisin elinde ekran yokmuş.. Genpa da ki tanıdıkla konuştum en kısa zamanda döncek bana...
ShiniGami Üye Uqur5445' Alıntı: ya bu 43mb oyun diyorum bilen yokmu Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir oyun biraz açıklarmısın?
Uqur5445' Alıntı: ya bu 43mb oyun diyorum bilen yokmu Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir oyun biraz açıklarmısın?
boyabatlı Üye olabilir nokia facebook'ta hangi uygulama olsun diye anket yapıyordu bende aklıma ne gelirse yazmıştım
olabilir nokia facebook'ta hangi uygulama olsun diye anket yapıyordu bende aklıma ne gelirse yazmıştım
curse. Üye microsoft la nokia ortak verdiler diye hatırlıyorum symbian terkedilmiş şehir gibi kalır bundan sonra uygulama çıkacağını sanmıyorum
microsoft la nokia ortak verdiler diye hatırlıyorum symbian terkedilmiş şehir gibi kalır bundan sonra uygulama çıkacağını sanmıyorum
MrCommanDTr Emekli Yönetici curse.' Alıntı: microsoft la nokia ortak verdiler diye hatırlıyorum symbian terkedilmiş şehir gibi kalır bundan sonra uygulama çıkacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Nokia nın para verdiği platform symbiana da oyun ve uygulama üretecek
curse.' Alıntı: microsoft la nokia ortak verdiler diye hatırlıyorum symbian terkedilmiş şehir gibi kalır bundan sonra uygulama çıkacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Nokia nın para verdiği platform symbiana da oyun ve uygulama üretecek