Nokaia 5230 - C6 FW İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingoDisco

Üye
    Konu Sahibi
Nokaia 5230 - C6 FW İncelemesi
Merhaba arkadaşlar.Kendi telefonuma c6 FW yükledim.incelediğim konulara göre 5230 hakkında çok fazla soru ve açıklanmamış textler var.

Öncelikli olarak, bu FW'yi kullanırken JAF programını kullandım.Arama yaparak, nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz.

Telefonu formatlarken hiçbir sıkıntım çıkmadı.Zira şu an karıştırmaktayım ve yine hiçbir sıkıntı görmemekteyim.Size birkaç fotoğraf ta vermek istedim açıklamalarıyla beraber.

C6 Görünümlü 5230'umuza hoşgeldiniz.Telefonumuz Rm-588 ve Siyah renkli.Gördüğünüz gibi C6 Yeni yüklendi ve ekran gayet temiz ve net...

Burası da menümüz. Gördüğünüz gibi gayet temiz ve net.Siz ilk kurduğunuzda beyaz tema olmayacak.temalar menümüzü ilerde göstereceğiz..

Burası benim en çok hoşuma giden kısım.Gördüğünüz gibi, numara butonu c6 modelindeki gibi ortaya alınmış.ve arayüzü de aynen değiştirilmiş.Bu kısma harflere basarak isim bulma fonksiyonu da eklenmiş.Örneğin 54646 tuşuna basınca, rehberinizde KİNGO ismindeki kişiyi buluyorsunuz,ve kısa fonksyonlarla ister mesaj yazıyoruz, ister arıyoruz.Bu ekrandaki tek fonksiyon bu da değil, yandaki ufak tuşları göremeyebilirsiniz fakat, Son aramalar ve rehber tuşu da bu bölümde mevcut =)

ve Merhabalar Müzik Kütüphanesi.Arkadaşlar bu bölümde gördüğünüz gibi birkaç yenilik var...

Gördüğünüz gibi forumlarda yazdığı gibi Kamerada herhangi bir sıkıntımız yok.Maxicep'i karşınızda görüyorsunuz...

Ana Ekranda uzun basılı tutup bir düzenleme yapmak mevcut.Ayrıca bu FW için düzenlenmiş Widgetları kullanabilmeniz de sanırsam mümkün...

Burası da Lock Screen.Herhangi bir uygulama yüklemeden, iphonedan daha düzgün (bence) bir ekran kilit ekranı mevcut...

Sorularınız ve yorumlarınız için açığım arkadaşlar.Umarım işinize veya kararınıza faydalı bir paylaşım olmuştur.

ali.oren

ali.oren

Üye
kardes guzel anlatmissin ama bu cfw ingilizce
Turkce olsa kesin yaparim
simdilik orange black_tr ev ekraniyla idare ediyorum.

sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt