Noka e72 gps problemi kesin çözüm %100

Sponsorlu Bağlantılar

eserka

eserka

Üye
çok teşekkürler işe yaradı:)

gunslinger81

Üye
telefonu teknik servise gönderiyordum ki bu konuyu buldum.İşe yarıyor çok teşekkürler :)

spagi

Üye
E72'de işe yarıyor, teşekkürler...:oke:

okan_42

Üye
Dediğini yaptım çalıştı çok güzel ancak kapattığımda ve yerimi değiştirdiğimde her zaman böyle yapmak zorunda kalıyorum kendisi çevrimdışı iken bulamıyor gerizekalı illa 1 kuruşumu yiyecek ya :)

ucl

Üye
benim e 72 allah'a emanet hep gps sinyali 1 ışık hiç ışık yükselmiyo yardım pls :(

drapzone

Üye
helal birader tüm adımları sırasıyla uyguladım dediğin gibi oldu. oturum bile açıldı wlan ve wap gerektirmeden hemde. teşekkürler

metallistm

Üye
n96 da bluetoth hariç hepsini seçiorum ama yine de tek diş sinyal görünüo ne yapmak gerek telefondan soğudum bu yüzden :(

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Teşekküeler

alper_1

alper_1

Üye
merhaba ; dediklerinizi aynen uygladım kontörde düşüş söz knusu değil fakat konumumu otomatk olarak bulamıyor . mesela ben izmirde yaşyorum haritayı bursada bırakıp çıkıyorm tekrar giriş yaptığımda bursada kalıyor. bu aldığım ikinci e72. ilknde konumlama yöntemlerinde tümleşik gps seçiliydi konumumu wireless yolu ile direk buluyordu fakat bu cihada başaramıyor veri olarak 14 kb alabliyor sonra cihaz veri alamıyor (versiyon 051.018)

denediğim ayarlar;
1. konumlama yöntemi bluetooth hariç hepsi seçili /konumlama sunucusu kapalı
2. konumlama yöntemi tümleşik gps / konumlama sunucusu otomatik

mudvayne

Üye
arkadaşlar ben yeni e72 beyaz aldım ücretsiz navigasyonu kullanamıyorum harıtaları falan herşeyı ındırdım dedıklerınızıde yaptım ama harıtaları acıp konumum dedıgım zaman konumumu bulmuyo o kırmızı nokta gelmıyo lütfen detaylı olarak yardım edebılırmısınız.teşekkurler sımdıden

bahtiyad

bahtiyad

Üye
cok basarılı olmus.....bilgılerını paylaşanlara herdaim saygı ;)

kan ve gözyası

Üye
nokia e 72 ı kullanıyorum bende . alırken medıa markettekı nokia görevlisi ayarlamıştı ama dışarı cıkıyorum ne konum buluyo ne biyer ayarlıyo. bizim evde takılı kalmış. :D söylenenleride uyguladım ama çözüm yok :( help mee :D

deathcomxl

Üye
Biraz Klasik olacak ama bende bütün ayarlamaları yaptım. Fakat hala paket verisinde artış oluyor. Acaba atladığımız bir yermi var yada ayrı bir ince ayarmı. Gerçekten önemli bir konu. Çünkü bu olay çözülmezse mecburen gidip navigosyon cihazı alacağım.
Böyle bir imkan varken para verip navigosyan cihazı almak istemiyorum. O zaman telefondaki navigasyonun anlamı kalmıyor. O telefonu alana kadar sadece alo diyeceğim teleonlar alırdım.

Şu navigosyanu ücretsiz kullanımı gerçekten başarabilen varsa bütün ayarları ince bir şekilde anlatırsa sevinirim.

dmr_35

Üye
paylaşım için teşekkürler..işe yaradı eline emeğine sağlık...:tşk:

uzmanby

Üye
Arkadaşlar beni iyi dinleyin arkadaşın bahsettigi olay dogru . fakat notumu iyi anımsayın dediği ayarları yaptıkdan sonra internet ve diyerleri kapatınca 10 saniyede lira düşmeden bulunan konum birkaç km başka bir yere gittiginizde 10 saniyede lap diye bulmaz bu kesin dogru degil 10dk gecer konumu bedavadan bulması için sonuçta buluyor fakat önce dediklerini yaptıkdan sonra arkadaşın önce konumu internet ayarlarını acınca bulunan konum internet ayarlarını kapatınca 10 saniyede bulunurken kapatılanca harita telefondan birkac km uzakta tekrar actıgınızda 10 saniyede asla bulmaz bulur ama 10 dk bulur bu kesindir not ( ayarları yapıyorsunuz buluyor ayarları kapatıyorsunuz buluyor 10 saniyede fakat kıpırdamak yok oldugunuz yerden sadece başka yere gectiğinizde 1km başka yere en fazla10 dk bulma ) ben e 72 cıktıgı zamandan beri bu için içindeyim saygılarımla

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kesinlikle işe yarıyor , kaç gündür yapamadım ugraştım durdum ama bu dakikalık işlemle konumu buluyor. Sağol varol arkadaşım.

ghostangel

Üye
Nokia e72 cihazimda şu şekilde bir sorunum var.
Haritada yer buluyorum ama rota belirlemek istediğimde internet bağlantisi olmadan rota bulunamadi yaziyor. Tümleşik gps seçili, bulunduğum il dişinda bir yer ariyorum rota olarak, kabul etmiyor.
Rota bulunamadi yaziyor, internete bağlandiği zaman sorun yok.
Neden olabilir ne tür ayarlar daha yapmam gerekebilir.

Üst Alt