Gps hızımızı 10 saniyeye çıkaralım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Gps hızımızı 10 saniyeye çıkaralım
Gps bağlantı yavaşlığı hepimizin problemi sanırsam. Özellikle şebeke tabanlı gps i kapatınca bağlantı çileye dönüşüyor resmen. Açtığınızda ise her bağlantıda kontur parası ödüyoruz. Şimdi ben bi deneme yaptım ve gps bağlantı hızım 8 saniyeye düştü. Anlatayım. . . :)
Önce gps adında yeni bir erişim noktası tanımlayın. Erişim noktası ismini de gps yapın . Doğrulama normal seçin diğer ayarlara dokunmayın. Sonra konumlama sunucu ayarlarından erişim noktasını az önce oluşturduğumuz gps bağlantı noktasını seçin ve bir alttaki konumlama sunucusu supl.nokia.com u silin. Konumlama yöntemlerinden şebeke tabanlı gps i işaretleyin ve çıkın. Gps hızımız 8 - 10 saniye oldu. Bağlandıktan sonra işlem kaydından gps bağlantısı ile yapılan veri alış verişinin 0 olduğunu görürsünüz. Dediğim gibi bu bir teori hala. Bir kaç arkadaş deneyip sonucu yazarsa teori olmaktan çıkar. :)

--------------- Ekleme ---------------

Yok mu bi deneyen? Ilginç . . .

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
denedim ama aynı:S

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi. Kesin değil. Ama bende 10 saniyeyi bulmuyor bağlanması. Ilginç. Internet paketim olduğu içinde kontur gidip gitmediğini göremiyorum. Olmazsa kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt